...
betano calendar

Mașină de lux cadou de la Betano în luna iunie!

Senzația acestei veri e asigurată de noua ofertă specială cu o mașină de lux cadou de la Betano, pe care niciun jucător nu își permite să o rateze. Prezent deja de 5 ani pe piața jocurilor de noroc din România și recunoscut pentru ofertele sale de pariuri sportive și jocuri de cazino, Betano revine în atenția clienților săi cu o nouă ofertă, una care să îi conducă pe culmile extazului. Acum că tot am pomenit de condus, trebuie să precizăm și că vedeta acestei noi oferte Betano este o mașină cadou și nu una oarecare, ci mult râvnitul Mercedes CLA Coupe. Pe lângă aceasta, oferta mai cuprinde și o serie de alte premii Free Bet Betano cu valori cuprinse între 400 și 6.000 de lei, pentru jucătorii care se clasifică pe locurile 2-99.

O mașină de lux și pariuri gratuite de mii de RON de la Betano!

Betano pune la bătaie un Mercedes CLA Coupe cu valoare estimată de 176000 EUR și premii în pariuri gratuite de până la 6000 RON!

Perioada promoției: 10 iunie 2020 – 30 iunie 2020, ora 23:59.

Cum poți câștiga o mașină de lux de la Betano?

Iată ce trebuie să faci pentru a te înscrie în cursa pentru mașina de lux sau pariurile gratuite Betano:

Cum te înscrii în campania Betano?

Atenție: Fiecare bilet care îndeplinește condițiile de mai sus te califică pentru tragerea la sorți, iar cu cât plasezi mai multe bilete, cu atât îți asiguri mai multe șanse de câștig pentru marea extragere, în limita a 10 tichete pe zi. De asemenea, biletele se iau în considerare în momentul stabilirii acestora, nu când sunt plasate. Nu uita ca la Betano poti juca si de pe mobil cu Betano app!

Care sunt premiile?

betano freebets si masina de lux

Câștigătorii vor fi desemnați în urma tragerii la sorți live în Cazinoul Live Betano, pe 3 iulie 2020, ora 16:00 și vor fi contactați individual, prin email sau telefon. Lista de premii și câștigători va fi publicată pe site-ul Betano.com.

Pentru marele premiu, mașina de lux Mercedes CLA Coupe de la Betano, vor fi extrase 3 rezerve la care se va apela în cazul în care câștigătorul inițial nu poate fi validat, în ordinea extragerii.

Alte condiții de participare

Iată ce trebuie să ai în vedere când participi la promoția cu o mașină de lux de la Betano și pariuri gratuite:

Ce pariuri sportive poți plasa la Betano?

Betano este unul din cei mai populari operatori de jocuri de noroc online și pariuri sportive pe net. Iată pe ce poți miza:

Pariuri sportive Betano

La Betano sport ai peste 30 de sporturi disponibile pentru pariuri simple sau multiple, unele sporturi având zeci sau chiar sute de meciuri pe care poți paria! Platforma îți permite să creezi rapid bilete și calculează pentru tine cotele, sumele și căștigurile!

Pariuri sportive Live la Betano

Betano este în topul operatorilor și când vine vorba de pariuri live: zeci de meciuri de sporturi clasice (fotbal, tenis, baschet, tenis de masă, etc.) sau esports (Dota, Startcraft, League of Legends, etc.). Bineînțeles, se păstrează beneficiile menționate mai devreme, crearea rapidă a biletelor și actualizarea instantanee a sumelor și cifrelor de pe bilet.

Concluzie

Nu rata super promoția cu o mașină de lux de la Betano sau pariuri gratuite de până la 6000 RON! Cu un singur bilet la pariuri sportive sau virtuale intri în cursa pentru marea extragere!