efortuna pariuri sportive

Câștigă cu eFortuna pariuri

Câștigă cu eFortuna pariuri!!

Pariu fără risc de 300 de lei

Câștigi indiferent de rezultat!

eFortuna pariuri este una dintre cele mai importante case de pariuri din ţara noastră. Datorită opţiunilor multiple, pe care le pune la dispoziţia pariorilor, aceştia se îndreaptă din ce în ce mai mult spre această casă de pariuri. Este una dintre puţinele case de pariuri ce ne oferă agenții stradale dar şi opţiunea online. Ești pregătit să plasezi un bilet câștigător?

 eFortuna pariuri sportive are o istorie bogată. Este de peste 20 de ani în industria jocurilor de noroc şi este cea mai bună agenţie de pariuri din Europa Centrală. S-a dezvoltat în ţări precum Cehia, Slovacia, Polonia şi România. Faptul că are foarte multe agenţii stradale, dar şi o platformă pentru pariuri online foarte bine pusă la punct, face ca Fotuna să fie prima opţiune în rândul pariorilor din ţara noastră.

2019 pariuri sportive efortuna

Fortuna este casa la care joacă românii deoarece programul agenţiilor este unul care ne permite să pariem pe aproape toată durată zilei. În general el este de la ora 10:00 – 22:00. platforma online a acestei case de pariuri ne aduce o serie de avantaje: parierea din fața televizorului sau chiar când suntem la un meci. Pentru acest lucru avem nevoie dpar de un telefon mobil sau o tabletă.


Fortuna bet pariuri sportive – online și în agenți
e

În fiecare agenţie avem parte de serviciul cash point, care ne permite să pariem online chiar dacă nu avem un card bancar. Putem depune dar să şi retragem câştigurile direct din casele de pariuri. Cei de la Fortuna pariuri au un sistem bine pus la punct pentru validarea biletelor, spre deosebire de alte case de pariuri, unde putem aştepta chiar şi câteva ore.

Faptul că la eFortuna beneficiem în ofertă de pariuri sportive live şi pre-match, casino, sloturi ne face să credem că această casă de pariuri este cea mai bine pusă la punct dintre cele existente în ţara noastră. În plus, nu trebuie să uităm nici de bonusuri despre care vom vorbi. Nu neglija nici eFortuna live cu crupieri umani, unde ai parte de distracție pe cinste.

Oferta eFortuna pariuri la înregistrare

Aşa cum am mai spus, în acest articol, Fortuna casa de pariuri vine şi cu bonusuri foarte atractive pentru noii clienţi. Aruncând o privire asupra ofertei de bonusuri, ne-a atras atenţia o ofertă, conform căreia noii clienţi, vor beneficia de o ofertă foarte interesantă. Primul pariu este unul fără risc până la suma de 300 RON. Paşii pentu a încasa acest bonus de la eFortuna pariuri sunt foarte simpli. În primul rând, trebuie să ne înregistrăm şi să oferim datele pe care operatorul ni le cere în formularul de înscriere.

Apoi trebuie să facem o depunere, sfatul nostru este că ea ar trebui să fie una cât de cât mare, pentru a beneficia din plin de această ofertă. În momentul finalizării depunerii, în contul nostru vom avea un pariu gratis.

Termenii şi condiţiile acestei oferte sunt foarte uşor de îndeplinit. Primul pariu este unul fără risc, aşa cum ne spune şi numele ofertei. Fortuna bet pariuri sportive ne transmite că dacă vom pierde primul pariu pre-match sau live vom primi 100% valoarea acelui pariu. Suma pe care o vom primi va fi sub formă de bonus și trebuie rulată de 5 ori la cote de peste 1,5, pentru a ajunge să o retragem. După finalizarea condițiilor de rulare bonusul poate fi retras ca orice sumă.

Această ofertă este indicat să o valorificăm de la partenerul nostru Jocuri Cazinouri, adică se ne deschidem contul de pe link-ul lor şi astfel beneficiem şi de alte oferte. Fortuna pariuri este singura casă de pariuri care ne oferă acest tip de bonus. Sfatul nostru este să beneficiați cât mai repede de acest gen de ofertă foarte avantajoasă.

Pe ce sporturi putem paria la eFortuna pariuri

E Fortuna pariuri sportive are o ofertă foarte diversificată de sporturi și cu opțiuni multiple de pariere pentru fiecare eveniment. Nu pot lipsi cele mai importante sporturi cum sunt fotbalul, baschetul, tenisul sau handbalul. Pentru aceste sporturi avem în ofertă fiecare eveniment. Fie că vorbim de meciurile din Champions League sau din Liga 1 și Liga 2, din România, toate sunt în oferta eFortuna pariuri.

Fortuna pariuri sportive este o casă în care se poate regăsi aproape fiecare parior. Cum am spus, oferta cuprinde cele mai importante sporturi dar avem și unele sporturi mai puțin populare în țara noastră cum sunt voleiul pe plajă, pariurile pe motorsport, badminton, fotbalul australian sau aussie rules și multe alte sporturi individuale și de echipă.

Fiecare eveniment vine cu multiple opțiuni de pariere oferite de Fortuna pariuri. Pe lângă rezultatele de 1X2 la Fortuna pariuri sportive găsi și total goluri sau puncte, cine câștigă prima repriză sau set și multe altele.

