bonus Sportingbet pariuri

Bonus Sportingbet pariuri – 100% bonus până la 300 RON

Sportingbet oferă unul dintre cele mai avantajoase bonusuri cu depunere. Oferta promoțională bonus Sportingbet pariuri se adresează în special jucătorilor noi care tocmai și-au deschis un cont de jucător sau tinerilor pasionați de evenimente sportive și de pariurile pe sport care doresc să aibă un cont pe o platformă ușor de accesat și optimizată constant. 

100% până la 300 RON bonus sport

Revendică oferta sport de la Sportingbet și bucură-te de dublarea primei depuneri de până la 300 RON pentru și mai multă distracție și mai multe pariuri care să îți genereze câștiguri avantajoase.

Ce trebuie să știi despre bonus Sportingbet pariuri! 

Acest bonus se adresează persoanelor care doresc să fac o primă depunere în contul de jucător. Însă, pentru a intra în posesia Sportingbet bonus sport cu depunere, este necesar ca jucător să facă o depunere de minim 40 RON. Dacă îndeplinește acest criteriu, va putea revendica bonusul de bun 100% la depozit. Valoarea sumei maxime depuse este de 300, dar playerul poate depinde orice sumă cuprinsă între 40 RON și 300 RON. Spre exemplu, dacă un jucător alege să depună 100 RON în cont, va primi Sportingbet bonus sport de 100%, adică încă 100 RON. Acest lucru înseamnă că din acel moment, pariorul va avea la dispoziție un total de 200 RON pentru pariurile sportive. 

Este important de știut faptul că metodele Moneybookers (Skrill), Neteller sau paysafecard nu vor fi considerate eligibile, ceea ce înseamnă că dacă un player alege să facă prima depunere prin unul dintre aceste modalități, nu va putea primi bonusul. 

Cum revendic bonus Sportingbet pariuri? 

Mai simplu de atât nu se poate! Poți accesa bonusul de 100% la un depozit de până la 300 RON urmând acești 3 pași simpli! 

 • Intră în cont sau înregistrează-te! – Dacă ai deschis recent un cont de jucător dar nu ai accesat o altă ofertă promoțională, te poți bucura de bonusul Sportingbet pariuri sportive de 100% la primul depozit. Iar dacă nu ai încă un cont, înregistrează-te la Sportingbet, completând formularul de pe site. 
 • Fă o depunere Sportingbet! – Pentru a beneficia de acest bonus la pariuri este necesar ca primul depozit Sportingbet să fie între 40 RON și 300 RON. 
 • Bucură-te de bonusul primit! – După îndeplinirea cerințelor de validare a contului de jucător și efectuarea unui depozit care să se încadreze în intervalul financiar menționat mai sus, vei primi bonusul automat. 
bonus Sportingbet pariuri

Selecția de sporturi la care poate fi folosit bonusul

Oferta promoțională ce constă în dublarea sumei de depunere aleasă de către jucător va putea fi utilizată la o gama vastă de sporturi disponibile în oferta operatorului online. De la fotbal, handbal, până la basket, dar și alte sporturi preferate pot fi alese peste a îndeplini condiții de rulaj. 

Tipurile de pariuri disponibile la Sportingbet

Și în ceea ce privește tipurile de pariuri disponibile, aceste sunt diversificate. Astfel, poți alege să pariezi: 

 • Pe cornere sau alte momentele esențiale ce țin de dinamica jocului și/sau de o posibilă răsturnare de situație
 • Pe câte cartonașe roșii sau galbene va primi una dintre echipe. 
 • Pe numărul de goluri înscrise, etc. 
 • Pronosticuri pe scorul sau scoruri posibile, 
 • Pe una dintre echipele aflate în respectivul meci, 

Ceea ce este important, în schimb, este ca pariurile să nu fie multiple. Nu pot fi considerate valide pentru revendicarea acestui bonus Sportingbet pariuri nici pariurile simple din cadrul pariurilor de tip multiplu. 

Termeni si conditii oferta bonus

Iată care sunt cele mai importante aspecte pe care trebuie să le știi înainte de a accesa bonus Sportingbet pariuri! 

 • Oferta Sportingbet pariuri sportive de adresează jucătorilor noi care şi-au deschis un cont după 1 octombrie 2020. Mai mult decât atât, bonusul se adresează exclusiv persoanelor care și-au deschis un cont din pagina specială a ofertei de bonus în care se prezintă termenii și condițiile acesteia. 
 • Pentru a beneficia de acest bonus Sportingbet pariuri, este necesar să faci prima depunere în decurs de 7 zile de la înregistrarea și validarea unui cont.
 • Oferta este valabilă numai în secțiunea “Sport/Pariuri sportive”. Secțiunea “Casino” nu face parte din îndeplinirea condițiilor acestui bonus. 
 • Bonusul va intra automat în contul de jucător, dar va apărea sub denumirea de “sumă restricționată”, aceasta neputând fi retrasă din cont, pana la rulare. 
 • Oferta este valabilă 30 de zile, timp în care jucătorul va trebui să îndeplinească condițiile de rulaj. Aceste presupun ca: Întreaga sumă (depunerea inițială + bonusul) trebuie să fie pariată de cel puţin zece ori la cote de 1.70 sau mai mari înainte ca suma câştigurile obținute să poată fi retrase din cont. 

Concluzie

Ai toate motivele pentru a accesa acest bonus Sportingbet pariuri, mai ales că nu este necesar să depui eforturi suplimentare pentru a intra în posesia lui. Nu ezita, așadar, să te bucuri de experiența pariurilor sportive, bucurându-te de o porție dublă de adrenalină. Susține-ți echipele preferate prin intermediul Sportingbet pariuri sportive și trăiește alături de acestea nu doar satisfacția meciului căștigat, ci și a câștigului pariului.