Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Wild Wild West

Wild Wild West este un joc cu un nume atât de sugestiv și este clar că nu te poate duce decât cu gândul la mari câștiguri și goana după aur, specifică perioadei de început a cuceririi vastului continent american. Totodată, vorbim despre unul dintre jocurile cele mai recente scoase de NetEnt și pusa la dispoziția jucătorilor din România, prin intermediul Unibet Online.

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: Netent
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

100% până la 1500 RON + 300 free spins

Până la 2000 RON bani de joc
300 rotiri gratuite
Rulaj 40x

Jocuri asemanatoare cu Wild Wild West

Deși aparent este un joc destinat bărbaților amatori de filme western, în realitate, jocul este unul cât se poate de distractiv, fiind îmbrățișat de băieți și fete, deopotrivă. Spre deosebire de alte jocuri de generație nouă scoase de cei de la NetEnt, jocul oferit astăzi de Unibet Online pornește de la o formulă de bază de câștig cu 10 linii de plată. Simplist vorbind, avem de-a face cu un joc foarte ușor de accesat și de învățat, cu grafică, sunet și animație video care te pot „seduce” încă de la primele runde.

Joacă Wild, la fel ca pe Unibet Online

Prin urmare, dacă ați avut la un moment dat chef să jefuiți un tren de ban, călare pe cal și cu un singur pistol în dotare, aveți acum ocazia să faceți acest lucru, prin intermediul jocului oferit de Unibet Online. Nu îți rămâne decât să încarci pistolul cu 6 gloanțe, după care vei putea porni într-o aventură călare, în încercarea de a prinde norocoasa cifră 7 și restul simbolurilor de pe liniile de plată.

Din punct de vedere al graficii, este clar că acesta se adresează într-o oarecare măsură și noilor generații de amatori de jocuri slot, cu o poveste de început, cu animații în momentul apariției bonusurilor și secvențe desprinse din benzile comice desenate. Atenția la detalii este un alt atu al jocului oferit de Unibet Online, care beneficiază de o coloană sonoră asemănătoare celor din filmele clasice, semnate de Enio Morricone. Până și butonul de start al jocului este încărcat de simbolistică, acesta fiind înfățișat sub forma unui butoiaș de la un revolver cu șase gloanțe, cu ajutorul căruia vechii jucători de cărți procedau la ruleta rusească pentru departajare. În fine, dacă reușești să jefuiești trenul cu valori din joc vei fi răsplătit cu sume multiplicate de 200, până la 500 de ori.