vara vladtastica

Vara intră în prelungiri la Vlad cazino

„Să ne bucurăm de vară și-nauntru și afară!” este motto-ul după care s-a ghidat Vlad Cazino când a conceput noul online bonus vladtastic care să asigure clienților săi o vară de neuitat. Oferta bonus Vlad cazino 1.500.000 rotiri gratuite este vedeta atât a verii, cât și a toamnei anului 2020.

Vară VLADtastică de 1.500.000 rotiri gratuite

Bucură-te de o vară Vladtastică și premii incendiare, înscriindu-te în cele 4 trageri la sorți săptămânale, în urma cărora poți căștiga un telefon mobil Samsung flip, sute de vouchere la bingo, tokens la Jackpot Poker sau 100.000 din cele 400.000 de rotiri gratuite vlad cazino puse la bătaie luna aceasta.

Singurul cazino cu specific 100% autohton nu se lasă mai prejos nici în luna iulie și le-a pregătit clienților săi încă o ofertă vlad cazino de neratat. Astfel, Vampirul Vlad împreună cu ajutorul său din această vară, Cătălin Bordea, întrețin în continuare atmosfera (de sărbătoare) și aduc jucătorilor un nou bonus Vlad cazino 1.500.000 rotiri gratuite.

Cum obții bonus Vlad cazino 1.500.000 rotiri gratuite

Pentru a se bucura de o vară Vladtastică și premii incendiare, jucătorii trebuie să aibă grijă să nu rateze înscrierile pentru cele 4 trageri la sorți săptămânale, în urma cărora poți fi chiar ei fericiții câștigători al unui telefon mobil Samsung flip, sute de vouchere la bingo, tokens la Jackpot Poker sau a 100.000 din cele 400.000 de rotiri gratuite vladtastice puse la bătaie luna aceasta.

Prima extragere vlad online cazino pentru oferta bonus Vlad cazino 1.500.000 rotiri gratuite va avea loc în intervalul 1-7 iulie 2020, urmând ca pe parcursul celorlalte săptămâni de iulie să mai aibă loc încă 3 extrageri pentru vara acestui an și altă sesiune de trageri la sorți începând din toamnă, iar premiile puse la dispoziție vor fi distribuite după cum urmează:

bonus Vlad cazino 1.500.000 rotiri gratuite
 • Locul 1 va fi premiat cu un telefon Samsung Flip
 • Locurile 2-15 vor primi un bonus vladtastic de 1500 rotiri gratuite la Shining Crown
 • Pentru locurile 16-45 se vor acorda 900 de rotiri gratuite la Shining Crown
 • Locurile 45-85 vor avea parte de 600 free vladtastic spins la Shining Crown
 • Bonsul pentru locurile 86-200 va consta în 200 rotiri gratuite la Shining Crown
 • Locurile 201-250 vor câștiga 100 rotiri gratuite la Shining Crown
 • Pentru cei clasați pe poziția 251- 350 se vor acorda 100 vouchere cash la bingo vlad cazino
 • Locurile 351- 450 se vor bucura și ele de o vară Vladtastică vlad cazino, primind 100 tokens cash la Jackpot Poker

TERMENII ȘI CONDIȚIILE CAMPANIEI

 • Această promoție axată pe un bonsul vladtastic în rotiri gratuite se va derula în intervalul atât în intervalul 1-31 iulie, cât și în toamna lui 2020, fiind secționată în 4 etape a câte 7 zile, fiecare săptămână aducând noi șanse de câștig pentru jucătorii care se înscriu pentru tragerea la sorți. Pentru fiecare depunere Vlad Cazino de 30 de lei jucată la sloturi, live cazino sau bingo, jucătorul va primi o intrare pentru extragerea premiilor oferite alături de noul bonus Vlad cazino 1.500.000 rotiri gratuite. Aceasta îi va oferi șansa să câștige cel mai nou telefon marca Samsung sau să fie unul dintre cei care se vor bucura de avantajul bonus 1.500.000 rotiri gratuite Vlad cazino.
 • Pentru această campanie, pariurile plasate la Jackpot Poker nu vor fi luate în considerare și doar cele în bani reali sunt eligibile. Extragerea premiilor se va desfășura în cel mult 3 zile lucrătoare de la încheierea campaniei, iar norocosul câștigător al telefonului Samsung flip va fi contactat telefonic în maxim 3 zile de la extragere, pentru a stabili modul în care va intra în posesia premiului. Termenul de livrare a premiului este de 20 de zile lucrătoare.
 • Premiul cel mare, dispozitivul mobil, nu va putea fi convertit în bani cash sau transformat în rotiri gratuite vladtastice, pentru beneficiile de online casino fiind creată special oferta bonus Vlad cazino 1.500.000 rotiri gratuite, iar dacă persoana câștigătoare nu va putea fi contactată în termen de 10 zile de la extragere, va refuza premiul sau nu va putea beneficia de el dintr-un motiv anume, se va organiza o nouă extragere pentru acest premiu, în decursul a 7 zile lucrătoare.
 • În ceea ce privește promoția bonus Vlad cazino 1.500.000 rotiri gratuite, premiile in vouchere bingo vlad cazino sau token-uri la Jackpot Poker, acestea vor fi creditate câștigătorilor în cel mult 3 zile de la extragere. Rotirile gratuite oferite prin bonus 1.500.000 rotiri gratuite Vlad cazino au cerințe de rulaj x 1 și pot fi utilizate numai la slotul Shining Crown, la accesarea acestuia prin intermediul browserului mobil. Valoarea unei rotiri și a unui voucher de bingo vor fi de 0,20 RON, iar cea a unui token la Jackpot Poker va fi de 25 RON.

ALTE BENEFICII VLAD CAZINO

Dacă încă nu ai un cont la acest operator, îți arătăm noi cum să creezi un cont nou Vlad Cazino aici, iar dacă vrei să afli de ce alte bonusuri Vlad Cazino te poți bucura te invităm să citești și celelalte articole dedicate acestui cazino cu specific 100% tradițional din recenzia Vlad Cazino.