bonus sport betfair

500 RON bonus sport Betfair pentru pariuri fără risc!

Nimic nu se compară cu jocurile de cazino sau pariurile sportive pe care le poți accesa fără niciun risc, fără nicio investiție financiară din bugetul propriu. Ei bine, află că la Betfair acest lucru este posibil! În plus, ai la dispoziție un bonus sport la Betfair de până la 500 RON! Bonusul oferit de Betfair îți poate aduce mai multe șanse de câștig, plasând pariuri gratuite, obținute în urma îndeplinirii unor condiții minime. Dacă accesezi această ofertă promoțională și efectuezi 5 pariuri cu valori de 50 RON fiecare, vei avea parte de un bonus sport la Betfair în valoare de 100 RON. Cu cât mai multe pariuri plasate pe zona de sport, cu atât mai mare va fi suma obținută pentru un pariu gratuit Betfair. 

Bonus sport la Betfair de până la 500 RON

Cod bonus: ZBAN01

La Betfair nu doar distracția e asigurată, ci și pariurile sunt sigure prin noul bonus sport Bertfair de 500 RON sub formă de pariur fără risc.

Cum revendic bonus sport la Betfair? 

Pentru a accesa bonusul trebuie să îndeplinești câțiva pasi simpli și ușor de pus în practică. Iată, așadar, ce ai de făcut! 

  • Intră în contul de jucător și accesează secțiunea de pariuri sportive. În cazul în care nu ai un cont activ pe această platformă, accesează formularul de înscriere pentru deschiderea unui profil de jucător, respectând condițiile minime impuse. Procesul este unul simplu, iar toată procedura în sine nu va dura decât câteva minute. Bonusul se adresează persoanelor care doresc să își deschidă un cont de jucător Betfair sau care au un cont recent deschis. 
  • Nu uita ca la înregistrarea în cont, să completezi și codul ZBAN01 în formularul de înscriere. 
  • Realizează o depunere Betfair, plasează pariuri de minim 50 RON și bucură-te de bonusul obținut. 

Selecția de sporturi la care poate fi folosit Betfair freebet

Oferta promoțională ce constă în câștigarea de freebet la Betfair, poate fi utilizată la o gama variată de sporturi, de la fotbal, handbal, basket, dar și alte sporturi preferate sau care consideri că îți pot aduce mai multe șanse de câștig. Și în ceea ce privește tipurile de pariuri disponibile, acestea sunt diversificate. Astfel, poți alege să pariezi: pe un scor câștigător între echipele adversare, pe momentele ce țin de dinamica jocului, ca de exemplu cornerele, pe numărul de cartonașe roșii sau galbene obținute de o echipă, pe una dintre echipele aflate în respectivul meci, pe numărul de goluri înscrise, etc. Ceea ce este important, în schimb, este ca pariurile să nu fie multiple. Nu pot fi considerate valide pentru revendicarea acestui bonus sport la Betfair nici pariurile simple din cadrul pariurilor de tip multiplu. 

bonus sport la betfair

Ce alte detalii trebuie sa cunosc despre Betfair freebet? 

Pentru a te bucura de un bonus sport la Betfair care să aibă o valoare cât mai mare este necesar să știi că poți acumula un pariu gratuit Betfair de până la 500 RON. Dacă pentru 5 pariuri în valoare de 50 RON fiecare, vei primi 100 RON bonus, la 15 pariuri emise, poți câștiga bonusul maxim și vei putea să te bucuri începând cu acel moment de oportunitatea de a paria pe sporturile preferate fără nici un fel de risc.  În plus, poți plasa cele 5 serii de câte 5 pariuri în aceeași zi, astfel încât să poți revendica premium întreg. Bonusul Betfair freebet nu este disponibil pentru toți utilizatorii care și – au deschis un cont de jucător pe aceasta platformă de pariuri sportive. Cei care aleg sa facă depuneri în contul se jucător, utilizând Moneybookers sau Neteller nu sunt eligibili. 

Termeni si conditii oferta bonus sport  Betfair

Betfair, nu doar ca încurajează jocul responsabil, dar dorește ca utilizatorii săi să aibă întotdeauna informații actualizate pe site, cât mai clare și bine structurate. Astfel, atunci când ne referim la secțiunea de „Termeni și condiții” sunt câteva aspecte pe care trebuie ca orice utilizator să le cunoască cu privire la acest bonus sport la Betfair. Descoperă-le și tu pe cele mai importante, continuând lectura acestui articol! 

  1. Nu este necesar ca pariurile pentru obținerea bonusului să se facă în lei,se pot face și în euro. Astfel, echivalentul sumei minime pariate de 50 Ron pentru obținerea unui bonus sport la Betfair este echivalentul în euro a 10 Euro, iar echivalentul câștigului în valoare de 100 RON este de 20 Euro. 
  2. Pariul are o sumă minimă, dar nu și o sumă maximă, astfel că poți paria orice sumă dorești. Trebuie să știi, însă, faptul că un singur pariu sportiv  cu o suma mai mare, nu îți va aduce un bonus mai mare. Promoția poate fi revendicată după primele 30 de zile de la deschiderea unui cont de jucător, acesta fiind și timpul în care un parior poate plasa pariuri eligibile (cel puțin pariuri simple, de minim 50 RON miza) 
  3. Pariurile care se iau în calcul și care nu se iau în calcul pentru obținerea ofertei promoționale. Se vor lua în calcul: pariurile finalizate, pariurile pe bani reali, pariurile simple cu miză de 50 RON minim. Nu se iau în calcul: pariurile anulate, pariurile multiple, pariurile plasate din alte oferte promoționale, pariurile închise cu opțiunea Cash out (indiferent ca a fost cash out total sau cash out parțial), pariurile plasate pe Exchange.
  4. Perioada limită pentru îndeplinirea termenilor și condițiilor este de 7 zile. Astfel, fiecare parior are la dispoziție 7 zile pentru a finaliza fiecare etapă a promoției (5 pariuri simple de minim 50 RON). Dacă în termen de 7, nu vor fi îndeplinite condițiile, jucătorul va fi automat transferat la pasul următor fără primirea bonusului aferent pentru etapa precedentă.

Concluzie

Să te bucuri de un bonus sport la Betfair în valoare de 500 RON nu a fost niciodată mai simplu. Ai, așadar, toate motivele pentru a aplica pentru acest bonus și pentru a te bucura de pariuri sportive fără risc!