admiral sport

Admiral Sport, mai mult decât un bonus de bun venit

Cupa Mondială din Rusia a ajuns la final după o lună de fotbal de mare angajament. Ai experimentat pariurile sportive în întreaga lor dimensiune și nu e timpul să te oprești nici după terminarea turneului final. Pariurile pe sport de la sunt modalitatea ideală de a-ți continua aventura în universul cotelor competitive. Multe case de pariuri din România vor să îți ofere cât mai multe avantaje, însă nu toate se ridică la atractivitatea oferită de bonusul de înregistrare. Încă nu te-ai hotărât ce faci vara asta? Avem pentru tine emoția, pasiunea, dramatismul și adrenalina din Premier League, Bundesliga, Primera Division sau de la turneul de Grand Slam de US Open.

De ce Admiral Sport

Fiecare casă de pariuri din România cu licență activă de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc se pregătește cât poate mai bine pentru a-și primi jucătorii noi. De asemenea, nu trebuie omiși nici acei useri care fac din jocul la casele de pariuri o meserie în sine. Admiral bonus înregistrare e o soluție de top în cazul în care dorești să fii prezent în tribuna oficială a cotelor competitive. Primești până la 1.000 de lei dacă îți faci cont la acest operator. Matematica devine extrem de simplă dacă analizăm puțin oferta. Depui 400 de lei, primești 800 (bonus 100%). În plus, Admiral sport îți oferă încă 200 de lei pentru validarea contului. Procedura folosită de bookmaker este una extrem de atractivă și fără griji pentru jucătorii de top ca tine. Potul cel mare atinge astfel cifra uluitoare de 1.000 de lei.

Admiral este una dintre acele case de pariuri pe care te poți baza oricând. Cote pentru live și pentru prelive. Poți juca fără griji pe Liga 1 din România, pe campionatele din Anglia, Italia, Franța, Spania sau Germania. De asemenea poți să te bucuri de Admiral sport și pentru alte discipline sportive. Tenisul, handbalul, baschetul, ciclismul, sporturile electronice și multe alte variante sunt mai aproape decât crezi. Intră acum în universul pariurilor sportive online. Bonusul pentru sport e un adevărat hit al zilelor toride de vară. Nu toate casele de pariuri ajung la nivelul și standardele oferite de acest bookmaker.

Depuneri și retrageri în cazul Admiral bonus înregistrare

Nu există o singură metodă care să fie considerată cea mai eficientă și mai bună de retragere sau depunere. Fie că alegi portofelele electronice Skrill, Neteller sau cardurile de credit sau debit, experiența cu casele de pariuri va fi garantat una de înaltă ținută. Există și o opțiune care a reușit să pună concurența pe gânduri. Platforma te lasă să faci depuneri și retrageri direct în agențiile stradale. Nu ai nevoie decât de un cont online și nu este nevoie să folosești un card bancar sau o cartelă preplătită de tip Paysafe Card.

Această metodă este una extrem de rapidă, bookmakerul susținând că poți să ridici banii în mai puțin de 24 de ore. Unul din marile avantaje în cazul agențiilor stradale îl constituie faptul că poți retrage banii din sediul cel mai apropiat de casa ta sau de locul tău de muncă. Locuiești în cartierul Berceni? Nimic mai simplu. Vei selecta agenția stradală din proximitatea casei tale.

Un aspect remarcabil pentru toți userii noi din universul Admiral sport și casino este acela că nu se pot iniția retrageri fără parcurgerea procesului de verificare. Toate aceste metode de protective sunt construite pentru un joc mai sigur, mai liniștit. Lasă toate grijile în seama operatorului, tu doar concentrează-te pe cele mai bune combinații pe biletele tale live sau prelive.

Mai multe cuvinte despre retragerile de fonduri

Retragerea minima, orice metodă vei alege, este de 50 de lei. Nu este deloc dificil să retragi banii de la această casă de pariuri online. Trebuie doar să intri în contul tău și să accesezi zona intitulată sugestiv Retragere. Nu vedem pe piață o metodă mai simplă și mai intuitivă de atât. Dar tu? Și asta nu e tot. Mai avem încă surprize pe care jucătorii le apreciază în păreri Admiral.

Platforma nu percepe niciun fel de comision la retragerea fondurilor din cont. De asemenea, bookmakerul face din experiența retragerii fondurilor o experiență la vedere, astfel că vei fi în control pe toată perioada desfășurării acestui process tehnic.

Îți arătăm în continuare timpul de procesare pe care îl necesită fiecare dintre metodele de retragere. Cum am precizat și mai devreme, metoda agenției stradale este una dintre cele mai rapide, de fapt chiar cea mai rapidă. Pentru a retrage în agenție e nevoie totuși să fi depus banii tot într-o agenție strtadală (nu neapărat aceeași). Operatorul se laudă că durata acestui proces de retragere a fondurilor  nu ajunge niciodată la 24 de ore. Noi avem toate motivele din lume să îl credem.

Așteptarea e puțin mai mare în cazul portofelelor electronice Skrill și Neteller. Vor trece între una și două zile pentru a putea să te bucuri de bani tăi. Niște metode mai puțin rapide, dar la fel de eficiente, sunt și cardurile de credit sau de debit. Între două și cinci zile durează procesarea în cazul lor. Admiral bonus înregistrare îți dă toate motivele să zâmbești și să iei jocul de pariuri foarte în serios.

Ce surprize ne pregătește Admiral sport în sezonul competițional 2018/2019

Foarte populare vor fi la începutul lunii august pariurile de tip outright pe cele mai importante campionate de fotbal. Cum distracția de la Cupa Mondială din Rusia s-a încheiat, e timpul să te repliezi pe alte și alte pariuri. Suntem siguri că te întrebi constant cine are cele mai mari șanse să triumfe în Premier League. Să fi venit în sfârșit și vremea lui FC Liverpool, după 29 de ani de la ultimul succes? Poate să spargă Atletico sau Valencia monopolul etern FC Barcelona – Real Madrid? Mai are Juventus rivală în Italia după șapte campioanate consecutive și după transferul Balonului de Aur Cristiano Ronaldo?

O altă întrebare care se pune este legată și de parcursul marilor forțe din UEFA Champions League și din UEFA Europa League. Va fi tot Real Madrid sau plecarea lui Ronaldo la Juventus i-a slăbit pe Galactici? Vom aștepta cu biletele pregătite și campionii de la US Open (fete și băieți), dar și noul sezon de NBA. Admiral sport are pregătite toate aceste pariuri, dar și multe alte surprize.

Pentru ca toate acestea să devină din vis realitate, revendică aici bonusul!