oferte speciale Casa Pariurilor cu depunere

Oferte speciale Casa pariurilor cu depunere

Acest articol vine în întâmpinarea ta cu una dintre cele mai noi oferte speciale Casa Pariurilor cu depunere, unul dintre cele mai populare cazinouri online. În cele ce urmează îți vom prezenta toate avantajele și condițiile de îndeplinit pentru a te ajuta să beneficiezi din timp de această super ofertă specială Casa Pariurilor.

Pe parcursul acestui articol vei afla totul despre ofertele speciale de care te poți bucura și desigur, îți vom prezenta colecția de jocuri care sunt condițiile de eligibilitate, cum poți revendica bonusurile sezoniere Casa Pariurilor, care sunt criteriile de rulaj, dar bineinteles îți vom pune la dispoziție și paleta de jocuri ce fac parte din oferte speciale Casa Pariurilor cu depunere.

1 milion de rotiri gratuite

Revendică chiar acum partea care ți se cuvine din milionul de rotiri gratuite oferite de Casa Pariurilor.

Până ce vom adăuga noi mai multe oferte speciale cu depunere, profită de Casa Pariurilor bonus de bun venit cu 100% până la 1500 RON!

1 milion de rotiri gratuite Casa Pariurilor

Marea Invarteala Casa Pariurilor este campania lunii, posibil una dintre cele mai mari ale anului 2021, și este special concepută pentru tine, pentru a putea câștiga cât mai multe premii zilnic. Suntem siguri că nu vei putea ignora această promoție tentantă, lansată recent, care a devenit un fenomen incredibil.

Bonusul de 1 milion de rotiri gratuite Casa pariurilor va putea fi utilizat numai la sloturile participante în campanie. Jocurile în cadrul cărora poți utiliza rotirile sunt: Ben Frenzy Gem, Burst Satsumo’s Revenge, Buffalo Blitz, Book of Kings, Dragon Champions, Egyptian Emerlads, Stallion Strike, White King 2 și Tiger Klaw.

oferte speciale casa pariurilor cu depunere

Oferte speciale Casa Pariurilor cu depunere – Cum le revendic?

Principalul aspect pe care trebuie să îl îndeplinești pentru a putea profita de partea care ți se cuvine din milionul de rotiri gratuite Casa Pariurilor este să fii client al operatorului. Dacă nu ai făcut deja acest pas, citește articolul nostru despre procesul de înregistrare la Casa pariurilor în care îți explicăm cum trebuie completat, rapid și simplu, formularul online pentru a-ți crea un cont de jucător Casa Pariurilor.

Apoi, pentru a deveni eligibil pentru revendicarea celor 50 de rotiri gratuite fiecare participant este obligat să efectueze o depunere Casa pariurilor de cel puțin 100 de lei și să ruleze minim 100 de lei online la orice slot din cazinoul Casa Pariurilor. Înainte de depunere toți jucătorii trebuie sa fie înscriși în campanie prin simpla apasare a butonului „Mă înscriu”.

Depozitul Casa pariurilor realizat de jucător trebuie sa fie de minim 100 de lei, deoarece depunerile mai mici nu se vor lua în calcul pentru această campanie. De asemenea, jucătorii trebuie să rețină că banii jucați în secțiunea Cazinoul Live nu vor contribui la rulaj. Dacă toate cerințele promoției au fost îndeplinite, rotirile gratuite vor fi acordate în maximum 24 de ore.

Termeni și condiții oferte speciale Casa pariurilor cu depunere

  • Gama de oferte speciale Casa Pariurilor cu depunere vine în întâmpinarea ta cu premii mari și se desfășoară zilnic în perioada 5 martie 202128 martie 2021. În cadrul promoției vor fi acordate în total 1 milion de rotiri gratuite Casa Pariurilor.
  • În cazul în care cele 1 milion de rotiri gratuite Casa Pariurilor desemnate în această ofertă specială Casa Pariurilor se vor atribui într-o perioadă mai scurtă decât cea prevăzută în regulament, campania va fi considerată încheiată. Probabilitatea ca acest lucru să se intample este una mare.
  • Bonusul din cadrul acestei oferte speciale Casa Pariurilor cu depunere trebuie acceptat în prima zi de la data acordării, iar condițiile de rulaj trebuie îndeplinite în prima zi de la data acceptării bonusului.
  • Rotirile gratuite din aceasta ofertă specială Casa Pariurilor cu depunere, vor fi acordate în maxim 24 de ore, bineînțeles doar dacă toate condițiile de desfășurare ale campaniei au fost îndeplinite.
  • Suma câștigată din rulajul rotirilor gratuite din cele 1 milion freespins Casa Pariurilor poate fi revendicată printr-o retragere Casa Pariurilor doar după îndeplinirea cerințelor de rulaj Casa Pariurilor de 30X la unul dintre jocurile amintite mai sus.
  • Un alt aspect important al acestei oferte speciale Casa Pariurilor cu depunere este că nu poate fi combinată cu nicio altă promoție bonus din secțiunea Cazinou. Dacă vorbim despre două promoții la care trebuie să îndeplinești rulaje, acestea vor trebui realizate separat, consecutiv.

Concluzie

Acum că ai aflat tot ce trebuie să cunoști despre ofertă specială Casa Pariurilor cu depunere, astfel încât să te bucuri de jocuri avantajoase, te invităm să te bucuri de ofertă și de setul ei complet de avantaje. Odată ce te-ai înregistrat la Casa Pariurilor vei da startul unei aventuri complete Marea Invarteala Casa Pariurilor  unde vei putea să profiți de oferte speciale actualizate mereu, pentru a crea o experiență de joc interactivă și captivantă pentru toți pasionații.