winner loto

Bila norocoasă – bonus loto Winner

Unul dintre cazinourile online care se află în topul preferințelor jucătorilor este Winner. Acest fapt se datorează ofertei complete pe care operatorul o pune la dispoziție. De asemenea, un alt motiv este reprezentat și de bonusurile favorabile pentru fiecare secțiune în parte, inclusiv Winner loto. Participă la extrageri populare Winner Grecia kino live și multe altele.

Bonus Winner Loto 150 RON – Bila Norocoasă

Profiți de bonus de bun venit la loto Winner în valoare de 150 RON la primele 3 depozite în valoare de minim 20 RON!

Dacă ești unul dintre acei jucători care preferă să își încerce norocul la extragerile loto, Winner este un loc perfect pentru tine. Prin intermediul bonusului de bun venit Winner loto, ai șansa de a te considera un câștigător imediat după înregistrare. În continuare, vom afla ce presupune bonusul loto, la ce extrageri este bine să îl folosești, dar și cum îl poți revendica.

Care sunt avantajele bonusului Winner loto de bun venit?

Dacă vrei să-ți încerci norocul la extragerile Winner loto, te anunțăm că beneficiezi și de o ofertă avantajoasă de bun venit la Winner. Utilizatorii noi vor primi un bonus exclusiv pentru secțiunea de loto a site-ului, care le va permite să se joace la cele mai populare loterii din lume, precum Grecia kino Winner.

Bonusul Winner live loto de bun venit constă în oferirea sumei de 150 RON în cadrul primelor trei depuneri efectuate. Promoția pentru aceste Winner pariuri sportive loto pe numere norocoase se desfășoară după următoarele condiții:

 • Prima depunere – jucătorul primește un bonus de 100% din prima depunere Winner în limita maximă de 50 RON;
 • A doua depunere – jucătorul primește un bonus de 100% din suma depusă în limita maximă de 50 RON;
 • A treia depunere – jucătorul primește un bonus de 100% din suma depusă în limita maximă de 50 RON.

Așadar, oferirea bonusului de bun venit în secțiunea de loto îți va da posibilitatea să pariezi la mai multe extrageri și, implicit, să ai mai multe șanse de câștig. Cei 150 de lei oferiți bonus pot fi utilizați de către jucător la toate loteriile prezente pe site, inclusiv Polonia Multi sau Grecia kino Winner.

Ce oferă bonusul Winner bila norocoasă

winner loto

Pe lângă atractivul bonus de bun venit, cei de Winner loto le oferă jucătorilor o caracteristică specială. Este vorba despre bonusul Winner bila norocoasă care îți permite să te bucuri de câștig, chiar și atunci când biletul este necâștigător.

Condițiile de rulaj aplicate acestui bonus sunt de 5X, valabile pentru pariurile simple cu minim două numere la toate loteriile, în special la Winner Grecia, ceea ce înseamnă că la finalul sesiunii de distracție vei avea și ceva câștiguri pe care să le poți retrage la Winner casino.

Cu alte cuvinte, atunci când biletul tău este necâștigător, dar bila norocoasă se află printre numerele extrase, vei primi un bonus de 1 RON.

Această sumă poate reprezenta următorul tău bilet, așadar, o poți considera un pariu gratuit. Bonusul Bila norocoasă va fi disponibil pentru biletele simple cu minim două numere pariate.

Cum revendic bonusurile Winner loto

La fel ca și bonusurile de bun venit pentru jocurile de cazino Winner sau pentru pariurile sportive Winner, promoțiile pentru secțiunea de loto sunt foarte ușor de accesat. Un bonus pentru această categorie, precum Winner loto live, este destul de rar întâlnit la casele de pariuri online. Așadar, este foarte important ca jucătorii să știe cum îl activează pentru a nu-l rata.

 • Primul pas este să te conectezi pe site-ul oficial Winner. În cazul în care nu ai un cont, îți poți crea unul în doar câteva minute, completând formularul de înscriere;
 • Efectuează o depunere de minim 20 RON;
 • Alege să activezi bonusul special pentru loto;
 • Bonusul va apărea în mod automat în contul tău de jucător;
 • Îl poți folosi la orice extragere disponibilă la Winner loto.

Acești pași sunt valabili și în cazul promoției Bila norocoasă. Bonusul aferent va fi oferit automat pentru contul tău de jucător și va putea fi folosit imediat la extragerile următoare. Revendicarea bonusurilor Winner loto este cât se poate de simplă și rapidă, așadar, ai toate motivele să profiți de aceasta.

Trebuie, însă, să știm că bonusurile loto vin la pachet și cu anumite condiții de rulaj. Înaintea efectuării unei retrageri jucătorul trebuie să ruleze de 5 ori fondurile bonus. Condițiile de rulaj sunt valabile pentru pariurile pe numere pentru biletele simple ce conțin minimum două numere. Pariurile de tip sistem și cele care conțin un singur număr nu vor fi luate în considerare.

Care sunt loteriile partenere Winner?

Dorești să plasezi pariuri pe numerele tale norocoase la extrageri populare de loto? Dacă ai răspuns cu da, atunci Winner este perfect pentru tine. Site-ul web găzduiește o colecție din ce în ce mai dezvoltată de loterii internaționale și de jackpot-uri ridicate.

Loteriile Winner sunt împărțite în funcție de țara acestora. Așadar, pe pagina principală, în cadrul secțiunii de Winner loto, vei observa în partea stângă loterii din mai multe țări, de exemplu Grecia, Belgia sau Polonia. De asemenea, îți este oferită și o secțiune de extrageri loto Winner live recomandate, unde sunt listate cele mai populare.

 • Italia Keno – 20/90
 • Polonia Keno – 20/70
 • Grecia Kino Winner – 20/80
 • Polonia Multi – 20/80
 • Arizona Fantasy 5 – 5/41
 • Canada Atlantic Bucko – 5/41
 • Connecticut Cash 5 – 5/35

Acestea sunt doar câteva din gama de jocuri oferită la Winner loto. Desigur, vedeta listei este Grecia kino Winner. Datorită extragerilor din 5 în 5 minute și șanselor ridicate de câștig, majoritatea pariorilor aleg să joace la această loterie. Pe locul doi se află Polonia Multi cu 2 extrageri pe zi și cu unele dintre cele mai mari câștiguri.

Concluzie

Când vine vorba de a-și menține jucătorii fericiți, Winner oferă clienților săi o serie de promoții și bonusuri pentru toate secțiunile site-ului. Cei care preferă să parieze pe numerele favorite se vor putea bucura la Winner de o ofertă impresionantă de loto. Loteriile pot fi accesate de orice tip de jucător, indiferent de bugetul acestuia pentru că miza minimă, în general, este foarte avantajoasă.

Extragerile Winner loto sunt disponibile la orice oră din zi sau din noapte. Totodată, pe lângă acest factor, un bonus de bun venit consistent își va ține companie pe durata primelor tale extrageri. Tot ce rămâne de făcut este să te decizi care loterie ți se potrivește cel mai bine, să îți alegi numerele norocoase și să te bucuri de câștiguri.