Bonus sport Casa Pariurilor

Bonus sport Casa Pariurilor îți dublează prima depunere!

Probabil îți este cunoscut faptul că agenția Casa Pariurilor este fosta Astra Sport Bets, un operator de jocuri de noroc de care încă își amintesc mulți pariori seniori. Casa Pariurilor este licențiată de către ONJN cu o licență de funcționare valabilă până în anul 2026. Datorită preluării acestui operator de către compania care deține și agenția de pariuri Fortuna, Casa Pariurilor a primit îmbunătățiri considerabile începând din anul 2018. În prezent, putem să te asigurăm de faptul că dacă îți deschizi un cont de utilizator la acest operator de jocuri de noroc, vei putea profita de un bonus sport Casa Pariurilor super avantajos.

Dacă ești fan al pariurilor sportive, cu siguranță acest aspect contează pentru tine. Și dacă luăm în considerare și oferta pariuri sportive Casa Pariurilor pe deplin satisfăcătoare, cu siguranță merită să îți deschizi și tu un cont de utilizator. Dacă nu ai făcut încă acest lucru, noi ți-am pregătit și un ghid de înregistrare pas cu pas pentru ca tu să poți paria în cel mai scurt timp posibil la Casa Pariurilor pariuri sportive.

100% Bonus până la 200 RON la pariuri sportive Casa Pariurilor

Fără restricții de cote, retrageri rapide!

Fă-ți cont prin JocuriCazinouri.com la Casa Pariurilor și prima depunere ți se dublează! Primești până la 200 RON GRATIS la depozit ca bonus de bun venit în lumea pariurilor sportive la Casa Pariurilor.

În cazul în care îți dorești să profiți cât mai repede de oferta de bonus sport Casa Pariurilor, atunci te afli în locul potrivit. Vom discuta pe îndelete în acest articol despre toate beneficiile din oferta pariuri sportive Casa Pariurilor.

Welcome bonus pariuri sportive Casa Pariurilor

Oferta pariuri sportive Casa Pariurilor îți oferă dublarea primei depuneri, la fel ca majoritatea bonusurilor sportive la înregistrare.

Bonus sport Casa Pariurilor la prima depunere este de 100% în limita a 200 RON. Acest bonus pariuri sportive Casa Pariurilor poate fi revendicat o singură dată de către utilizatorii noi, numai în condițiile în care se îndeplinesc și cerințele minime de depunere.

Cum obții bonusul la pariuri sportive Casa Pariurilor

Așa cum menționam mai devreme, pentru a putea profita de oferta de bonus sport Casa Pariurilor de 100% până la 200 RON, trebuie să fii utilizator nou al platformei casapariurilor.ro. Bonusul ți se va acorda în maxim 48 de ore din momentul în care în care ți-ai deschis cont la Casa Pariurilor, ai validat identitatea și ai efectuat prima ta depunere la Casa Pariurilor.

banner bonus casa pariurilor sport

Va trebui să pariezi bonusul sport Casa Pariurilor în întregime pe unul sau mai multe evenimente din oferta pariuri sportive Casa Pariurilor. Dacă nu profiți de acest bonus pariuri sportive Casa Pariurilor în termen de 30 de zile din momentul în care ți-a fost acordat, bonusul va fi automat dezactivat și nu te vei mai putea folosi de el.

De asemenea, nu vei putea să îți retragi câștigurile generate de acest bonus înainte de a îndeplini condițiile rulaj, despre care vom discuta imediat într-o secțiune dedicată.

Condiții de rulaj la bonus sport Casa Pariurilor

Îți spuneam mai devreme că poți să retragi câștigurile pe care le generezi datorită acestui bonus sport Casa Pariurilor de 100% până la 200 RON, însă numai după ce îndeplinești condițiile de rulaj. Noi, alături de mulți alți pariori din România, îți putem garanta că acest lucru este foarte ușor de făcut. De ce? Pentru că trebuie să rulezi bonusul o singură dată, pe un singur pariu, fără restricție de cotă!

Cum retragi câștigurile generate de bonusul de bun venit la Casa Pariurilor sport

Chiar dacă metodele de plată disponibile în oferta pariuri sportive Casa Pariurilor sunt destul de reduse cantitativ, cele disponibile sunt cele mai populare și mai accesibile existente. Adică ai de ales între următoarele metode de plată:

  • Skrill – poți să depui și să retragi minim 50 RON prin intermediul acestui portofel electronic;
  • Cardul bancar – poți să faci depuneri sau retrageri de minim 20 RON cu cardul tău bancar, de credit sau de debit, Visa, Mastercard sau Maestro;
  • Paysafecard – prin serviciul de plăți pre-paid poți să depui sau să retragi minim 20 RON;
  • Transfer bancar – avantajul acestei metode de plată este că nu există valori minime pentru depuneri sau retrageri;
  • Agențiile stradale Casa Pariurilor – cu siguranță ai și tu o agenție Casa Pariurilor la tine în cartier, unde poți să faci depuneri sau retrageri de minim 10 RON.
    *Momentan, aceast
    ă opțiune nu este disponibilă.

Poți citi mai multe despre acest proces în ghidul nostru de retrageri de la Casa Pariurilor.

Oferta Casa Pariurilor de pariuri sportive

Chiar dacă am putea spune că agenția Casa Pariurilor oferă o miză minimă de pariere destul de ridicată, de aproximativ 2 RON, o astfel de miză poate deveni avantajoasă la un bilet de tip sistem, de exemplu. Piețele Casa Pariurilor pariuri sportive însumează aproape 20 de sporturi, cel mai bine reprezentat fiind fotbalul cu peste 600 de evenimente la momentul redactării acestui articol. A doua cea mai generoasă categorie sportivă este tenisul, cu peste 100 de evenimente, iar apoi baschetul cu puțin sub 100 de evenimente sportive disponibile.

evenimente sportive la casa pariurilor

Merită să ne uităm și la secțiunea Casa Pariurilor pariuri sportive live, al cărei principal avantaj noi considerăm că este posibilitatea de a alege modul de vizualizare al evenimentelor – live, calendar sau multi-view. Apreciem și modificarea foarte rapidă a cotelor oferite în funcție de evoluția evenimentului pe care se pariază. De asemenea, secțiunea Casa Pariurilor pariuri sportive cu transmisiuni live oferă o experiență excepțională în ceea ce privește calitatea imaginii și a sunetului.

Principalele combinații de pariuri live sunt clasicele variate „Sub/Peste”, „1X2” , pariu șansă, rezultat final, total goluri sau „cine câștigă restul meciului”.

pariuri live la casa pariurilor sport

Concluzie

Dacă nu ți-ai deschis încă un cont de utilizator la această agenție de pariuri sportive online, noi te sfătuim să faci acest lucru pornind de la unul dintre link-urile de pe Jocuri Cazinouri pentru a obține mai multe avantaje de joc. Noi considerăm că agenția Casa Pariurilor pariuri sportive merită timpul oricărui parior, datorită serviciilor de calitate oferite, dar și pentru oferta pariuri sportive Casa Pariurilor foarte satisfăcătoare.

Credem că merită să îți reamintim și faptul că beneficiezi de transmisiuni live de calitate atât în varianta desktop, cât și pe mobil. Și ultimul argument pe care ți-l aducem în favoarea acestui operator de jocuri de noroc este evident oferta de bonus casino Casa Pariurilor de 100% până la 200 RON.