...
oferta esports Conti online România

Oferta e-Sports Conti online România 2024

Până nu demult, jocurile pe calculator erau privite doar ca un hobby. Dar de câțiva ani, industria gaming-ului s-a dezvoltat foarte mult, iar jocurile video s-au transformat în adevărate sporturi electronice, de aici venind și termenul de esports.

Bonus Până la 300 RON Freebet

 • la primele 3 depuneri
 • Cod bonus WFB1, WFB2, WFB3
 • Depunere minimă 100, 200, 300 RON

Din moment ce există campionate de esports, au apărut și pariuri esports Conti online România 2024, care au devenit din ce în ce mai populare printre iubitorii de gambling.

Cele mai cunoscute pariuri esports Conti online 2024 sunt: FIFA, DOTA 2, Counterstrike, Overwatch, League of Legends, etc. Din acest articol vei afla toate informațiile pe care le-am aflat în urma testărilor noastre și ce este necesar pentru a juca la Conti pariuri esports online România 2024.

Cum plasezi pariuri esports Conti online 2024

Mai înainte de toate trebuie să ai un cont de jucător deschis pe platforma de pariuri online. Astfel, este necesar să efectuezi o înregistrare Conti România.

Pentru a plasa pariuri esports Conti online 2024, trebuie să fii logat la contul tău de jucător pe conticazino.ro și trebuie să fi efectuat cel puțin o primă depunere Conti online. Pașii pentru a paria la Conti pariuri esports online România 2024 sunt următorii:

 1. Intri în secțiunea „Pariuri” în partea de sus a paginii principale.
 2. Din meniul din stânga, unde sunt afișate toate sporturile, alegi esportul dorit, apoi evenimentul sportiv pe care vrei să pariezi.
 3. Alegi evenimentul dorit și apoi click pe cota aferentă pronosticului. Imediat vei vedea biletul în partea dreaptă a paginii.
 4. Apeși butonul „Plasează pariul”.

Jocuri esports Conti online pe care poți paria în 2024

Am observat mai îndeaproape, iar oferta esports Conti online România 2024 este variată și le pune la dispoziție jucătorilor unele dintre cele mai populare jocuri esports Conti online 2024. Spre deosebire de pariurile sportive, în cazul pariurilor esports Conti online 2024 am descoperit că, nu sunt atât de numeroase și de dese campionatele, motiv pentru care când vine vorba despre Conti online ofertă esports 2024 ți s-ar putea părea că oferta esports Conti online România nu este foarte bogată, însă nu este chiar așa!

Ne-am uitat cu atenție pe conticazino.ro la secțiunea „Pariuri” am văzut că poți să alegi Call of Duty, DOTA 2, LOL, Starcraft 2 și lista nu se oprește aici, deoarece aceasta se actualizează constant. Oferta esports Conti online România este permanent actualizată pentru ca tu să ai parte de o experiență cât mai fabuloasă alături de Conti online oferta esports 2024!

Call of Duty la Conti online 2024

Call of Duty, unul dintre cele mai cunoscute și apreciate jocuri din lume, este inclus în Conti online oferta esports 2024. Poți paria la Call of Duty: Stage 1. Ai mai multe opțiuni de pariere: „Să câștige”, “Hărți Over/Under”, “Handicap Hartă”. Astfel, poți face o pariere pe meci 2 variante și 3 variante: pariu pe câștigătorul meciului; scor corect: pariu pe scorul exact în meci.

La handicap asiatic, pariul e omologat în funcție de rezultatul meciului. Echipele vor avea un anumit număr de linii de handicap, calculate în funcție de rezultatul final. La „Hărți Over/Under”, prezici dacă numărul de hărți jucate într-un meci este mai mare sau mai mic decât un anumit parametru.

DOTA 2 la Conti online România 2024

Portofoliul Conti pariuri esports online România 2024 cuprinde și DOTA 2, un alt joc foarte apreciat în rândul gamerilor. Poți paria pe scor corect, echipa să câștige cel putin o hartă, Roshani uciși Peste/Sub, Kills înscrise Par/Impar, To Draw First Blood (prezici care din echipe va ajunge prima la Draw First Blood într-un meci), etc.

StarCraft 2 Conti online 2024

Starcraft 2 face, de asemenea, parte din Conti online ofertă esports 2024, fiind unul dintre jocurile de renume la nivel mondial. Aici ai șapte variante de pariere: pariere pe meci 2 variante & 3 variante: pariu pe câștigătorul meciului; scor corect (pariu pe scorul exact în meci); handicap asiatic; echipa să câștige cel putin o hartă; Hărți Peste/Sub; handicap hărți; hărți par/impar (prezici dacă numărul de hărți jucate în meci va fi par sau impar).

League of Legends Conti online România 2024

League of Legends este unul dintre cele mai îndrăgite jocuri la nivel mondial. Jocul se desfășoară cam așa: un jucător trebuie să-și aleagă un campion dintr-o lista de 148, iar dupa aceea intră în luptă cu 9 jucători. Scopului jocului constă în distrugerea Nexus-ului echipei adverse. Joacă League of Legends la Conti esports online 2024!

Counter-Strike Conti Online România 2024

Toate turneele CS:GO se desfășoară atât online, cât și offline, sub forma unui program de tipul „fiecare-cu-fiecare” și se desfășoară în două runde. Prima echipă se numește „Teroriști”, iar a doua „Contrateroriști”. Atât echipele, cât și harta se vor alege prin tragere la sorți. Fiecare meci de Counter-Strike este format din 30 de runde. O rundă durează 1 minut și 30 de secunde. Încearcă-ți norocul și pariază pe esports Conti online 2024!

Bonusuri pariuri esports Conti online 2024

Bonus Până la 300 RON Freebet

 • la primele 3 depuneri
 • Cod bonus WFB1, WFB2, WFB3
 • Depunere minimă 100, 200, 300 RON

În acest moment, nu există un bonus special conceput pentru pariuri esports Conti online 2024, noi am revendicat un bonus excepțional. Este vorba despre bonus de bun venit sport Conti online și te poți bucura de 50% până la 300 RON disponibil la prima depunere pentru a juca live sau pre-meci. După ce am revendicat oferta am aflat că aceasta se aplică și pentru competițiile esports la care poți face pariuri live.

Pentru a intra în posesia acestui bonus din oferta esports Conti online România 2024, trebuie să depui minim 50 RON în contul tău de jucător, să folosești codul bonus PARIURI50 și astfel beneficiezi de 50% până la 300 RON.

Avantaje și dezavantaje Conti pariuri esports online România 2024

Înainte să joci la pariuri esports Conti online 2024 considerăm că este indicat să cunoști avantajele și dezavantajele acestui tip de pariuri, pentru a-ți putea face o idee despre Conti pariuri esports online România 2024.

Avantaje Conti online oferta esports 2024

 • Șanse mari de câștig, deoarece poți schimba rapid pariul de la o echipă la alta;
 • Existența factorului aleator care poate crea situații avantajoase.

Dezavantaje pariuri esports Conti online 2024

 • Este nevoie de multă informare despre joc, echipe, strategie de joc etc;
 • Dacă nu cunoști bine echipele sau jocul, riști să pariezi greșit și să pierzi totul.

Concluzie

Așadar, acum că ți-am pus la dispoziție toate informațiile despre oferta esports Conti online România 2024, tot ce ți-a mai rămas de făcut este să-ți alegi jocul favorit și să începi să plasezi pariuri esports Conti online 2024. Pentru a simți adrenalina campionatelor de esports Conti online România, intră în joc, pariază și câștigă!