oferta sport Conti online

Oferta Pariuri Sportive Conti online 2022

Conti România 2022, lansat de puțin timp atât pe piața jocurilor de noroc online, cât și pe cea a pariurilor, ne suprinde plăcut din ambele puncte de vedere.

Cod bonus
PARIURI50

Conti Bonus 50% până la 300 RON

Cod bonus: PARIURI50

În articolul de astăzi, îți vom oferi toate detaliile importante despre oferta sport Conti online 2022, de ce sporturi Conti online 2022 poți beneficia, plus avantaje și dezavantaje Conti pariuri sportive online 2022.

Rămâi până la finalul acestui articol și fii la curent cu tot ce este nou în materie de pariuri sportive Conti online România 2022.

Despre pariuri sportive Conti online 2022

Oferta sport Conti online 2022 este destul de bogată având în vedere că operatorul s-a lansat de puțin timp pe piața pariurilor sportive din România. La oferta sport Conti online 2022 poți alege din peste 40 de sporturi Conti online. Tot în Conti oferta sport online România, mai poți opta și pentru pariuri live Conti și pariuri e-sports Conti.

Atunci când ne referim la pariuri sportive Conti online România 2022, vorbim în primul rând de meciuri de fotbal, dar și competiții de tenis, baschet, hochei, volei, curse de câini sau curse de cai și multe altele.

În secțiunea „Pariuri live”, poți alege dintre următoarele sporturi Conti online 2022:fotbal, tenis, hochei pe iarbă, Counter Strike: Global Offensive și DOTA-2, e-Ice Hockey și e-Tennis, plus multe altele.

Portofoliul Conti pariuri sportive online 2022 include și pariuri e-sports, unde poți paria pe e-sporturi precum CS:GO, Call of Duty, LOL, FIFA, Warcraft III, etc.

Cum joci la pariuri sportive Conti online România 2022

Pentru a plasa pariuri Conti online 2022 trebuie să ai deschis un cont de utilizator. Dacă nu ai efectuat această etapă încă, atunci poți consulta ghidul nostru despre înregistrare Conti România. Apoi te loghezi în contul tău de jucător și să efectuezi cel puțin o depunere înainte de a te apuca de pariat.

pariuri sportive conti online

Pașii pentru a putea miza la pariuri sportive Conti online 2022 sunt următorii:

  1. Intri la secțiunea „Pariuri” în partea de sus a paginii principale.
  2. În meniul din stânga, ai la dispoziție oferta sport Conti online 2022 de unde alegi sportul dorit, apoi evenimentul sportiv pe care vrei să pariezi.
  3. Alegi meciul și apoi dai click pe cota aferentă pronosticului. Îți vei putea vedea biletul în partea dreaptă a paginii.
  4. Apeși butonul „Plasează pariul”.

La Conti pariuri sportive online 2022 poți plasa pariuri de tip „Simplu”, „Multi” sau „Sistem”. Ai posibilitatea de a alege oricare dintre variantele disponibile în partea de sus a biletului.

Pariuri live Conti online 2022

În portofoliul de sporturi Conti online 2022 sunt incluse și pariurile live, care pot fi plasate în timpul desfășurării unui eveniment sportiv. La fel ca la pariuri sportive Conti online 2022 și în cazul pariurilor live oferta este variată și poți alege din zeci de sporturi, precum: fotbal, tenis, volei, tenis de masă, crichet, etc.

Dacă alegi pariurile live din lista Conti oferta sport online România 2022 vei vedea că meciurile sunt grupate în funcție de popularitate și, de asemenea, ai link-uri către evenimentele sportive favorite.

Pariuri e-Sports Conti România 2022

La categoria sporturi Conti online 2022 sunt cuprinse și competițiile de jocuri e-sports. Periodic au loc competiții internaționale la care poți să pariezi dacă alegi să joci la Conti pariuri sportive online 2022.

Oferta de pariuri sportive conti online România îți pune la dispoziție la categoria e-sports următoarele competiții: CS:GO, Call of Duty, LOL, FIFA, DOTA 2, Valorant, Warcraft III, Starcraft 2 etc.

Avantaje și dezavantaje pariuri sportive 2022

Conti oferta sport online România 2022 este foarte bine pusă la punct și destul de diversă. Înainte să joci la pariuri sportive Conti online 2022 este indicat să cunoști avantajele și dezavantajele acestor pariuri sportive Conti online 2022, pe care ți le vom prezenta în rândurile următoare:

Avantaje Conti pariuri sportive online 2022

  • Ofertă cu multiple sporturi și evenimente;
  • Poți plasa un pariu în mod rapid, ușor, de acasă din fața calculatorului sau chiar de pe telefonul tău mobil;
  • Ai posibilitatea de a paria live în timpul meciului favorit.

Dezavantaje pariuri sportive Conti online 2022

  • Ești tentat să depășești bugetul alocat pentru pariuri;
  • Riști să pierzi rapid banii, mai ales la pariurile live;
  • Durata relativ lungă de încasare a banilor câștigați (1-5 zile).

Bonusuri pariuri sportive Conti online România 2022

Cod bonus
PARIURI50

Bonus Conti 50% până la 300 RON

Cod bonus: PARIURI50

conti bonus pariuri sportive

Oferta sport Conti online 2022 are și un bonus de bun venit 50% până la 300 RON disponibil pentru a juca live sau pre-meci.

Acest bonus pariuri sportive Conti online România 2022 este valabil pentru toți utilizatorii care nu au făcut încă prima depunere Conti online 2022. Fiecare jucător eligibil poate activa această promoție o singură dată.

Pentru a beneficia de această ofertă sport Conti online 2022, trebuie să depui un minim de 50 RON în contul tău de jucător, să folosești codul bonus PARIURI50 și astfel beneficiezi de 50% până la 300 RON.

Pariezi, câștigi și efectuezi o retragere Conti România 2022 pentru a te bucura de fondurile tale!

Dacă îți place mai mult să te joci la cazino, aruncă un ochi și peste articolul nostru bonus de bun venit Conti Cazino cu 100% până la 4500 RON + 300 rotiri gratuite Conti România 2022!

Concluzie

Conti pariuri sportive online 2022 poate fi o metodă plăcută de recreere care se lasă la final și cu câștiguri fabuloase. Profită atât de sporturi Conti online, cât și de Conti oferta sport online România 2022 în ceea ce privește bonsurile pentru pariuri sportive.

Noi îți urăm succes și inspirație la plasarea pariurilor!