...
calendar de craciun vlad cazino

Calendarul de Crăciun Vlad Cazino 2019

Crăciunul perfect se simte cel mai bine la Vlad Cazino şi, dacă nu crezi, tot ce trebuie să faci este să “dai o fugă” până pe site să vezi câte ţi-au pregătit vampirul Vlad și Moş Crăciun în ineditul calendar advent.

Perioada promoției: 1 – 24 Decembrie 2019

Fiecare zi vine cu premii surpriză de acest Crăciun la Vlad Cazino! În cadrul Calendarului Advent Vlad Cazino, poți câștiga premii zilnice de până la 1000 EURO!

Cum funcționează Calendarul Advent Vlad Cazino?

Mult mai populară în afară, tradiţia calendarului advent câştigă şi la noi din ce în ce mai mult teren. Cum să nu se întâmple asta când presupune 24 de cadouri care anticipează Crăciunul? Deschide în fiecare zi calendarul advent Vlad Cazino în perioada 1 decembrie – 24 decembrie și vezi cadourile care te așteaptă! Vlad pregătește ceva nou în fiecare zi.

promotia de craciun vlad cazino

Obiceiul calendarului advent a început undeva la începutul secolului 18, când familiile pregăteau din hârtie astfel de calendare şi le ataşau scene asociate Naşterii lui Iisus. Mai târziu, calendarele au început să integreze activități ce trebuiau efectuate în fiecare zi până în Ajun, iar mai apoi mici cadouri (ex. ciocolată) ascunse în spatele fiecărei zile.

În zilele noastre, calendarele advent sunt folosite atât în familii, cât și sub forma diverselor promoții online și offline. Cuvântul-cheie la aceste calendare este surpriza!

O promoţie de Crăciun Vlad Cazino inedită

Pe lângă toate semnificaţiile clasice ale calendarului advent, iată că oferta Vlad Cazino de Crăciun a venit cu o reinterpretare modernă şi mult mai profitabilă. Astfel, dacă ai deja cont pe site, loghează-te, intră zilnic pe pagina de promoţie Crăciun Vlad Cazino şi descoperă pe rând premiile, bonusurile sau chiar banii cash care se ascund în fiecare “filă” a calendarului. Ai șansa de a profita de niște cadouri speciale, disponibile doar pentru jucătorii înregistrați!

Dacă nu te numeri printre jucătorii înregistrați la acest cazinou, te-ar putea ajuta ghidul nostru despre înregistrare la Vlad Cazino.

În cadrul acestui calendar advent din noua promoţie Crăciun Vlad Cazino, elementul de surpriză este foarte important, aşa că nu vei afla prea multe despre multele premii oferite de Calendarul de Crăciun Vlad Cazino decât în ziua respectivă.

calendarul advent de craciun vlad cazino 2019

Nici noi un vrem să-ți stricăm surpriza, deci nu-ți vom dezvălui prea multe despre premiile disponibile. Totuşi, îţi putem spune încă de pe acum că vei primi “bunătăţi în pantofi”, o diplomă de “Cel mai bun purceluş al anului”, dar şi rotiri gratuite, bani cash sau tot felul de bonusuri profitabile, cum ar fi dublarea depunerilor sau chiar dublarea câştigurilor. În general, fondul zilnic de premiere poate ajunge la 1000 euro!

Pentru a înţelege mai bine cum funcţionează Calendarul de Crăciun Vlad Cazino, îţi putem spune că, de exemplu, într-o zi ai putea întoarce o filă din calendarul advent Vlad Cazino şi ea ţi-ar spune că poţi juca poker cu biletul tău gratuit. Ce înseamnă asta? Că poţi accessa atunci secţiunea de Poker, deschide apoi clientul de HexaPro, după care poţi folosi biletul tău gratuit pentru a face buy-in direct la masă.

Iar acesta este un singur exemplu al surprizelor care te aşteaptă în cadrul acestui calendar advent Vlad Cazino. Unele vin cu mai multe şanse de câştig, rotiri gratuite sau premii cash, în timp ce altele presupun tot felul de bonusuri, cum este şi acest bilet gratuit pentru Poker. Vei găsi câte ceva interesant în fiecare zi, așa că nu pierde nicio ocazie!

sloturi video de craciun la vlad cazino

Dacă e sărbătoare, atunci câştig să fie şi să se bucure de el toţi cei pasionaţi de gambling şi jocuri de noroc! Vampirul Vlad a pregătit cele mai inedite surprize pentru jucători, alături de porcușorul său și de Moș Crăciun.

De ce să participi la Calendarul de Crăciun Vlad Cazino?

Dacă eşti deja client Vlad Cazino și ai un cont cu o oarecare vechime la acest cazino online, ştii că pe site sunt disponibile în permanență o varietate de oferte şi promoţii care să îţi facă experienţa jocului una încă şi mai palpitantă şi cu şanse de câştig mai mari.  Ei bine, această promoţie Crăciun Vlad Cazino este unul dintre exemple. Acest cazino îți oferă periodic și bonusuri în secțiunea Vlad cazino live, așa că profită de aceste oferte!

În cadrul acestei oferte, purceluşul este mesagerul Moşului, dar şi al calendarului de advent Vlad Cazino, aşa că împrieteneşte-te cu el şi nu uita să verifici în fiecare dimineaţă surprizele! Intră în contul tău de jucător și spune și tu “da” provocării Vlad Cazino!

Concluzii

Magia sărbătorilor a ajuns și la casino, iar surprizele din Calendarul de Crăciun Vlad Cazino te vor face să simți o doză suplimentară de entuzism și adrenalină. Se lasă cu premii mari și deci cu o mână de ajutor în stabilirea cadourilor pentru cei dragi. Dacă ai noroc, vei putea oferi mai multe cadouri, mai valoroase!