Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Versailles Gold

Dacă v-ați dorit vreodată să vă întoarceți în timp pentru a experimenta luxul și bogăția curților împărătești medievale, atunci jocul Versailles Gold, oferit de Cod bonus netbet, poate fi o bună oportunitate. 

Rating:
Producator: EGT
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

100% Bonus Până la 2000 RON + 300 Rotiri Gratis Cu Depunere

Până la 4000 RON bani de joc
300 rotiri gratuite
Bonus la primele 3 depuneri

Jocuri asemanatoare cu Versailles Gold

Cunoscut pentru frumusețea grădinilor sale, care au cunoscut o expansiune puternică în timpul domniei Regelui Soare, Palatul Versailles își găsește un corespondent pe măsură în jocul Versailles Gold, în care familia regală, Biserica Catolică și cardinalii săi vor face o înțelegere pentru a putea împărți marele Sigiliu Regal, considerat cheia spre cele mai mari bogății ale acelor vremuri. Revenind însă la jocul ce poate fi oferit prin cod bonus netbet, acesta îți poate aduce premii prin alinierea simbolurilor de bază, reprezentate prin cărțile de joc, de la 10 la As, dar mai ales prin figurile și simbolurile emblematice ale curții imperiale franceze.

Premii regale, pentru un joc regal prin cod bonus Netbet

Astfel, la jocul prin Cod bonus netbet poți beneficia de premii prin intermediul unor simboluri precum Damă, Rege sau Cardinal, dar și prin intermediul unor simboluri reprezentate de Sigiliul Regal sau un Scatter Roial în runde gratuite, prin Jackpot Card sau prin funcția ”Dublează-ți banii”. Întregul joc este axat pe bogățiile Palatului Versailles, una dintre cele mai impunătoare și mai luxoase construcții ale lumii, care este transpusă într-un joc slot conceput pe 5 role și trei simboluri pe fiecare dintre acestea. Deși jocul oferă doar 10 linii principale de plată, acesta abundă de numeroase alte combinații câștigătoare, cu numeroase oportunități de multiplicare a sumelor din cont.

De asemenea, cu un Cod bonus Netbet, premiile îți pot fi oferite încă de la prima mână. Un câștig mare e oferit în cazul în care vei intra în posesia scrisorilor de pace trimise între curțile imperiale. Un astfel de simbol îți poate aduce până la 3000 de monede, iar premiul poate crește de cinci ori pe atât, în cazul în care reușești să urci în caleașca regală, acoperită cu foiță de aur. Frumoasa regină va fi răsplătită cu un premiu de 40 000 de monede în cazul în care vei reuși să o obții de mai multe ori pe ecran, în vreme ce figura regelui este cea mai valoroasă dintre toate, aceasta putându-ți aduce premii de până la 100 000 de monede.