admiral

Oferta Admiral Pariuri Sportive și bonusul de bun venit

Agenția Admiral pariuri are o experiență de peste 25 de ani în industria intenațioanlă de gambling. Casa de pariuri Admiral, de origine britanică, are sediul în Malta, iar în țara noastră deține mai multe locații stradale.

Compania deține în acest moment peste 1500 de agenții stradale, mai bine de 60 de cazinouri și site-uri de pariuri online în mai multe țări. Admiral face parte din grupul Novomatic, una dintre cele mai importante companii de gambling la nivel mondial, cu o cifră de afaceri de ordinul miliardelor de euro. Platforma de pariuri sportive Admiral este dezvoltată de Kambi Sport Solutions, companie care furnizează software către alte două agenții de pariuri online licențiate și foarte populare pe piața românească de igaming: Unibet și 888Sport.

100% bonus până la 900 RON + 100 RON gratis la validarea contului la pariuri sportive Admiral!

Fă-ți cont la Admiral sport și ai parte de dublarea depunerilor de până la 900 RON și 100 RON GRATIS la verificarea contului de jucător!

În cele ce urmează, îți vom oferi informații detaliate pentru ca tu să joci la pariuri sporitve Admiral deplin informat și în cel mai scurt timp.

Oferta Admiral pariuri

Putem spune că oferta Admiral pariuri online este aproape identică cu cea de la Unibet, unul dintre operatorii de jocuri de noroc de top de la noi din țară. Practic, dacă joci la pariuri Admiral vei beneficia de una dintre cele mai bune oferte care cuprinde, printre altele și handicapuri asiatice ajustabile și pariuri pe cornere sau cartonașe la meciurile de fotbal.

optiuni pariere la admiral sport

Pariurile asiatice, disponibile în oferta pariuri sportive Admiral, au devenit foarte populare printre pariorii din țara noastră. Discutăm atât despre handicapul asiatic clasic, cât și de piețe asiatice pe goluri. Noi considerăm că Admiral pariuri sportive se situează pe primul loc la aceste tipuri de pariuri sportive online.

Sporturi în oferta Admiral pariuri

Portofoliul Admiral pariuri cuprinde în acest moment aproximativ 30 de sporturi. Am situa oferta pariuri sportive Admiral în top 7 din acest punct de vedere. Însă, luând în considerare că la momentul lansării Admiral pariuri nu acoperea nici jumătate din disciplinele prezente astăzi în ofertă, apreciem progresul realizat. Mai mult, în oferta Admiral pariuri găsim inclusiv posibilități de pariere pe sporturi de nișă. În acest caz, câteva exemple relevante de pariuri sportive Admiral ar fi UFC/MMA, pesapallo, golf, darts, eSports, ciclism sau netball.

Un lucru pe care l-am apreciat de la bun început la Admiral pariuri este faptul că a fost primul operator care a adus conceptul de Tip & Cash în România. Astfel, ne-a dat posibilitatea tuturor pariorilor să jucăm la pariuri sportive prin intermediul unor terminale direct din agențiile stradale. Iar în momentul în care Admiral pariuri s-a mutat și în mediul online, jucătorii au avut și au în continuare posibilitatea de de a efectua depuneri și retrageri direct din locațiile stradale. Mai mult, depozitul minim la Admiral pariuri este de numai 30 RON și are loc instant, în timp ce retragerea minimă este de 50 RON.

Admiral pariuri live

Dacă în cazul pariurilor pre-meci, oferta pariuri sportive Admiral este aceeași ca la Unibet, nu putem spune același lucru și despre secțiunea de pariuri Admiral live. În principiu, poți să joci în timp real pe cele mai importante jocuri, iar acesta este cu siguranță un factor important.

Sporturi virtuale la pariuri Admiral

pariuri sportive live la admiral

Admiral pariuri sportive ne oferă și câteva sporturi de nișă cum ar fi UFC/MMA, pesapallo, golf, darts, eSports, ciclism sau netball. La meciurile sau evenimentele sportive ce aparțin de sporturi de nișă vei găsi de multe ori maxim 2-3 opțiuni de pariere, însă nici nu ți-am putea recomanda un operator de la noi din țară care să stea mai bine la acest capitol.

Optiuni de pariere la pariuri sportive Admiral

Considerăm că oferta Admiral pariuri este extrem de satisfăcătoare, atât din perspectiva sporturilor acoperite, cât și în ceea ce privește tipurile de pariuri sportive Admiral.

Te invităm să pariezi pe sporturile populare, dar și să încerci sporturi precum Pro Wrestling, Trotting, Netball sau Floorball. Ce putem remarca totuși este faptul că la meciurile din competițiile importante de fotbal sunt disponibile chiar și peste 360 de opțiuni de pariere.

Opțiunea Cash Out îți permite să îți scoți banii din joc în orice moment dorești, chiar dacă pariul nu a fost încă finalizat. Acesta este un avantaj Admiral pariuri pentru că îți permite fie să reduci pierderile, fie să îți asiguri profit.

Bonus pariuri Admiral

Cu oferta de bonus pariuri Admiral beneficiezi de 100% bonus până la 900 RON + 100 RON gratis la validarea contului Admiral.

Pentru a putea profita de bonus pariuri Admira 100% până la 900 RON trebuie să efectuezi un depozit de cel puțin 30 RON. Acest bonus va fi creditat în cont în cel mult 24 de ore de la prima ta depunere la Admiral. Va trebui să joci acest bonus pariuri Admiral în pe un bilet multiplu cu cel puțin 3 pronosticuri maxim 12 jocuri, cu cota minimă 1.50 per pronostic.

Trebuie să menționăm că acest bonus pariuri Admiral nu este eligibil pentru biletele de tip sistem și nu poate fi închis cu opțiunea Cash out. Vei putea să retragi câștigurile generate din bonus pariuri Admiral numai după ce depozitul a fost rulat cel puțin o dată. Retragerea minimă Admiral pariuri este de 50 RON pentru acest bonus.

Concluzie

Dacă ar fi să facem un rezumat al avantajelor principale pe care le avem la Admiral pariuri sportive, am enumera cu siguranță: bonusul de bun venit cu pana la 1000 RON gratis, opțiunea de Cash Out, profit dublu la primul pariu, secțiunea Admiral pariuri live și online casino de calitate.