...
cursa loteriilor netbet

Cursa Loteriilor Netbet: premii de 15.000 RON CASH!

Secțiunea loto la Netbet s-a lansat acum 3 de ani și am văzut-o crescând și dezvoltându-se sub ochii noștri. Astăzi putem să ne încercăm norocul chiar și la Cursa Loteriilor Netbet care pune la bătaie premii senzaționale, în valoare totală de 15.000 RON cash.

Dacă îți deschizi un cont de utilizator la acest operator, poți să profiți și de 5 bilete gratuite Netbet loto pe care le poți juca la cele mai populare loterii Netbet. Dacă încă nu ai un cont de utilizator, noi ți-am pregătit și un ghid de înregistrare la Netbet pas cu pas pentru a-ți ușura acest proces cât de mult cu putință. Până atunci, însă, în cadrul acestui articol vrem să îți oferim toate detaliile importante pentru ca tu să câștigi o parte dintre cei 15.000 RON cash puși la bătaie în Cursa Loteriilor Netbet.

Cursa Loteriilor Netbet: 50 de premii în valoare totală de 15.000 RON CASH

Joacă la loteriile Netbet până pe 7 aprilie. Dacă ajungi între primii 50 de jucători în clasament, ai premii CASH garantate de până la 2000 RON!

Încearcă-ți norocul la Cursa Loteriilor Netbet

Pentru a-ți testa norocul la Cursa Loteriilor Netbet cu premii totale de 15.000 RON trebuie să știi, în primul rând, că promoția este limitată și se desfășoară în perioada 18 Martie – 07 Aprilie 2020.

Principiul de funcționare al cursei Netbet loto este că pentru fiecare bilet loto online pariat, primești un punct la care se adaugă miza pariului înmulțită cu 0,2. Adică pentru un bilet loto cu miză de 10 RON, o să obții 3 puncte în Cursa Loteriilor Netbet. Promitem să mai detaliem cu câteva exemple în rândurile imediat următoare. Atunci când se calculează punctajul, ți se vor lua în considerare primele 100 de bilete loto online din fiecare zi în care participi la Cursa Loteriilor Netbet.

Cum poți participa la Cursa Loteriilor Netbet

cursa loteriilor la netbet

Intră în Cursa Loteriilor Netbet și joacă la o gamă variată de loterii internaționale, iar Nebet Loto este dispus să te premieze în banii cash. La loto Netbet poți să câștigi unul dintre 50 de premii CASH a căror valoare totală se ridică până la suma de 15.000 RON! Încearcă-ți norocul la loterii Netbet și asigură-te că ieși între primii 50 de jucători din clasamentul final pentru partea ta câștigătoare din cei 15.000 RON puși la bătaie în Cursa Loteriilor Netbet.

Menționăm că absolut orice loterie din portofoliul loteriilor Netbet îți poate asigura unul dintre 50 de locuri câștigătoare. Tot ce trebuie să faci pentru a participa și tu la Cursa Loteriilor Netbet este să îți deschizi un cont de utilizator și să accesezi butonul de înscriere.

Cum câștigi la Cursa Loteriilor Netbet

Vei primi puncte câștigătoare la Cursa Loteriilor Netbet pentru mizele plasate pe orice loterie internațională din portofoliul Loto de la Netbet. Scopul tău pentru a câștiga o sumă cât mai mare este să acumulezi cât mai multe puncte și să îți asiguri constant poziția printre primii 50 de jucători până la încheierea promoției.

netbet casino cursa loteriilor

La Jocuri Cazinouri apreciem foarte mult faptul că promoția Cursa Loteriilor Netbet se adresează tuturor jucătorilor. De asemenea, contează mult și că oferta este valabilă pentru toate loteriile internaționale Netbet și că la calcularea punctajului iau în considerare primele 100 de bilete plasate în decursul unei zile. La Cursa Loteriilor Netbet toate premiile sunt plătite în bani CASH.

