...

Turneul Maxbet de Black Friday: premii de 100.000 RON CASH!

Maxbet te premiază de acest sezon Black Friday cu premii în bani reali de 100.000 RON și 1000 de rotiri gratuite! Joacă în această săptămână la jocurile tip casino care participă la promoție pentru șansa de a lua unul din premiile de până la 30.000 RON cash sau 100 de rotiri gratuite la sloturile tale preferate! Află în acest articol cum poți beneficia de această ofertă specială indiferent dacă ai deja un cont la Maxbet sau nu.

Perioada în care se desfășoară turneul Maxbet de Black Friday: Luni, 25 Noiembrie 2019, ora 10:00 – Duminică, 1 Decembrie 2019, ora 23:59.

Cum funcționează turneul Maxbet de Black Friday?

Între 25 Noiembrie și 1 Decembrie 2019, fiecare pariu de 4 RON (sau 1 EURO) la sloturile care participă la această promoție Maxbet te recompensează cu un punct. Primii 40 de jucători care au cele mai multe puncte la finalul turneului vor fi recompensați cu premii în cash între 100 și 30,000 RON, în timp ce următorii 10 vor primi 100 de rotiri gratuite fiecare.

turneul maxbet de black friday

Cum mă înscriu la Turneul de Black Friday de la Maxbet?

Pentru a participa la această competiție, tot ce trebuie să faci este să accesezi link-ul de mai sus și să apeși pe butonul “PARTICIPĂ”. Nu contează când faci asta, Maxbet specificând că te poți înscrie chiar și în ultima zi.

Cu toate astea, dacă vrei să ai o șansă la unul dintre cele 40 de premii în bani cash, noi îți recomandăm să te înscrii cât mai repede! Această ofertă este valabilă atât pentru cei care au deja cont la Maxbet, cât și pentru jucătorii noi.

Dacă te regăsești în a doua categorie, vezi aici cum să-ți faci un cont nou la Maxbet pas cu pas și cum să efectuezi prima depunere la Maxbet.

Jocuri care participă la Turneul Maxbet de Black Friday

jocuri din turneul maxbet de black friday

Termenii și condițiile acestei promoții de Black Friday de la Maxbet limitează jocurile tip sloturi pe care le poți juca pentru a participa la turneu la următoarele: Book of Ra, Sizzling Hot Deluxe, Lucky Lady’s Charm, Just Jewels Deluxe, Red Hot Burning, Roaring Forties, Shining Crown, Game of Thrones, Burning Hot, Wild Ape, Mercy of Gods.

După cum poți vedea, Maxbet a ales cele mai populare sloturi pentru această promoție. De la clasicele Book of Ra sau Lucky Lady’s Charm până la Mercy of Gods sau noul slot Game of Thrones, indiferent ce alegi distracția este garantată!

Premii în Turneul Maxbet de Black Friday

Premiile turneului de Black Friday de la Maxbet însumează 100.000 RON cash și 1000 de rotiri gratuite și se împart după cum urmează:

Poți vedea lista completă cu premiile în bani reali accesând link-ul ofertei.

Nu uita: dacă îți creezi un cont nou, profită de bonusurile Maxbet cu 100 de rotiri gratuite și bonusul Maxbet de bun venit (la prima depunere).

Condiții de rulaj pentru premiile Turneului de Black Friday de la Maxbet

turneul de black friday de la maxbet

Premiile în bani cash pentru locurile 1-40 sunt acordate fără nicio cerință de rulaj sau alte condiții și limitări la retragere. Cu toate acestea, va trebui să ai un cont valid, deci trebuie să fi trecut deja prin procedura KYC.

Rotirile gratuite acordate jucătorilor de pe locurile 41-50 vin cu următoarele condiții:

Concluzie

Acum ai toate informațiile despre turneul de Black Friday de la Maxbet. Nu mai lăsa timpul să treacă și înscrie-te imediat prin JocuriCazinouri.com pentru a beneficia de oferte speciale la validarea contului și la prima depunere!