pariuri sportive

Betano pariuri sportive – opțiuni over/under

Betano pariuri sportive este una dintre cele mai spectaculoase platforme de pariuri live și prelive din România. Astăzi vom vorbi despre variantele pe care le avem la acest operator în ceea ce privește pariurile peste/sub în prelive. E una dintre acele opțiuni pe care nu-ți permiți să o pierzi atunci când te gândești cum să profiți de niște cote foarte competitive. E bine să știm încă de la început ce presupune un pariu de tipul over/under sau peste/sub.

Se stabilește un punct de echilibru (de exemplu 1.5) și se oferă cote corespunzătoare. Astfel, dacă vom paria peste 1.5, pariul nostru va fi câștigător la marcarea a cel puțin două goluri, iar un pariu under (sub) 1.5 va fi câștigător dacă se vor înscrie 0 sau 1 gol.

Betano pariuri sportive – opțiuni atractive la marketul over/under

Operatorul care este și sponsorul Ligii 1 la fotbal este conștient de importanța acestui tip de pariu pentru jucătorii din mediul online românesc și vine cu nenumărate opțiuni în materie de pariuri over/under.

Operatorul care este și sponsorul Ligii 1 la fotbal este conștient de importanța acestui tip de pariu pentru jucătorii din mediul online românesc și vine cu nenumărate opțiuni în materie de pariuri over/under. Betano pariuri sportive peste/sub se prezintă sub următoarele variante: peste/sub 0.5 goluri, peste/sub 1.5 goluri, peste/sub 2.5 goluri etc. De obicei se va alege o linie principală pentru over/under (de cele mai multe ori, în meciurile echilibrate sau din ligile cunoscute aceasta este 2.5) care va fi promovată de Betano pariuri sportive.

De asemenea, acest tip de pariu poate fi combinat și 1X2 și astfel apar pariuri de tipul Rezultat Meci & Peste/Sub. În funcție de cote, poți avea pariuri de tipul 1& Peste 2.5 Goluri sau X și Sub 1.5 Goluri. Acest gen de pariuri au cote competitive, ceea ce îți dă în sine un avantaj semnificativ în fața celorlalți pariori de pe platform celor de la Betano.

Mai există și cazuri în care punctul de echilibru al pariului over/under este un număr cu virgule. Vorbim de exemplu de pariuri de tipul over/under 0.75 sau over/under 1.25.  În cazul celei de-a doua variante vorbim de un pariu format din două sub pariuri.

Avem o data pariul peste/sub 1 goluri și cel peste/sub 1.5 goluri. Dacă vom paria de exemplu peste 1.25, vom câștiga pariul în cazul în care se marchează 2 sau ami multe goluri, ni se va returna miza jumate în caz că se marchează fix un gol și pierdem pariul dacă nu se înscriu goluri.

Pe ce sporturi putem paria over/under?

pariuri sportive si prelive betano

Chiar dacă fotbalul este principalul sport pe care se poate paria pe acest tip de market, nici tenisul, baschetul, handbalul și violeiul nu sunt variante excluse. Și cu siguranță că Betano pariuri sportive e una dintre opțiunile excelente, mai ales dacă alegi un bonus de bun venit de la acest operator. Află mai multe despre această casă de pariuri din recenzia noastră Betano.

Dacă vorbim de exemplu de pariuri over/under la tenis, putem avea variante live și prelive, pariuri peste/sub pe număr de game-uri într-un set sau un meci sau chiar opțiuni de pariere over/under la numărul de seturi (mai ales la turneele Grand Slam). E timpul să-ți ajustezi strategia!