Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Wild Wild West

Wild Wild West este un joc cu un nume atât de sugestiv și este clar că nu te poate duce decât cu gândul la mari câștiguri și goana după aur, specifică perioadei de început a cuceririi vastului continent american. Totodată, vorbim despre unul dintre jocurile cele mai recente scoase de NetEnt și pusa la dispoziția jucătorilor din România, prin intermediul Unibet Online.

Rating:
Producator: Netent
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

100% Bonus Până la 1000 RON

Până la 2000 RON bani de joc
Cerințe rulaj 40x
Valabilitate 60 de zile

Jocuri asemanatoare cu Wild Wild West

Frog story

Roulette

Cu un intro impresionant, în care roata ruletei pare să anunțe oprirea iminentă a bilei pe căsuța câștigătoare, ruleta celor de la Bonus Netbet vine cu o privire tridimensională a mesei de joc, privită oarecum de sus, cu ruleta învârtindu-se chiar în fața noastră. În acest mod, jucătorul va avea o privire de ansamblu asupra ambelor elemente principale ale jocului – masa de joc, respectiv, roata ruletei, beneficiind totodată de control total cu ajutorul mouse-ului, pe butoanele din partea de jos a ecranului. Astfel, aici vom găsi jetoanele de joc, marcate cu valori de 1, 2, 5 și 25 de euro,  pe care le vom putea alege cu ajutorul mouse-ului, după care le putem plasa, în același mod, prin apăsarea prelungită pe una dintre căsuțele numerotate ale mesei de joc.

Statistici la îndemâna ta!

După alegerea și plasarea mizei, tot ceea ce ai de făcut pe Bonus Netbet este să apeși butonul de start, iar ruleta va începe să se învârtă, cu bila aruncată pe mantinelă și rotindu-se în sens invers. Mai menționăm faptul că, la jocul Roulette, ai posibilitatea de a vedea pe ecran o scurtă statistică a numerelor ieșite până la momentul plasării unei noi mize. Astfel, numerele cu o frecvență mare sunt cotate la secțiunea „Calde”, în vreme ce numerele care au ieșit cel mai rar le vom găsi la „Rece”.

Joacă gratis pe Bonus Netbet

În ceea ce privește regulile de joc, acestea sunt cele obișnuite pentru jocul de ruletă. Astfel, ca la orice joc din această gamă, cel mai simplu pariu este cel pe un singur număr sau chiar pe numărul zero, marcat cu verde, ceea ce înseamnă că suma noastră va fi multiplicată de 35 de ori. În rest, avem aceleași opțiuni simple de pariere, pe linie, pe duzină, pe grupuri de patru, șase sau opt numere, cu coeficientul de multiplicare specificat.