calendar Crăciun Vlad Cazino

Calendar Crăciun Vlad Cazino 2020 – Premii exclusive!

De sărbători, Vlad Cazino dedică fiecare zi din mult așteptatul calendar Crăciun Vlad Cazino câștigurilor! Nu ai timp de alte planuri, căci un vei putea face față noilor premii Crăciun Vlad Cazino 2020. Lista de premii zilnice Vlad Cazino de Crăciun este plină de surprize, gata să îți facă sărbătorile mai bogate! Stai relaxat pentru că Vlad Cazino s-a ocupat de toate pregătirile și vine în ajutorul tău pentru un Crăciun de neuitat! Te așteaptă un program extrem de încărcat ! Noul calendar Vlad Cazino Crăciun 2020 pune la bătaie premii de proporții! De la runde gratuite și bonusuri, la bani cash, tichete gratuite la Jackpot Pocker și multe alte premii zilnice Vlad Cazino de Crăciun. Fiecare zi este un motiv de sărbătoare cu cel mai așteptat calendar Crăciun Vlad Cazino!

Ce presupune noul calendar Crăciun Vlad Cazino?

Calendar Crăciun Vlad Cazino 2020 plin de premii zilnice!

Participă la promoție și câștigă premii surpriză în fiecare zi!

Nu rata promoția de Crăciun Vlad Cazino 2020 și profită de premii zilnice surpriză!

Vampirul Vlad și Moș Crăciun s-au ocupat de cadoul tău din acest an și ți-au așezat în sac premii de senzații! Cum scopul unui calendar este să te ajute să îți planifici activitățile în funcție de zile, Vlad Cazino s-a asigurat că nu e nevoie să faci nimic. Totul este aranjat pentru un Crăciun de vis! Vestitul calendar Crăciun Vlad Cazino este tot ce ai nevoie pentru niște sărbători de iarnă extrem de generoase! Cu un simplu cont la unul din cele mai îndrăgite cazinouri din țară, noile premii zilnice Vlad Cazino de Crăciun îți vor tranforma sărbătorile în unele de poveste. Nu ezita să consulți articolul nostru despre inregistrare Vlad Cazino, unde vei găsi toți pașii pentru a putea profita de ofertele exclusive Vlad Cazino. Nu mai aștepta și prinde noile premii Crăciun Vlad Cazino! Intră aici și vezi ce alte promoții casino Crăciun 2020 te mai așteaptă!

Ce premii zilnice Vlad Cazino de Crăciun poți câștiga?

Cu noul calendar Vlad Cazino Crăciun 2020 nu ai motiv de plictiseală! Fiecare zi îți va aduce noi premii zilnice Vlad Cazino de Crăciun, deci surpriza este cuvântul cheie. Rezervă-ți locul în cel mai așteptat calendar Crăciun Vlad Cazino și lasă-te surprins! Vei avea parte de câștiguri care te vor da pe spate! Îți vom prezenta acum câteva exemple despre noile premii zilnice Vlad Cazino de Crăciun pentru a-ți potoli cât de cât curiozitatea. Ține-te bine căci aceste cadouri sunt de neratat! După ce îți vei crea o idee asupra câștigurilor oferite, cu siguranță îți vei dori să profiți și tu de noul calendar Crăciun Vlad Cazino!

calendar Crăciun Vlad Cazino
  • Tichete gratuite la Jackpot Poker – Cu doar un simplu click  pe butonul “Hai să Jackpot Poker”, în prima zi din acest sezon de iarnă, jucătorii au primit câte un bilet gratuit pentru a face buy-in direct la masă. Acesta este valabil 7 zile, iar câștigurile obținute nu nicio cerință de rulaj! De asemenea, tot la categoria de Jackpot Poker se pot câștiga bilete gratuite de 1€ cu care se pot obține premii de până la 1.000x miza! Cu așa premii, nu ai cum să nu-ți dorești să profiți de noul calendar Crăciun Vlad Cazino!
  • 150 de rotiri gratuite – Printre noile premii zilnice Vlad Cazino Crăciun oferite în prima săptămână de iarnă, se numără și 150 de rotiri gratuite la jocul 20 Hot Blast, pe aplicația mobilă Vlad Cazino app. Cu o simplă depunere de minim 100 RON, jucătorii au înregistrat câștiguri semnificative. Vezi aici toate informațiile despre procesul de depunere Vlad Cazino. Sumele obținute sunt creditate ca bani bonus. Cel mai așteptat calendar Vlad Cazino 2020 este foarte darnic în acest an!
  • Vouchere bingo – În lista de surprize a noului calendar Crăciun Vlad Cazino, găsim și un voucher de 16 RON la bingo pentru orice joc de minim 40 RON. Acest voucher are o valabilitate de 7 zile, iar câștigul obținut trebuie rulat de 4 ori. Nu este destinat activității de HexaBingo și poate fi utilizat doar în camerele 75 ball sau 90 ball. Citește aici și mai multe informații despre bingo Vlad Cazino. Nu mai sta pe gânduri și vezi ce premiu îți este rezervat ție!
  • Premii cash în valoare de 10.000 RON! – Cireașa de pe tort al acestui calendar Crăciun Vlad Cazino este fără îndoială Turneul Lucky Spin. Acesta îți poate aduce premii cash în valoare de 10.000 RON! Te înscrii la turneu, alegi jocul preferat din categoria de jocuri eligibile și te bucuri de câștig! Tot ce trebuie să faci pentru a profita de această ofertă este să fii printre primii 50 de jucători cu cel mai mare câștig. Aceștia împart premiul după cum urmează: 1.500 RON pentru jucătorul de pe prima poziție, 1.000 RON pentru cel de-al doilea și 700 RON pentru cel de-al treilea. În final, se oferă câte 400 RON pentru cei aflați în intervalul 4-10 și100 RON pentru cei aflați în intervalul 11-50. Ce mai aștepți? Cu noul calendar Vlad Cazino Crăciun 2020 ai parte doar de premii de nerefuzat!
calendar Crăciun Vlad Cazino - 2020

Concluzie

 Noul calendar Crăciun Vlad Cazino este aici și este gata să se ocupe de toate câștigurile tale de sărbători! Participă la promoție și descoperă ce premii Crăciun Vlad Cazino te așteaptă! Ești pregătit să vezi ce surprize are Vampirul Vlad pentru tine? Te asigurăm că ești întâmpinat surprize unice! Convinge-te singur și bucură-te niște sărbători extrem de darnice!