bonus pariuri Maxbet

Bonus Maxbet pariuri sportive: 700 RON gratis!

Reputația Maxbet a fost câștigată pe baza serviciilor oferite, îndeosebi a interesului arătat de Maxbet fiecărui membru. Cu actualizări și implementări continue menite să îmbunătățească experiența pariorilor, Maxbet oferă o gama diversificată de pariuri potrivită oricărui pasionat. De menționat este faptul că Maxbet oferă bonusuri motivante în secțiunea de Pariuri sportive, bonusuri care te vor ajută să te bucuri pe deplin de pariurile tale. Noul bonus Maxbet pariuri sportive este destinat exclusiv membrilor noi din cadrul agenției Maxbet și îți va oferi suma de 700 RON, făcând ca primul pariu în cadrul Maxbet să fie de neuitat.

Prima depunere îți aduce până la 700 RON în pariuri GRATUITE la Maxbet sport!

Prima depunere la Maxbet sport îți aduce până la 700 RON în pariuri gratuite!

Profită acum de oferta de bun venit și mizează pe evenimentele sportive preferate înaintea sau în timpul meciurilor!

Cum obțin bonusul Maxbet pariuri sportive?

maxbet bonus pariuri sportive

Practic, pentru a beneficia de acest bonus trebuie să ții cont de următoarele 3 etape:

 1. Înregistrarea în cadrul Maxbet și folosirea codului bonus: BUNVENIT
 2. Depunerea de minim 50 RON la care se va adăuga codul bonus BUNVENIT. În continuare va trebui să plasezi 5 pariuri de 50 RON pe 5 evenimente distincte.
 3. După indeplinerea pasului anterior vei beneficia de 100 RON. Continuă să repeți pașii de încă 6 ori și vei beneficia de bonusul total de 700 RON.

Că în cazul oricărui alt Bonus, trebuie să știi că sunt câteva condiții menite să asigure o desfășurare conformă a campaniei promoționale. De exemplu:

Pentru ca bonusul la pariuri Maxbetsă poată fi validat trebuie ca valoarea depunerii să fie rulată pe 5 pariuri, miza fiecărui pariu fiind de 50 RON. Dacă ai nevoie de ajutor, am pregătit pentru tine ghiduri de înregistrare Maxbet și depunere la Maxbet.

cum iei bonusul maxbet pariuri de bun venit

Ce mai trebuie să știi despre bonusul la pariuri Maxbet?

Este necesar ca pariurile să fie făcute pe evenimente diferite, iar cota minimă pentru pariurile de tip single să fie de 1,85; cota minimă pentru pariurile de tip multiplu fiind de 1,35. Acest proces poate fi repetat de maxim 7 ori, urmând ca jucătorii să beneficieze de un bonus pariuri Maxbet de maxim de 700 RON, sub formă de pariu gratuit cu valoarea de 50 RON.

După plasarea și finalizarea celor 5 pariuri se vor activa Pariurile Gratuite. Pariul gratuit are ca perioada de valabilitate 3 zile, iar acest pariu trebuie plasat și finalizat în intervalul menționat.

oferta pariuri sportive maxbet

Pentru pariurile gratuite câștigate, suma pe care jucătorul o va primi se va calcula conform formulei: profitul= câștigul total – valoarea pariului gratuit. Câștigul maxim ce poate fi revendicat de pe urma unui pariu gratuit este de 500 RON. Dacă pariul gratuit a fost plasat pe un eveniment care din varii motive s-a anulat, iar cota acestuia a devenit 1,00, pariul va fi considerat pierdut.

Alte limitări

Este permisă utilizarea unui singur bonus activ. Astfel, utilizarea altui bonus în concomitent cu cel inițial va duce la anularea sumei obținute din cadrul acestuia.

Agenția MaxBet își rezervă dreptul de a interveni în cazul în care consideră că bonusul Maxbet pariuri este folosit abuziv în scopul generării de profit fără a respecta condițiile prevăzute. Folosirea conturilor duplicat, pariurile cu marjă mică de câștig, equal betting-ul, pariurile fără risc sau hedge betting-ul încalcă regulile prevăzute și vor duce la excluderea jucătorului din cadrului bonusului pariuri Maxbet, urmând ca bălanța sa și orice câștig provenit de pe urma bonusului să fie anulate.

Cum retragi câștigurile din bonusul la pariuri Maxbet?

Acum că am înțeles ce fel de bonusuri oferă Maxbet ar fi bine să trecem în revistă și procedeul retragerii și metodele disponibile.

Trebuie menționat faptul că retragerea fără verificarea identității este imposibilă. Maxbet dorește să știe că aveți vârstă legală acțiunii de pariere și de asemenea că identitatea corespunde cu cea din documente. De altfel, un motiv în plus pentru a face această operație îl constituie și faptul că Maxbet îți va oferi suma de 50 RON pentru verificarea contului.

Așadar, după ce te-ai hotărât să retragi o sumă te vei duce la secțiunea “Contul Meu” -> “Retragere” și vei tasta suma pe care dorești să o retragi.  În general, timpul de așteptare al aprobării unei retrageri este de 3 zile lucrătoare. În tot acest timp vei putea verifica retragerea în secțiunea “Retrageri în așteptare”. În funcție de metoda de retragere aleasă vei putea beneficia de următoarele aspecte:

 • Visa și Mastercard
  Pentru această opțiune retragerea va dura între 3 și 5 zile lucrătoare. Suma minimă de retragere este de 50 RON. 
 • Transferul bancar
  De asemenea, timpul acestei metode de retragere variază între 3 și 5 zile lucrătoare iar suma minimă de retragere este de 50 RON.
 • Skrill, Paysafe și Neteller
  Optând pentru retragerea banilor în portofelul electronic vei beneficia de transfer instant după aprobarea retragerii de către Maxbet. Aceste metode sunt din ce în ce mai populare și constituie o alternativă sigură și rapidă pentru transferurile în conturi bancare. Suma minimă de retragere este de asemenea de 50 RON.
 • Agențiile Smith&Smith
  Această metodă îți pune la dispoziție posibilitatea de a ridica banii din oricare agenție Smith&Smith. Procesarea se face în maxim 48 de ore, iar retragerea banilor din agenție se va face în prezența buletinului, a numelui de utilizator și a codului de tranzacție pe care îl vei primi prim email sau SMS.
 • Agențiile MaxBet
  Procesarea retragerii se face în maxim 48 de ore, urmând ca mai apoi să îți ridici banii din orice agenție stradală Maxbet disponibilă, în prezența buletinului.

Poți afla mai multe despre cum faci o retragere de la acest operator din ghidul nostru de retrageri de la Maxbet.

Concluzie

După cum am văzut, Maxbet reprezintă o agenție de prestigiu internațional care se implică constant în menținerea unei bune reputații. Pariurile sportive Maxbet sunt într-o continuă dezvoltare, oferind o experiență unică în acest domeniu. De asemenea, Pariurile live la Maxbet sunt foarte apreciate, ele oferind nenumărate opțiuni de pariere și statistici detaliate și precise despre meciurile în desfășurare.

Bonusul la pariuri sportive Maxbet oferă posibilitatea de a-ți amplifica câștigurile fără mari eforturi, de a-ți îmbunătăți experiență de joc și de pariere în conformitate cu legea prin bonusul de confirmare a identității.

Recomandăm această agenție, fiind una dintre puținele care este dispusă să ofere astfel de sume pentru îndeplinirea unor condiții atât de simple.