Îți spuneam mai devreme că îți vom explica pe îndelete și cum se calculează punctajul la Cursa Loteriilor Netbet. Poziția ta în clasamentul cursei loteriilor Netbet se calculează pe baza numărului de puncte acumulate în cadrul perioadei promoționale, adică între 18 Martie – 07 Aprilie 2020. Calculul teoretic este simplu: (1 punct/ bilet plasat ) + (suma pariată x 0,20). Ce înseamnă acest lucru practic? Îți vom da câteva exemple pe care le considerăm relevante:

Premii la Cursa Loteriilor Netbet

loto netbet

Până să îți spunem în detaliu care este valoarea pentru fiecare dintre cele 50 de premii puse la bătaie în Cursa Loteriilor Netbet, simțim nevoia să îți mai dăm câteva informații suplimentare pentru ca tu să pariezi pe deplin informat.

În primul rând, îți spunem de pe acum că cele 50 de premii vor fi acordate sub formă de bani cash, fără playthrough, fără condiții de rulaj.

Apoi trebuie să mai știi că jucătorii care nu s-au înscris la promoție în mod corespunzător nu vor putea beneficia de premii.

Deci premiile de la Cursa Loteriilor Netbet atribuite prin auto-actualizarea clasamentului jucătorilor care nu au îndeplinit criteriul de înscriere vor fi alocate următorilor jucători eligibili.

Te sfătuim călduros să citești și termenii și condițiile impuse de Cursa Loteriilor Netbet pe care le găsești aici. Nu încerca să îți creezi mai multe conturi Netbet, pentru că riști să fii exclus din Cursa Loteriilor Netbet.

Dacă tranzacțiile de pe contul tău de utilizator se efectuează în altă monedă decât RON, conversiile în EUR se vor efectua EUR la cursul mediu de schimb al zilei. Premiile vor fi creditate direct în balanța jucătorilor eligibili în data de 08 Aprilie 2020 și vor fi distribuite conform clasamentului final actualizat, după cum urmează:

Acum că ai văzut că premiile de la Cursa Loteriilor Netbet nu sunt deloc de neglijat, iată ce poti să joci și tu la Cursa Loteriilor Netbet!

Loterii Netbet

La Netbet ai o gamă variată de loterii internaționale la care să joci. Vestea cea mai bună este că toate participă și la Cursa Loteriilor Netbet cu premii totale în valoare de 15.000 RON cash.

Enumerăm evident cele mai populare loterii Netbet, cum sunt Win for Live, EuroMillions, EuroJackpot, Grecia Kino 20/80 sau Netbet loto Polonia Multi 1 și Multi 2. Însă lista de loterii care participă la Cursa Loteriilor Netbet nu se oprește aici. Prin urmare, îți poți încerca norocul și la bilete loto online la loterii Netbet din Italia, Slovacia, Franța, Letonia, Finlanda, Canada, USA, Irlanda 6/47, UE, Germania, Austria, Ungaria, Belgia, Norvegia 7/34, Danemarca 7/36, Slovenia 7/39, Australia OZ 7/45, Singapore 6/49, Turcia, Bosnia 6/45, Elveția 6/42, Marea Britanie 6/59, Islanda 5/40, Africa de Sud 6/52.

Merită să îți încerci norocul în Cursa Loteriilor Netbet

De-a lungul acestui articol ți-am demonstrat de ce considerăm noi la Jocuri Cazinouri că merită pe deplin să pariem la Cursa Loteriilor Netbet. Nouă ni se par mai mult decât satisfăcătoare premiile oferite care au o valoare totală de 15.000 RON CASH și credem că este un avantaj major faptul că poți puncta în clasament în funcție de miza pariată, chiar dacă biletele sunt sau nu câștigătoare. Mai mult, premiile la Cursa Loteriilor Netbet sunt CASH, fără condiții de rulaj!