Oferte speciale betano premii

Oferte speciale Betano cu premii

Lansat relativ recent pe piața jocurilor de noroc din România, Betano a venit tare din urmă și a conceput special pentru clienții săi o listă de oferte speciale Betano cu premii, menite să le răsplătească pasiunea de joc indiferent de nivelul de experiență. De la premii în bani cash, gadgeturi, locuri în turnee, bilete la meci și până la premii spectaculoase constând în autoturisme, toate te așteaptă să le revendici.

Astfel, fie că acum faci primii pași în universul gamblingului sau că ești jucător cu experiență, operatorul are o listă întreagă de oferte speciale Betano cu premii, cu câte o surpriză pentru fiecare, gândită special să îți sprijine nu doar pasiunea de joc, ci și stilul de viață.

Campanie aniversară Betano cu 5 Mercedes GLA 200

5 Betano Mercedes GLA 200

Asigură-ți locul în campania aniversară Betano și câștigă una dintre cele 5 Betano Mercedes GLA 200.

Dacă credeai că exagerăm când îți spuneam de generozitatea listei de oferte speciale Betano cu premii, te vei bucura să auzi că anul acesta operatorul va sărbători cei 5 ani de prezență pe piața cazinourilor din România printr-o campanie cum nu s-a mai văzut, care îți aduce nu unul, ci 5 bolizi Mercedes GLA 200.

Cum mă înscriu în cursa Betano pentru cele 5 Mercedes?

oferte speciale Betano cu premii

Primul criteriu de eligibilitate pentru a lua parte la spectaculoasa campanie a operatorului este să fii înregistrat pe platforma Betano și să urmărești lista de oferte speciale Betano cu premii.

Dacă ai deja un cont de jucător la Betano, asigură-te că acesta este validat. Dacă nu, completează formularul de înregistrare rapid și simplu.

Următorul pas pe care trebuie să îl respecți presupune efectuarea unui depozit Betano în valoare de minim 50 RON. Astfel, îți alimentezi contul pentru a te bucura de jocurile din platformă și devii eligibil pentru a participa la cele 5 extrageri săptămânale.

Iar acum distrează-te! Joacă-te la jocurile participante, acumulează cât mai multe tichete și așteaptă extragerile pentru a-ți maximiza satisfacția.

Campania Betano actuală include 5 extrageri săptămânale, efectuate în ziua de Miercuri, la datele de 5 – 12 – 19 – 26 mai și 2 iunie. În cadrul fiecăreia dintre tombolele organizate se vor lua în calcul tichetele participante acumulate de jucători după cum urmează:

 • în cadrul tombolei din 5 Mai 2021 se vor lua în calcul tichetele primite în perioada 26 Aprilie – 2 Mai 2021
 • în cadrul tombolei din 12 Mai 2021 se vor lua în calcul tichetele primite în perioada 3 Mai – 9 Mai 2021
 • în cadrul tombolei din 19 Mai 2021 se vor lua în calcul tichetele primite în perioada 10 Mai – 16 Mai 2021
 • în cadrul tombolei din 26 Mai 2021 se vor lua în calcul tichetele primite în perioada 17 Mai – 23 Mai 2021
 • în cadrul tombolei din 2 Iunie 2021 se vor lua în calcul tichetele primite în perioada 24 Mai – 30 Mai 2021.

Termeni și condiții oferte speciale Betano cu premii

 • Campania aniversară Betano 5x Mercedes va oferi participanților câte 1 tichet de participare la tombolă pentru fiecare 50 de lei jucați/mizați în total, in fiecare zi în perioada 26 Aprilie 2021 – 30 Mai 2021.
 • În cadrul acestei oferte speciale Betano cu premii, participanții vor fi informați in fiecare zi de marți și în ziua desfășurării tombolei relevante prin mesaj transmis în contul de joc, cu privire la numărul de tichete de participare pe care le dețin.
 • Cota minimă pentru pariurile cu o singură selecție și a celor cu selecții multiple eligibile în prezenta Campanie este de 1.50.
 • Pariurile încheiate prematur, prin utilizarea opțiunii Cash Out, nu vor fi luate în considerare.
 • Nu există reguli speciale cu privire la mizele eligibile în prezenta Campanie plasate în secțiunea Cazinou.
 • Participanțiipot câștiga până la un număr maxim de 50 de tichete pe zi sau 100 de tichete pe zi, dacă accesează în ziua relevantă și cel puțin una dintre promoțiile zilnice indicate de către Organizator pe platforma online în secțiunea dedicată prezentei Campanii.

Concluzie

Pentru a-ți asigura o experiență de joc cât mai plăcută și profitabilă, am concentrat în acest articol toate opțiunile de oferte speciale Betano cu premii disponibile în anul 2023, pe care e musai să le revendici din timp, să te poți bucura de ele cum se cuvine.

Fie că te înscrii în cursa pentru unul dintre bolizii puși la bătaie de Betano online, fie că îți este apreciată pasiunea de joc prin premii în bani cash sau telefoane mobile de ultimă generație, fidelitatea ta pentru acest operator va fi întotdeauna răsplătită cum se cuvine cu ajutorul ineditelor oferte speciale Betano cu premii.