campionat de sloturi maxbet cazino

50.000 de lei cash la Campionatul de sloturi Maxbet

Câștigă 1.500 lei cash!

Turneu de 50000 de lei cash!

Adună cele mai multe puncte!

O nouă săptămână și noi șanse de câștig din partea Maxbet Cazino. Vorbim de o competiție cum nu a mai văzut online-ul românesc. Ce poate fi mai agreabil decât un turneu sloturi Maxbet Cazino România în care să intri în luptă pentru premii în valoare de 50.000 de lei?

Și vorbim doar de bani cash, nu de bani sub forma unor bonusuri. Crezi că poți face față acestui adevărat campionat de sloturi Maxbet? Învață să profiți de toate oportunitățile care ți se ivesc și pe care echipa Jocuri Cazinouri ți le recomandă cu promptitudine.

Turneu 50.000 cash de la Maxbet Cazino

Nu e o glumă, nu e o iluzie, e chiar oportunitatea săptămânii. O poți accesa între 23 septembrie și 29 septembrie. Tot ce trebuie să faci ca să devii parte a acestei campanii este să apeși butonul „PARTICIPĂ” și ești gata de joc. Astfel intri direct în miezul acțiunii din campionat Maxbet Casino 50000 lei cash. Vei ține cont doar de câteva lucruri extrem de simple:

Primul pas: Joacă runde pe bani reali la oricare dintre următoarele sloturi : Book of Ra Deluxe, Sizzling Hot Deluxe, Lucky Lady’s Charm Deluxe (toate trei de la Novomatic/Green Tube), Burning Hot, Shining Crown, Divine Fortune (toate trei de la EGT), Starburst, Dazzle Me (ambele de la NetEnt), Million Coins Respin, Hot Spin (ambele de la iSoftBet), Game of Thrones (Microgaming), Viking Runecraft (Play ‘n GO).

Al doilea pas: Primești câte un punct pentru fiecare 4 lei mizați (sau echivalentul a 1 EURO)

Al treilea pas: Poți deveni maestrul turneului, câștigând cele mai multe puncte în turneu sloturi 50000 lei cash Maxbet Cazino. Joacă mai mult, acumulează mai mult în această competiție individuală. Distracția se încheie duminică, 29.09., la ora 23:59. Cu Maxbet România ești mereu în câștig.

Cum se dau premiile

turneu sloturi maxbet cazinou

Nu doar primul loc va fi premiat cu bani cash în cadrul acestui campionat de sloturi Maxbet. Primele 40 de locuri sunt recompensate în felul acesta. Vorbim numai de bani cash. Locul I este premiat cu 15.000 de lei, în timp ce pozițiile a doua și a treia sunt recompensate cu 10.000 și respectiv 5.000 de lei.  

Acești bani vor intra foarte repede în contul tău, ceea ce înseamnă un avantaj client deosebit. Locurile de la 4-15 vin cu premii distincte (4000, 3000, 2000, 1500, 1000, 900, 800, 700, 500, 400, 300 lei), locurile 16-21 sunt remunerate cu câte 250 lei, în timp  ce locurile 22- 27 vor primii câte 200 de lei cash.

Distracția nu se oprește aici cu acest turneu sloturi Maxbet Cazino România. Locurile de la 28 la 33 sunt recompensate cu 150 lei cash, în timp ce ocupanții locurilor 34-40 se vor bucura și ei de 100 de lei în bani reali. Nu sunt uitați nici ocupanții locurilor 41-60, care vor fi recompensați cu 25 de rotiri gratuite. Acestea se supun unor termeni și condiții nu foarte greu de îndeplinit. Cu noul campionat de sloturi Maxbet, totul devine mult mai ușor. Câștigurile rezultate în urma rotirilor gratuite vor trebui rulate de 40 de ori în termen de patruzeci de zile.

Abia apoi acestea vor putea fi retrase pe card sau printr-un portofel electronic. Rotirile au o valabilitate de trei zile de la activare. Partea remarcabilă a cacestei promoții se referă la faptul că tabela de punctaj va fi disponibilă pe toată durata desfășurării acestui turneu sloturi Maxbet Cazino România.

Nu uita nici de faptul că vor conta pentru potul cel mare doar rundele pe care le joci la unul dintre următoarele sloturi: Book of Ra Deluxe, Sizzling Hot Deluxe, Dazzle Me, Million Coins Respin, Hot Spin, Game of Thrones,  Lucky Lady’s Charm Deluxe, Burning Hot, Shining Crown, Divine Fortune, Starburst, Viking Runecraft.

Campionat de sloturi Maxbet – ce trebuie să mai știi

Acest operator ne-a obișnuit cu promoții tentante, bonusuri sub formă de rotiri gratuite, și cu campionate pentru pasionații de sloturi din ce în ce mai dese și mai antrenante. Nu ai voie să pierzi startul în niciuna dintre aceste adevărate întreceri dedicate gamblerilor adevărați! Dacă vrei să iei partea la împărțirea celor 50.000 de lei, nu ezita și optează pentru înscriere apăsând butonul ‘’Participă’’.

Acumulează cât mai multe puncte, pentru ca la finalul zilei de 29 septembrie să fii tu cel care se bucură cu adevărat. Ai foarte multe sloturi pe care să le joci și care îți aduc puncte în acest campionat de sloturi Maxbet cu premii de 50.000 de lei cash. Rezervă-ți un loc la masa câștigătorilor și ocupă locul de lider încă din prima zi. Pentru că, nu-i așa, un învingător iese în față de la prima vedere.