pariuri e-Sports Excelbet

Pariuri e-Sports Excelbet online 2024

În articolul de față îți vom prezenta toate detaliile legate de pariuri e-Sports Excelbet! Te învățăm cum poți plasa la Excelbet pariuri e-Sports, care este oferta pariuri e-Sports Excelbet, dar și dacă există un bonus dedicat pentru acestea.

Bonus 100% până la 900 RON

Cum plasezi pariuri e-Sports Excelbet România 2024

Dacă vrei să te joci la Excelbet online pariuri e-Sports, trebuie doar să urmezi câțiva pași simpli. Iată care sunt aceștia:

 • Conectează-te în contul tău de jucător. Dacă nu ai cont, consultă articolul nostru despre înregistrare Excelbet;
 • Accesează secțiunea “SPORT” a site-ului pentru oferta pariuri e-Sports Excelbet pre-meci. Dacă vrei să te joci la Excelbet pariuri e-Sports Live, atunci du-te la secțiunea “LIVE BETTING”;
 • Din lista de sporturi, selectează E-Sport Fotbal sau Baschet;
 • Alege evenimentul dorit;
 • Selectează piața de pariere pe care vrei să mizezi, iar aceasta va fi adăugată automat pe biletul de joc;
 • Introdu miza și plasează biletul de pariuri e-Sports Excelbet.

Îți recomandăm să citești și ghidurile despre depunere Excelbet și retragere Excelbet online, pentru a beneficia de toate detaliile de care ai nevoie la aceste procese!

Oferta pariuri e-Sports Excelbet 2024

Oferta pariuri e-Sports Excelbet nu este dintre cele mai bogate de pe piață, însă ea există. Concret, poți plasa la Excelbet online pariuri e-Sports pe două dintre cele mai cunoscute astfel de jocuri, după cum mai jos vei putea observa.

Pariuri e-Sports Excelbet Fotbal 2024

Cele mai multe evenimente Excelbet pariuri e-Sports sunt cele din fotbal. Aici găsești trei competiții majore unde au loc aproape zilnic dueluri.

 • Cyber Live Arena: o competiție în care durata unui meci de fotbal e-Sports durează aproximativ 10 minute. Concret, fiecare dintre reprize este de 5 minute. Aceste pariuri e-Sports Excelbet România sunt bazate practic pe meciuri de FIFA.
 • Esports Battle: o altă competiție în care jucătorii se luptă între ei, în diferite turnee sau ligi. În cazul acesteia, reprizele sunt de câte 4 minute fiecare;
 • GT Sports League: în oferta Excelbet online pariuri e-Sports găsim și o competiție de fotbal electronic în care reprizele sunt de câte 6 minute fiecare.

Excelbet pariuri e-Sports Baschet 2024

Oferta de pariuri e-Sports Excelbet pe dueluri din baschet nu este atât de stufoasă precum cea a fotbalului electronic. Majoritatea partidelor de aici se dispută tot în Cyber Live Arena. Meciul de baschet electronic este împărțit în patru reprize de câte 5 minute fiecare.

Distrează-te pe cinste și cu selecția de pariuri live Excelbet online, care îți dă șansa de a paria chiar în timpul meciurilor!

Bonus 100% până la 900 RON

Ce bonusuri ai la pariuri e-Sports Excelbet 2024

Ai la Excelbet pariuri e-Sports bonusul de bun venit pentru pariuri, care poate fi de până la 800 RON și 125 RON Free Bet. Acesta se acordă la prima depunere de minim 20 RON.

Profită de bonus de bun venit sport Excelbet și acumulează câștiguri în timp record, cu ajutorul operatorului online!

Avantaje și dezavantaje pariuri e-Sports Excelbet 2024

Atunci când plasezi pariuri e-Sports Excelbet România te vei bucura de multe avantaje, dar și de o serie de dezavantaje. Vom începe cu aspectele pozitive, iar acestea sunt:

 • Duelurile e-Sports nu durează mult și poți să te bucuri rapid de câștiguri;
 • Evenimentele e-Sports pot fi urmărite Live pe platformele competiției;
 • Ai la dispoziție multe evenimente pe care poți paria;
 • Dacă ești gamer, te poți bucura de câștiguri la pariuri datorită cunoștințelor tale.

Dezavantajele de a plasa pariuri e-Sports pot fi următoarele:

 • Piețele de pariere nu sunt variate;
 • Riști să pierzi bani dacă nu cunoști jucătorii/echipele de e-Sports pe care pariezi;
 • Nu ai multe jocuri e-Sports pe care poți miza.

Dacă ești curios să testezi mai multe secțiuni de pe platforma Excelbet România, echipa noastră recomandă secțiunea de pariuri virtuale Excelbet, mai ales pentru diversitatea sa!

Concluzie

Ai aflat deci toate detaliile despre oferta Excelbet pariuri E-Sports. Deși portofoliul oferit nu este cel mai diversificat, este totuși un aspect pozitiv faptul că agenția pune la dispoziție jucătorilor să și aceste tipuri de pariuri.

Așadar, îți recomandăm să pariezi și tu pe e-Sports la Excelbet dacă ești pasionat de gaming, dar nu înainte de a încasa bonusul de bun venit pentru primele depozite!