...
pariuri sportive conti

Oferta Pariuri Sportive Conti online 2024

Conti România 2024, lansat de puțin timp atât pe piața jocurilor de noroc online, cât și pe cea a pariurilor, ne suprinde plăcut din ambele puncte de vedere.

Bonus Până la 300 RON Freebet

 • la primele 3 depuneri
 • Cod bonus WFB1, WFB2, WFB3
 • Depunere minimă 100, 200, 300 RON

În articolul de astăzi, îți vom oferi toate detaliile importante pe care le-am aflat prin revendicarea ofertei sport Conti online 2024, precum de câte sporturi Conti online 2024 poți beneficia, plus avantaje și dezavantaje Conti pariuri sportive online 2024.

Rămâi până la finalul acestui articol și fii la curent cu tot ce este nou în materie de pariuri sportive Conti online România 2024.

Despre pariuri sportive Conti online 2024

Oferta sport Conti online 2024 este destul de bogată având în vedere că operatorul s-a lansat de puțin timp pe piața pariurilor sportive din România. La oferta sport Conti online 2024 am observat că poți alege din peste 40 de sporturi Conti online. Tot în Conti oferta sport online România, mai poți opta și pentru pariuri live Conti și pariuri e-sports Conti.

Atunci când ne referim la pariuri sportive Conti online România 2024, vorbim în primul rând de meciuri de fotbal, dar și competiții de tenis, baschet, hochei, volei, curse de câini sau curse de cai și multe altele.

În secțiunea „Pariuri live”, poți alege dintre următoarele sporturi Conti online 2024:fotbal, tenis, hochei pe iarbă, Counter Strike: Global Offensive și DOTA-2, e-Ice Hockey și e-Tennis, plus multe altele.

Portofoliul Conti pariuri sportive online 2024 include și pariuri e-sports, unde poți paria pe e-sporturi precum CS:GO, Call of Duty, LOL, FIFA, Warcraft III, etc.

Profită și de oferta Superbet pariuri sportive online, special pentru utilizatorii gata de câștiguri!

Știi cât durează un meci de volei, cât durează un meci de rugby sau cât durează un meci de hochei? Citește articolele noastre și află toate informațiile necesare pentru a plasa pariuri cât mai eficiente!

Cum joci la pariuri sportive Conti online România 2024

Pentru a plasa pariuri Conti online 2024 a trebuit să ne deschidem un cont de utilizator. Dacă nu ai efectuat această etapă încă, atunci poți consulta ghidul nostru despre înregistrare Conti România. Apoi ne-am loghat în contul nostru de jucător și am efectuat cel puțin o depunere înainte de a ne apuca de pariat.

oferta sport conti online

Pașii pentru a putea miza la pariuri sportive Conti online 2024 sunt următorii:

 1. Intri la secțiunea „Pariuri” în partea de sus a paginii principale.
 2. În meniul din stânga, ai la dispoziție oferta sport Conti online 2024 de unde alegi sportul dorit, apoi evenimentul sportiv pe care vrei să pariezi.
 3. Alegi meciul și apoi dai click pe cota aferentă pronosticului. Îți vei putea vedea biletul în partea dreaptă a paginii.
 4. Apeși butonul „Plasează pariul”.

La Conti pariuri sportive online 2024 poți plasa pariuri de tip „Simplu”, „Multi” sau „Sistem”. Ai posibilitatea de a alege oricare dintre variantele disponibile în partea de sus a biletului.

Pariuri live Conti online 2024

În portofoliul de sporturi Conti online 2024 sunt incluse și pariurile live, care pot fi plasate în timpul desfășurării unui eveniment sportiv. La fel ca la pariuri sportive Conti online 2024 și în cazul pariurilor live oferta este variată și poți alege din zeci de sporturi, precum: fotbal, tenis, volei, tenis de masă, crichet, etc.

Dacă alegi pariurile live din lista Conti oferta sport online România 2024 vei vedea că meciurile sunt grupate în funcție de popularitate și, de asemenea, ai link-uri către evenimentele sportive favorite.

Pariuri e-Sports Conti România 2024

La categoria sporturi Conti online 2024 sunt cuprinse și competițiile de jocuri e-sports. Periodic au loc competiții internaționale la care poți să pariezi dacă alegi să joci la Conti pariuri sportive online 2024.

Oferta de pariuri sportive conti online România îți pune la dispoziție la categoria e-sports următoarele competiții: CS:GO, Call of Duty, LOL, FIFA, DOTA 2, Valorant, Warcraft III, Starcraft 2 etc.

Descoperă cât durează un meci de handbal sau cât durează un meci de baschet și plasează pariuri după ce revendici bonusurile disponibile pe JocuriCazinouri.com!

Avantaje și dezavantaje pariuri sportive 2024

Conti oferta sport online România 2024 este foarte bine pusă la punct și destul de diversă. Înainte să joci la pariuri sportive Conti online 2024 este indicat să cunoști avantajele și dezavantajele, pe care le-am identificat din experiența noastră, a acestor pariuri sportive Conti online 2024 și pe care ți le vom prezenta în rândurile următoare:

Avantaje Conti pariuri sportive online 2024

 • Ofertă cu multiple sporturi și evenimente;
 • Poți plasa un pariu în mod rapid, ușor, de acasă din fața calculatorului sau chiar de pe telefonul tău mobil;
 • Ai posibilitatea de a paria live în timpul meciului favorit.

Dezavantaje pariuri sportive Conti online 2024

 • Ești tentat să depășești bugetul alocat pentru pariuri;
 • Riști să pierzi rapid banii, mai ales la pariurile live;
 • Durata relativ lungă de încasare a banilor câștigați (1-5 zile).

Bonusuri pariuri sportive Conti online România 2024

Bonus Până la 300 RON Freebet

 • la primele 3 depuneri
 • Cod bonus WFB1, WFB2, WFB3
 • Depunere minimă 100, 200, 300 RON
conti bonus sport

Oferta sport Conti online 2024 are și un bonus de bun venit de tip freebet cu 3 etape de bonusare, astfel încât tu să te distrezi cu pariuri gratuite uimitoare!

Acest bonus pariuri sportive Conti online România 2024 este valabil pentru toți utilizatorii care nu au făcut încă prima depunere Conti online 2024. Fiecare jucător eligibil poate activa această promoție o singură dată.

Am revendicat această ofertă și pentru a beneficia de această ofertă sport Conti online 2024, a trebuit să depunem un minim de 50 RON în contul nostru de jucător și să folosim codurile bonus specifice fiecărei etape.

Iată care sunt etapele de bonusare la oferta sport Conti:

Poți utiliza fondurile bonus la pariuri și pariri live Conti, la evenimente pe o cotă de 1.60. Pariezi, câștigi și efectuezi o retragere Conti România 2024 pentru a te bucura de fondurile tale!

Dacă îți place mai mult să te joci la cazino, aruncă un ochi și peste articolul nostru bonus de bun venit Conti Cazino cu 100% până la 4500 RON + 300 rotiri gratuite Conti România 2024!

Concluzie

Conti pariuri sportive online 2024 poate fi o metodă plăcută de recreere care se lasă la final și cu câștiguri fabuloase. Profită atât de sporturi Conti online, cât și de Conti oferta sport online România 2024 în ceea ce privește bonsurile pentru pariuri sportive.

Noi îți urăm succes și inspirație la plasarea pariurilor! 

Autor

Mara Ivan

Editor Senior