Cum arată un jackpot? Ca o mașină mult dorită!

Ca parteneri ai cazinourilor nu există bucurie mai mare pentru noi decât atunci când jucătorii obțin un câștig spectaculos. Așa s-a întâmplat în cazul lui Mihai Găman care a câștigat 15860,33 RON pe NetBet.

L-am rugat pe Miahi să ne povestească cumCastig NetBet s-a întâmplat și cum s-a simțit atunci când a câștigat:

N-am câștigat niciodată asemenea sumă până să joc pe NetBet. Am văzut oferta de înregistrare și după  m-am dus să-mi fac card și am depus. Mă jucam liniștit pe masa din bucătărie cand de odată jackpot! Nu știam ce trebuie să fac, am apăsat pe cărți și după am văzut cum se încarcă banii. La cât de fericit eram nici nu știam câți bani am luat. Am căutat pe net cum arată 180 de milione! I-am dat retragere, am văzut că merge să retrag 18000 RON așa că am așteptat cu nerăbdare 48 de ore iar apoi m-am dus la bancă și i-am scos. După am luat mașina. Toți prietenii mei au fost surprinși că am apărut cu un Golf 4 cu numere preferențiale. Asta e poveste mea.

Mihai a jucat 40 Super Hot cu miza 80 RON. Acesta este un slot dezvoltat e EGT ce este dotat cu 4 jackpoturi progresive cu valori diferite și cu notat cu semn de carte (inimă, romb, treflă, spadă).  Când jackpotul este câștigat, jucătorul trebuie să aleagă dintr-un set de 12, cărțile care sunt poziționate cu fața în jos. Primele 3 cărți de aceeași culoare ne arată și tipul jackpotului pe care l-am câștigat.

În acest moment, la înregistrarea pe NetBet te bucuri în exclusivitate de 50 de Rotiri Gratuite fără depunere. Tuot ce trebuie să faci este să intorduci codul promoțional în secțiunea BONUS în momentul înregistrării. Tot în exclusivitate te bucuri și de o ofertă mai generoasă pentru prima depunere: Bonus 150% până la 1000 RON. Revendică de aici un bonus exclusiv pe NetBet!