bonus sportingbet pariuri sportive

Bonus Sportingbet Pariuri Sportive 2023

Sportingbet oferă unul dintre cele mai avantajoase bonusuri cu depunere. Oferta promoțională bonus Sportingbet pariuri se adresează în special jucătorilor noi care tocmai și-au deschis un cont de jucător și vor să intre în lumea pariurilor.

Despre bonus Sportingbet pariuri sportive 2023

sportingbet bonus pariuri sportive

La deschiderea unui cont de jucător Sportingbet România, ai posibilitatea de a revendica un bonus de bun venit Sportingbet pariuri sportive în valoare de până la 500 RON, la primele 3 depuneri de minim 20 RON fiecare. Poți folosi acest Sportingbet bonus de bun venit pariuri sportive în secțiunea de „Sporturi”.

Află mai multe detalii despre acest bonus Sportingbet pariuri sportive din rândurile următoare!

Cum revendici bonus Sportingbet pariuri sportive 2023? 

Mai simplu de atât nu se poate! Poți accesa Sportingbet bonus pariuri sportive de 500 RON urmând acești 4 pași simpli! 

 • Intră în cont sau înregistrează-te! – Dacă ai deschis recent un cont de jucător dar nu ai accesat o altă ofertă promoțională, te poți bucura de bonus Sportingbet pariuri sportive acordat pe parcursul primelor 3 depuneri. Iar dacă nu ai încă un cont Sportingbet, înregistrează-te la Sportingbet, completând formularul de pe site. 
 • Fă o depunere Sportingbet! – Pentru a beneficia de acest bonus la pariuri este necesar ca primul depozit Sportingbet să fie de minim 20 RON. 
 • Bucură-te de bonusul primit! – După îndeplinirea cerințelor de validare a contului de jucător și efectuarea unui depozit care să se încadreze în intervalul financiar menționat mai sus, vei primi bonusul automat. 

Încearcă și oferta Superbet pariuri sportive online, fie că ești un parior profesionist sau abia ce ai deschis un cont de utilizator la acest operator online!

La ce poți juca Sportingbet bonus pariuri sportive 2023?

Acest Sportingbet bonus pariuri sportive este disponibil doar în secțiunea Sporturi. Alege sportul preferat și pariază cu bonus pariuri sportive Sportingbet România!

Condiții de rulaj Sportingbet bonus pariuri sportive 2023

Se vor aplica condiții de rulaj de x15 pentru bonus + depunere, la evenimente cu cote de 2.00 sau mai mari. Aceste condiții de rulaj se aplică la toate cele 3 bonusuri pariuri sportive Sportingbet.

Termeni si conditii bonus pariuri sportive Sportingbet 2023

Iată care sunt cele mai importante aspecte pe care trebuie să le știi înainte de a accesa bonus Sportingbet pariuri! 

 • Oferta Sportingbet pariuri sportive de adresează jucătorilor noi care şi-au deschis un cont după 19 ianuarie 2022.
 • Mai mult decât atât, bonusul se adresează exclusiv persoanelor care și-au deschis un cont din pagina specială a ofertei de bonus în care se prezintă termenii și condițiile acesteia. 
 • Pentru a beneficia de acest bonus Sportingbet pariuri, este necesar să faci prima depunere în decurs de 7 zile de la înregistrarea și validarea contului.
 • Oferta este valabilă numai în secțiunea „Sport/Pariuri sportive”. Secțiunea „Casino” nu face parte din îndeplinirea condițiilor acestui bonus. 
 • Bonusul va intra automat în contul de jucător, dar va apărea sub denumirea de „sumă restricționată”, aceasta neputând fi retrasă din cont, pana la rulare. 

Și în ceea ce privește tipurile de pariuri disponibile, aceste sunt diversificate. Astfel, poți alege să pariezi:

 • Pe cornere sau alte momentele esențiale ce țin de dinamica jocului și/sau de o posibilă răsturnare de situație
 • Pe câte cartonașe roșii sau galbene va primi una dintre echipe.
 • Pe numărul de goluri înscrise, etc.
 • Pronosticuri pe scorul sau scoruri posibile,
 • Pe una dintre echipele aflate în respectivul meci,

Ceea ce este important, în schimb, este ca pariurile să nu fie multiple. Nu pot fi considerate valide pentru revendicarea acestui bonus Sportingbet pariuri nici pariurile simple din cadrul pariurilor de tip multiplu.

Concluzie

Ai toate motivele pentru a accesa acest bonus Sportingbet pariuri, mai ales că nu este necesar să depui eforturi suplimentare pentru a intra în posesia lui. Nu ezita, așadar, să te bucuri de experiența pariurilor sportive, bucurându-te de o porție dublă de adrenalină. 

Susține-ți echipele preferate prin intermediul Sportingbet pariuri sportive și trăiește alături de acestea nu doar satisfacția meciului căștigat, ci și a câștigului pariului.