Platforma de pariuri live

eFortuna pariuri sportive are cea mai bună platformă pentru pariere live. Multiplele opțiuni ca următorul gol sau următorul punct, o face să fie cea mai bună casă de pariuri în domeniul live. În plus, ca un avantaj pentru parior, eFortuna  pariuri live ne oferă foarte multe transmisiuni live ale evenimentelor sportive. Dacă ai nelămuri, poți intra mereu în legătură cu cazinoul. Contact eFortuna la îndemâna ta cu mai multe opțiuni.

De obicei pariorul când pariază live, vrea să urmărească și evenimentul. EFortuna este locul ideal pentru a se întâmpla acest lucru. Așa cum am mai spus eFortuna pariuri este locul perfect pentru a pariu pre-match sau live,pentru că din ofertalor nu scapă nici un detaliu. Astfel pariorul nu își poate dori ceva mai bun.

Avantajele aplicației mobile eFortuna

Ca orice casă de pariuri care se respect, la Fortuna pariuri se poate paria și direct de pe telefonul mobil. Când ești la lucru sau pe stradă cu prietenii, ai nevoie doar de un telefon mobil, pe care îl deține toată lumea, pentru a paria. Aplicația pe care au dezvoltat-o cei de la Fortuna casa de pariuri, este cea mai inteligentă și vine în sprijinul pariorului.  

Trebuie în primul rând să iți descarci aplicația care are foarte multe avantaje. Ea ne oferă statistici atât live cât și pre-match despre eveniment. Sunt disponibile peste 230 de opțiuni de pariere la fiecare meci live transmis ceea ce nu poate decât să ne bucure.

Pentru a fi mai rapidă conectarea în contul nostru de pariuri, operatorul a dezvoltat conectarea cu amprentă. Astfel cu o singură apăsare de deget suntem conectați în contul nostru de pariuri. Practic am uitat de parolă la fiecare logare, așa cum se întâmplă în cazul multor case de pariuri. Opțiunea pariului instant, vine tot în ajutorul nostru pentru a plasa cât mai repede un pariu. Uneori câteva secunde pot face diferența pentru un pariu. De aceea, te încurajăm să testezi eFortuna mobile.

Notificări în aplicație

În aplicația mobilă eFortuna putem beneficia de notificări ca să știm ce se întâmplă cu pariul nostru. Această notificare se realizează instantaneu și astfel nu mai e nevoie să căutăm pe alte site-uri pentru a afla ce s-a întâmplat cu pariul nostru. Pe aplicația mobilă primim notificări și pentru bonusurile la care suntem eligibili.

Nu ți-ai descărcat încă aplicația eFortuna pariuri? Ce mai aștepți? Știai că ai live stream pentru aproximativ 27.000 de evenimente anual? Credem că sunt suficiente motive pentru a te face să îți descarci aplicația EFortuna pariuri de pe APPStore.

eFortuna pariuri sportive și Echipa României

2019 fortuna pariuri live online

Din anul 2017, eFortuna vine în sprijinul fotbalului românesc. Atunci s-a încheiat un parteneriat între casa de pariuri și Federeția Română de Fotbal. Din cadrul acestui parteneriat tot pariorii și fotbalul românesc au de câștigat.Fotbalul românesc primește o sumă foarte mare de bani de la eFortuna pariuri.

Astfel această sumă de bani ajunge tot în fotbalul din țara noastră și ar urma să crească valoarea. Sponsorul Fortuna apare la fiecare meci al naționalei noastre atât pe tricourile de joc dar și pe bannerele ce sunt afișate în preajma terenului de joc. Putem spune că această alăturare dintre Fortuna casa de pariuri și Federația Română de Fotbal nu are decât să ne bucure.

Surprizele pentru suporterii Naționalei

Surprizele oferite de Fortuna pariuri sportive, când vine vorba de meciurile Echipei Naționale de Fotbal a României se țin lanț. La fiecare meci al naționalei noastre suporterii pot beneficia de oferte foarte avantajoase. Pe lângă cotele mărite sunt promovate și unele concursuri. De pe urma acestora tot parorii au de câștigat.

De obicei sunt puse înjoc, free-bet-uri de o anumită valoare dar și alte premii. La cele mai importante meciuri sau competiții, Fortuna pariuri oferă chiar tricouri ale naționalei, care nu ar avea voie să lipsească din vitrina unui suporter adevărat.

Cel mai mare premiu pus la bătaie de EFortuna pariuri și FRF, este o excursie la un meci al naționalei noastre în deplasare. Astfel un parior norocos poatea beneficia de o excursie alături de tricolori ceea ce poate fi o ocazie unică în viață. Acest parteneriat dintre FRF și fortuna pariuri nu are decât să ne bucure deoarece noi avem de câștigat meci de meci.

Concluzii e Fortuna pariuri sportive

În acest articol am ales să vă prezentăm părerea noastră despre E Fortuna. În opinia noastră este cea mai bună casă de pariuri licențiată în țara noastră. Nu întâmpinăm probleme de pariere niciodată și acest lucru se realizează foarte ușor. Doar alături de Fortuna vei reușisă ai un venit suplimentar. Trebuie să notăm și faptul că eFortuna pariuri sportive este singura casă de pariuri ce alege să își investească o parte a profitului în țara noastră, am vorbit despre parteneriatul cu FRF.

Cum să câștigi la pariuri cu eFortuna? Este foarte simplu. Te uiți foarte atent și cu încredere peste oferta casei de pariuri, cu siguranță vei găsi evenimentul sau evenimentele dorite de tine. Apoi îți alegi cu foarte mare atenție ponturile și în ultimul rând pariezi. Fie că o faci pre-match sau la fortuna pariuri live este foarte ușor să câștigi cu această casă de pariuri.