efortuna pariuri sportive

Site-ul eFortuna pariuri sportive îți oferă servicii de top

Industria de pariuri online este în plină evoluție, succesul ei datorându-se avantajelor multiple pe care le oferă. Efortuna pariuri online este unul dintre site-urile care îți stau mereu la dispoziție pentru a-ți testa predicțiile sportive, iar ofertele și bonusurile de aici sunt foarte atractive. Citește mai departe pentru afla ce bilete poți juca la Efortuna pariuri sportive și cum poți juca mai profitabil!

Efortuna pariuri online – operator cu experiență vastă

Fortuna este o agenție foarte cunoscută, atât în mediul online, cât și în cel offline. Platforma online a obținut licența definitivă ONJN prin decizia cu numărul 1560/25.08.2016. Înainte de aceasta, agenția era prezentă offline cu sute de sedii în toată țara.  Compania are o experiență foarte îndelungată la nivel internațional, de peste 25 de ani. Aceasta a fost lansată încă din 1990 și a devenit rapid un nume important în industrie în Europa Centrală. În România, succesul a fost unul la fel de mare. Lansarea platformei online a crescut cu atât mai mult popularitatea companiei.

Efortuna pariuri sportive este un site foarte bine pus la punct, care îți aduce la îndemână tot ce ai nevoie într-un mod rapid. Site-ul este bine organizat și are secțiunile bine delimitate. Odată intrat, primele pagini din meniu sunt chiar Pariază Online și Pariază Live. Interfața este simplă și nu are culori țipătoare, care să distragă atenția. Combinația de galben și negru este chiar relaxantă și face ușor de găsit informațiile căutate.

Pentru a putea juca, trebuie să îți deschizi un cont. Este foarte simplu să îți deschizi un cont la eFortuna pariuri online. Pentru a beneficia de un start excelent, cu un bonus de 300 RON pariu fără risc și multe alte surprize ulterioare, înregistrează-te folosind ofertele de pe Jocuri Cazinouri!

După ce dai click pe oferta la pariuri din pagina eFortuna pariuri de pe site-ul nostru și apeși butonul Vreau 300 RON, vei fi purtat pe o pagină cu formularul de înregistrare. Acesta se completează cu date precum numele, prenumele, adresa, numărul de telefon etc. Întreg procesul durează doar câteva minute. Ești gata apoi să plasezi pariuri.

Revendicând oferta noastră, primul tău pariu plasat pe eFortuna pariuri online este 100% fără risc. Aste înseamnă că banii îți sunt înapoiați în contul de jucător în cazul în care pariul este pierzător.

Ce pariuri sunt disponibile

Acum că ai văzut cum te înregistrezi și îți revendici bonusul de bun-venit, pentru a începe să joci trebuie să intri în secțiunea Pariază Online. Ajuns acolo, vei putea vedea lista de sporturi disponibile și vei putea ajunge la meciurile dorite alegând țara sau competiția.  Vei vedea apoi meciurile și cotele pentru ele. În cazul în care vrei să plasezi pariuri simple 1×2, e de ajuns să apeși pe cota pe care o dorești.

Dacă vrei să plasezi pariuri live, pe meciuri care se desfășoară în timp real, intră în secțiunea Pariază Live. Vei găsi acolo o listă foarte mare de meciuri, dintr-o gamă largă de sporturi. Cele mai multe meciuri sunt cele de fotbal, dar vei găsi de asemenea și meciuri de baschet, handbal, volei etc. Adrenalina este ceva mai ridicată la pariurile live, fiind necesar să urmărești evoluția meciurilor, precum și a cotelor. Răspunsul este însă rapid și poți vedea ce și cum ai câștigat fără a trebui să mai aștepți foarte mult.

Oferta eFortuna pariuri online este suficient de variată pentru a satisface orice parior.

O funcție foarte utilă disponibilă pentru pariori este cea de cashout. Site-ul eFortuna pariuri sportive este unul dintre cele care oferă posibilitatea de a retrage un pariu în cazul în care meciul nu pare să se îndrepte spre rezultatul preconizat. Cashout-ul se poate face atât înainte de începerea meciului, cât și live. În momentul de față, funcția este disponibilă pentru fotbal și tenis. Pentru a o activa, trebuie să optezi pentru Early Cashout din secțiunea Pariuri Deschise a biletului.

Pariuri pe mobil

Site-ul eFortuna pariuri sportive este adaptat pentru a putea fi accesat și de pe telefonul mobil sau tabletă. Există mai multe opțiuni în acest sens. Cea mai simplă este prin accesarea directă a site-ului, în browser. Paginile se încarcă rapid, iar informațiile sunt așezate la îndemână. Logarea se face simplu, iar odată intrat în cont, vei găsi o gamă largă de pariuri (live și pre-meci), precum și promoții actuale.

O altă opțiune de a juca de pe tabletă sau telefon este prin descărcarea aplicației. Fortuna a creat o aplicație specială, disponibilă pe site. În aplicație poți efectua toate acțiunile pe care le faci și pe site, iar în plus ai acces la bonusuri și promoții exclusive. Primești astfel freebets și avantaje unice. Din aplicație poți ajunge și la secțiunea de casino și beneficia de eFortuna oferta exclusivă.

Cum faci un depozit

Depunerea în contul eFortuna pariuri sportive se face foarte simplu. Există o serie variată de metode de plată, iar sumele minime sunt foarte atractive. Pentru efectuarea unui depozit poți opta pentru plata prin card, portofele electronice (Skrill, Neteller, paysafecard) sau plata direct în agențiile stradale.

Plata prin card se face la fel precum orice altă plată online (ex.la un magazin online sau pentru o taxă). Pentru plata prin portofele electronice trebuie să conectezi un card la un cont, urmând ca apoi să faci plățile doar prin email. Nu în ultimul rând, pentru plata în agenție este de ajuns să mergi la ghișeu cu buletinul și să ceri alimentarea contului online de jucător. Sumele minime pentru depunere sunt de 25 RON pentru plata cu cardul sau prin portofele electronice și 10 RON pentru depunerea în agenție.

După cum vezi, sumele minime pentru depozit sunt printre cele mai atractive de pe piață.

Înainte de a face o depunere, îți recomandăm să efectuezi și validarea contului. Aceasta este oricum obligatorie pentru a putea retrage câștigurile. Validarea contului constă în trimiterea unei poze după un act de identitate (ex.buletin, pașaport, permis de conducere). Este obligatoriu să trimiți acest document pentru a-ți putea dovedi vârsta legală de joc. Procesul este foarte simplu și vei rezolva imediat. Ai apoi drumul deschis pentru a paria online, din confortul casei tale. Avantajele sunt majore și te vei convinge de la prima experiență.

Concluzii

Site-ul eFortuna pariuri sportive oferă servicii de top și face jocurile de noroc mai accesibile ca oricând. Profită și tu de bonusul nostru de 300 RON pariu fără risc și începe să câștigi de azi!