article-image

Pariuri pe alegeri locale 2020 online la agenții de top!

Cât de intrigant este jocul la pariuri o știm foarte bine cu toții, dar ce-ai zice dacă ai schimba puțin domeniul? Acum că se apropie alegerile locale, agențiile de pariuri și-au extins portofoliul de oferte și pun la dispoziția jucătorilor și posibilitatea de a-și testa abilitățile de preconizare a rezultatelor electorale, lansând, pe lângă clasicele variante sport, si opțiuni de pariuri alegeri locale 2020. Citește acest articol și descoperă care sunt agențiile care îți oferă o astfel de experiență și ce trebuie să ai în vedre pentru a plasa pariuri alegeri 2020.

La ce agenții poți paria pe alegerile la primării din 2020?

pariuri alegeri locale

2020 este un an special nu doar prin prisma evenimentelor sociale, ci și datorită agențiilor de pariuri care oferă acum, în număr cât mai mare, posibilitatea de a genera câștiguri și pe baza schimbărilor politice prin pariuri alegeri locale. Astfel, agenții precum eFortuna, Casa Pariurilor și Unibet aduc pe scena bettingului 2 candidați favoriți în rândul cetățenilor – Gabriela Firea și Nicușor Dan. Pentru că și-au propus să ofere jucătorilor lor și posibilitatea de a miza pe aptitudinile fiecărui candidat în parte de a obține un număr favorabil de voturi, în această toamnă casele de pariuri își îmbogățesc portofoliul cu pariuri alegeri primării 2020.

Pariuri alegeri primării 2020 la eFortuna

Prima opțiune pe care trebuie să o iei în calcul dacă te gândești să plasezi pariuri alegeri primării 2020 este eFortuna.

Oferta eFortuna pentru alegerile locale 2020

eFortuna oferă 3 opțiuni pentru acest tip de pariuri: Gabriela firea cu o cotă de 2,75, Nicușor Dan cu o cotă de 1,35 și succesul unui alt candidat cu o cotă de 10.

Dacă nu ai cont încă la eFortuna, ți-am pregătit noi un articol detaliat și bine structurat cu pașii pe care trebuie să îi parcurgi în procesul de înregistrare eFortuna. De asemenea, dacă ai nevoie de ajutor pentru a face o depunere eFortuna pentru a putea plasa ulterior pariuri sau dacă te vei număra printre câștigătorii ce își vor dori să inițieze o retragere eFortuna, JocuriCazinouri ți-a pregătit două articole care să te ajute ș în acest sens.

Pariuri alegeri locale 2020 la Casa Pariurilor

Bătălia pentru postul de primar al capitalei se poartă și la Casa Pariurilor, aceasta având-o ca favorită tot pe fostul primar Gabriela Firea, cu cotă 2,50. Și în acest caz, a doua personalitate politică ce se remarcă pe fondul alegerilor locale este Nicușor Dan, el prezentând o cotă 1,50. De asemenea, pentru pariuri alegeri locale 2020 se ia în calcul și apariția unui alt candidat care să câștige aprecierea cetățenilor, locul acestuia având cotă 10.

Lupta pentru cursa electorală se poartă și la Casa Pariurilor

Pentru pariuri alegeri locale 2020 la Casa pariurilor se ia în calcul și apariția unui alt candidat care să câștige aprecierea cetățenilor, locul acestuia având cotă 10.

Pentru a plasa pariuri alegeri primărie este necesar să fi parcurs deja pașii de înregistrare Casa Pariurilor și să ai contul validat. Dacă îndeplinești deja aceste criterii, următorul lucru pe care trebuie să îl faci este să realizezi o depunere Casa Pariurilor care să îți asigure bugetul necesar plasării pariurilor tale. Pentru retragere Casa Pariurilor i-am pregătit un articol separat care să îți explice tot ce trebuie să ai în vedre când vrei să îți retragi câștigurile de la acest furnizor de servicii de pariere.

Pariuri alegeri primării 2020 la Unibet

La Unibet cursa pentru puterea politică nu se duce între doi candidați, ci se testează încrederea oamenilor în potențialul lui Nicușor Dan de a câștiga alegerile. Astfel, la această casă de pariuri topicul este „Nicușor Dan – următorul primar al Bucureștiului”, iar pariurile se plasează pe DA – cotă 1.30 sau NU – cotă 3.20.  

Pune pariu pe candidatul preferat la Unibet și bucură-te de câștig

Urmărește și tu modul în care se prezintă acest candidat și exprimă-ți opinia privind șansele să fie ales primar al capitalei plasând pariuri alegeri locale 2020 la Unibet.

Dacă ți-am stârnit apetitul pentru acest tip de pariere și vrei să îți încerci norocul, fă-ți cont la Unibet chiar acum și sporește-ți șansele de câștig exprimându-ți opinia privind situația politică. Realizează un depozit minim Unibet și bucură-te de pariuri alegeri primărie 2020. Procesul de retragere Unibet este la fel de simplu precum cel de depunere, însă despre asta am discutat pe larg într-un articol dedicat.

Concluzie

Prin urmare, dacă vrei să încerci și o altfel de experiență de pariere sau dacă vrei să marchezi printr-o doză de adrenalină acest moment de redefinire a situației politice, îți recomandăm să încerci, pe lângă analiza contextului sportiv, să arunci un ochi și pe scena politică și să plasezi un bilet și la pariuri alegeri locale 2020. Îți ținem pumnii și sperăm să te bucuri de alegerea făcută atât la nivelul pariurilor, cât și în plan politic.