eFortuna pariuri sportive

Distrează-te cu eFortuna pariuri sportive!

În articolele precedente am discutat despre cumpoți să te distrezi la casino, pe platforma celor de la Fortuna. Astăzi ne vom concentra pe eFortuna pariuri sportive, întrucât acestea sunt specialitatea agenției de pariuri. De la început menționăm că toate pariurile funcționează și în versiunea eFortuna pariuri online. Astfel, nu trebuie să îți faci griji! Poți paria oricând de oriunde!

eFortuna pariuri sportive – Pe ce pot paria?

Pe eFortuna pariuri sportive poți plasa pariuri pentru următoarele categorii de evenimente sportive: fotbal, fotbal pe plajă, fotbal de sală, baschet, handbal, hochei, hochei pe iarbă, tenis, baseball, fotbal american, snooker, darts, volei, polo, Formula 1, golf, sporturi de contact, atletism, ciclism, rugby, sporturi de iarnă, curse de automobile şi de motociclete, bandy, fotbal australian, volei pe plajă, cricket, in-line hochei, tenis de masă, șah, curling, bowls, badminton, etc.

În plus, pe eFortuna pariuri online poți pune, de asemenea, pariuri non-sportive, cum ar fi: Oscar şi alte premii de film, Miss World, Eurovision, concursuri şi emisiuni TV de muzică, reality show-uri TV, loterii internaţionale, politică, financiare, pariuri virtuale. Dacă apar evenimente noi, de interes general, cei de la Fortuna vor adăuga respectivele eveniment și le vor supune regulamentului general.

Tipuri de pariuri pe eFortuna pariuri online

Pe site ai, în principal, două categorii mari de pariuri pe care le poți  face: pariuri generale și pariuri speciale.

Pariurile generale sunt cele care urmează regulile aplicabile tuturor evenimentelor din oferta disponibilă. Acestea se împart și ele în trei sub-categorii:

– Pariu solo/bilet single – în această situație există un singur pronostic, o singură variantă de câștig. Dacă pui 100 RON miză pe o cotă de 2.00 și ieși câștigător, asta înseamnă 200 RON și profit 100 RON. Pariurile acestea pot fi puse pe site-ul eFortuna pariuri sportive în tab-ul: Bilet de pariuri -> Standard -> Pariuri Simple. Când ai ajuns acolo, completezi cu suma pe care vrei sa o joci.

– Pariul cumulativ/acumulator înseamnă un bilet cu două sau mai multe pariuri, pe evenimente diferite, care este câştigat atunci când toate pariurile de pe bilet sunt câştigătoare. Cota totală se obţine prin înmulţirea cotelor tuturor pariurilor de pe acel bilet, iar câştigul total se obţine prin înmulţirea mizei cu cota biletului. Indiferent de numărul de pariuri pierdute pe bilet acesta este considerat pierdut. Dacă ai un pus pe 15RON un bilet cu 4 meciuri de cote 2.00 fiecare, înseamnă că poți pune mâna pe un câștig total de 240RON. Pentru a ajunge la acest tip de pariu, trebuie să intri pe eFortuna pariuri sportive -> Bilet de pariuri-> Standard->Acumulator->Simplu. Aici vei completa cu suma dorită – 15 RON (conform exemplului).

– Pariu cu combinații (tip sistem). În acest caz ai mai multe variante de câștig, chiar dacă ai avut și câteva pierderi. La un bilet cu 4 meciuri se pot juca sisteme 2/4, 3/4, Yankee și Lucky 15. Spre exemplu, poți alege să mizezi 2RON pe un Yankee, sistem ce conține toate pariurile de tipul 2/4, 3/4 și 4/4. Acest sistem conține 11 combinații posibile (număr precizat în dreptul lui), ceea ce înseamnă că de fapt miza totală jucată pe acest sistem este de 22RON (11 combinații X 2RON / combinație). Pentru a plasa un astfel de pariu, intră pe eFortuna online pariuri sportive -> Bilet de pariuri-> Standard->Sistem. De aici poți alege Sistem 3 (4 pariuri), Sistem 2 (6 pariuri), Sistem Yankee (2/4, 3/4 și 4/4 – 11 pariuri) și Sistem Lucky 15 (1/4, 2/4, 3/4, 4/4 – 15 pariuri).

Pariurile speciale sunt create cu un anumit scop sua doar pentru un anumit eveniment. Prin urmare, le vom enumera pe cele mai des întâlnite pe eFortuna pariuri online. Astfel, aceste tipuri de pariuri se folosesc pentru o singură categorie de eveniment, precum: scor corect; Dă gol / nu dă gol; Total goluri; Prima repriză; A doua repriză; Cartonaș roșu; Cartonaș galben; Penalty; Prima repriză/Final meci; Primul gol marcat; număr de goluri Par/Impar; În ce repriză se vor marca mai multe goluri?; Cine merge mai departe?; Prima perioadă; Duel; Număr total de medalii; Handicap; Clasament final; Primul set; Câștigător primul set; Duel – cine va fi mai bun?; Câștigătorul turneului/campionatului; Câștigător în seturi; Clasare; Pole position, Duel – cine va fi mai bun?; Primii doi; Primii trei; Par/Impar; Câte numere pare/impare vor fi extrase?; Sub/peste suma numereler extrase; Care sumă va fi mai mare- a celor pare sau a celor impare?; Vor fi extrase numere de la 1 la 9 etc.

Cele mai interesante pariuri speciale sunt cele pe fotbal, pe divertisment, pe cursele de cai, pe politică și poker. Pariurile speciale pentru fotbal se pot referi la selecționerul anului sau la favoritul pentru Balonul de aur. Mai mult, la fotbal poți plasa un pariu pentru clasamentul de fotbal. Pariurile speciale pentru divertisment se referă la gale de film, pe personalitatea anului etc. La cursele de cai poți plasa pariuri pentru nouă circuite din Marea Britanie. Pariurile pentru politică sunt pariuri speciale și au loc, mai ales, în timpul campaniilor electorale. Pariurile de poker au în vedere, în special, turneele de tip World Series of Poker. Acest tip de pariu special nu prea mai poate fi întâlnit și la alte agenții de pariuri din țară.

Concluzii

Intră acum pe pagina desemnată platformei online de la Fortuna, ia-ți bonusul 100% Pariu fără risc, până la 300 RON, pariază și câștigă! Pe eFortuna pariuri sportive găsești toate tipurile de pariuri disponibile pe piață (pariuri solo, pariuri cumulative și pariuri de tip sistem, precum și pariuri speciale. Aici ai parte de distracție garantată, dar și de câștiguri reale. Indiferent dacă ești parior profesionist sau simplu amator, pe platforma celor de la Fortuna te vei simți în largul tău! Aici pariezi cum și cât vrei, indiferent de eveniment. Tu ești cel care decide ce, cum, cât și unde pariezi! Nu mai sta pe gânduri, intră și joacă acum pe eFortuna pariuri online!