oferta sport Conti online

Oferta Pariuri Sportive Conti online 2023

Conti România 2023, lansat de puțin timp atât pe piața jocurilor de noroc online, cât și pe cea a pariurilor, ne suprinde plăcut din ambele puncte de vedere.

Cod bonus
WFB1, WFB2, WFB3

Bonus Până la 300 RON Freebet

Cod bonus: WFB1, WFB2, WFB3

În articolul de astăzi, îți vom oferi toate detaliile importante despre oferta sport Conti online 2023, de ce sporturi Conti online 2023 poți beneficia, plus avantaje și dezavantaje Conti pariuri sportive online 2023.

Rămâi până la finalul acestui articol și fii la curent cu tot ce este nou în materie de pariuri sportive Conti online România 2023.

Despre pariuri sportive Conti online 2023

Oferta sport Conti online 2023 este destul de bogată având în vedere că operatorul s-a lansat de puțin timp pe piața pariurilor sportive din România. La oferta sport Conti online 2023 poți alege din peste 40 de sporturi Conti online. Tot în Conti oferta sport online România, mai poți opta și pentru pariuri live Conti și pariuri e-sports Conti.

Atunci când ne referim la pariuri sportive Conti online România 2023, vorbim în primul rând de meciuri de fotbal, dar și competiții de tenis, baschet, hochei, volei, curse de câini sau curse de cai și multe altele.

În secțiunea „Pariuri live”, poți alege dintre următoarele sporturi Conti online 2023:fotbal, tenis, hochei pe iarbă, Counter Strike: Global Offensive și DOTA-2, e-Ice Hockey și e-Tennis, plus multe altele.

Portofoliul Conti pariuri sportive online 2023 include și pariuri e-sports, unde poți paria pe e-sporturi precum CS:GO, Call of Duty, LOL, FIFA, Warcraft III, etc.

Profită și de oferta Superbet pariuri sportive online, special pentru utilizatorii gata de câștiguri!

Cum joci la pariuri sportive Conti online România 2023

Pentru a plasa pariuri Conti online 2023 trebuie să ai deschis un cont de utilizator. Dacă nu ai efectuat această etapă încă, atunci poți consulta ghidul nostru despre înregistrare Conti România. Apoi te loghezi în contul tău de jucător și să efectuezi cel puțin o depunere înainte de a te apuca de pariat.

conti pariuri sport

Pașii pentru a putea miza la pariuri sportive Conti online 2023 sunt următorii:

 1. Intri la secțiunea „Pariuri” în partea de sus a paginii principale.
 2. În meniul din stânga, ai la dispoziție oferta sport Conti online 2023 de unde alegi sportul dorit, apoi evenimentul sportiv pe care vrei să pariezi.
 3. Alegi meciul și apoi dai click pe cota aferentă pronosticului. Îți vei putea vedea biletul în partea dreaptă a paginii.
 4. Apeși butonul „Plasează pariul”.

La Conti pariuri sportive online 2023 poți plasa pariuri de tip „Simplu”, „Multi” sau „Sistem”. Ai posibilitatea de a alege oricare dintre variantele disponibile în partea de sus a biletului.

Pariuri live Conti online 2023

În portofoliul de sporturi Conti online 2023 sunt incluse și pariurile live, care pot fi plasate în timpul desfășurării unui eveniment sportiv. La fel ca la pariuri sportive Conti online 2023 și în cazul pariurilor live oferta este variată și poți alege din zeci de sporturi, precum: fotbal, tenis, volei, tenis de masă, crichet, etc.

Dacă alegi pariurile live din lista Conti oferta sport online România 2023 vei vedea că meciurile sunt grupate în funcție de popularitate și, de asemenea, ai link-uri către evenimentele sportive favorite.

Pariuri e-Sports Conti România 2023

La categoria sporturi Conti online 2023 sunt cuprinse și competițiile de jocuri e-sports. Periodic au loc competiții internaționale la care poți să pariezi dacă alegi să joci la Conti pariuri sportive online 2023.

Oferta de pariuri sportive conti online România îți pune la dispoziție la categoria e-sports următoarele competiții: CS:GO, Call of Duty, LOL, FIFA, DOTA 2, Valorant, Warcraft III, Starcraft 2 etc.

Avantaje și dezavantaje pariuri sportive 2023

Conti oferta sport online România 2023 este foarte bine pusă la punct și destul de diversă. Înainte să joci la pariuri sportive Conti online 2023 este indicat să cunoști avantajele și dezavantajele acestor pariuri sportive Conti online 2023, pe care ți le vom prezenta în rândurile următoare:

Avantaje Conti pariuri sportive online 2023

 • Ofertă cu multiple sporturi și evenimente;
 • Poți plasa un pariu în mod rapid, ușor, de acasă din fața calculatorului sau chiar de pe telefonul tău mobil;
 • Ai posibilitatea de a paria live în timpul meciului favorit.

Dezavantaje pariuri sportive Conti online 2023

 • Ești tentat să depășești bugetul alocat pentru pariuri;
 • Riști să pierzi rapid banii, mai ales la pariurile live;
 • Durata relativ lungă de încasare a banilor câștigați (1-5 zile).

Bonusuri pariuri sportive Conti online România 2023

Cod bonus
WFB1, WFB, WFB3

Bonus Până la 300 RON Freebet

Cod bonus: WFB1, WFB, WFB3

conti bonus sport

Oferta sport Conti online 2023 are și un bonus de bun venit de tip freebet cu 3 etape de bonusare, astfel încât tu să te distrezi cu pariuri gratuite uimitoare!

Acest bonus pariuri sportive Conti online România 2023 este valabil pentru toți utilizatorii care nu au făcut încă prima depunere Conti online 2023. Fiecare jucător eligibil poate activa această promoție o singură dată.

Pentru a beneficia de această ofertă sport Conti online 2023, trebuie să depui un minim de 50 RON în contul tău de jucător, să folosești codurile bonus specifice fiecărei etape.

Iată care sunt etapele de bonusare la oferta sport Conti:

 • Primești un bonus freebet în valoare de 50 RON la prima etapă, la o depunere de minim 100 RON, prin utilizarea codului bonus WFB1;
 • Revendică un freebet în valoare de 150 RON, la o depunere de minim 200 RON în a doua etapă de bonusare, prin cod bonus WFB2;
 • Profită de bonus freebet online în valoare de 300 RON la a treia și ultima etapă, la o depunere de minim 300 RON, cu un cod bonus WFB3.

Poți utiliza fondurile bonus la pariuri și pariri live Conti, la evenimente pe o cotă de 1.60. Pariezi, câștigi și efectuezi o retragere Conti România 2023 pentru a te bucura de fondurile tale!

Dacă îți place mai mult să te joci la cazino, aruncă un ochi și peste articolul nostru bonus de bun venit Conti Cazino cu 100% până la 4500 RON + 300 rotiri gratuite Conti România 2023!

Concluzie

Conti pariuri sportive online 2023 poate fi o metodă plăcută de recreere care se lasă la final și cu câștiguri fabuloase. Profită atât de sporturi Conti online, cât și de Conti oferta sport online România 2023 în ceea ce privește bonsurile pentru pariuri sportive.

Noi îți urăm succes și inspirație la plasarea pariurilor!