pariuri virtuale Excelbet

Pariuri Virtuale Excelbet online 2023

Îți plac pariurile virtuale? Atunci află totul despre oferta pariuri virtuale Excelbet! În cadrul acestui articol îți vom prezenta cum poți juca la pariuri virtuale Excelbet, care sunt sporturile virtuale pe care poți paria la această agenție, dar și dacă există un bonus Excelbet pariuri virtuale de care poți profita!

Bonus 100% până la 900 RON

Cum joci la pariuri virtuale Excelbet 2023?

Pentru a accesa pagina Excelbet pariuri virtuale, trebuie prima dată să te conectezi în contul tău de jucător. Dacă nu ai deschis un cont de utilizator, poți afla care sunt pașii necesari din cadrul articolului nostru despre înregistrare Excelbet. Apoi, du-te la secțiunea site-ului denumită „VIRTUALE”. Acolo, vei găsi întreaga ofertă pariuri virtuale Excelbet. Alege jocul pe care vrei să pariezi, selectează oferta de pariere dorită, iar ea se va adăuga automat pe biletul de pariere.

Nu-ți mai rămâne decât să introduci miza și să confirmi pariul. Asta este tot ce trebuie să faci pentru a juca la pariuri virtuale Excelbet Online!

Consultă și ghidurile noastre despre depunere Excelbet și retragere Excelbet online, pentru a beneficia de toate detaliile necesare!

Oferte de pariuri virtuale Excelbet 2023

Oferta pariuri virtuale Excelbet este una destul de atractivă. Mai precis, ai posibilitatea de a paria pe următoarele sporturi sau jocuri virtuale:

 • Curse de câini;
 • Curse de cai;
 • Curse de motociclete;
 • Next Six;
 • Lucky X.

În oferta Excelbet România pariuri virtuale găsim o mulțime de piețe de pariere pe care poți miza. Spre exemplu, la cursele de câini poți plasa pariuri virtuale Excelbet de tipul: câștigător, ocupantul locului 1-2 sau ocupantul unui loc pe podium.

La cursele de cai din portofoliul Excelbet pariuri virtuale găsim aceleași tipuri de piețe de pariere, acest lucru fiind valabil și la cursele moto din portofoliul pariuri virtuale Excelbet online. Nu în ultimul rând, cunoscutele loterii virtuale, disponibile și în sălile de joc stradale, Next Six și Lucky X, ne oferă piețe de pariere precum: pariuri pe un număr sau mai multe, parierea pe numere pare/impare, pariere pe culori și nu numai.

Trebuie menționat faptul că poți plasa la Excelbet România pariuri virtuale cu o miză de cel puțin 1 RON și de cel mult 100 RON.

Îți recomandăm și secțiunea de pariuri live Excelbet online și pariuri e-Sports Excelbet, la care vei putea paria pe numeroase competiții și sporturi de renume!

Avantaje și dezavantaje pariuri virtualeExcelbet 2023

Fie că pariezi la Excelbet pariuri virtuale, fie că alegi o altă agenție, există câteva avantaje și dezavantaje în ceea ce privește parierea pe astfel de evenimente.

Printre avantajele de a plasa pariuri virtuale Excelbet online enumerăm:

 • Evenimente multiple, la orice oră;
 • Posibilitatea de a câștiga sume frumoase într-un timp scurt;
 • Durata scurtă a evenimentelor;
 • Urmărirea în timp real a evenimentelor  desfășurate în secțiunea Excelbet pariuri virtuale;
 • Cote destul de atractive.

Evident, putem nota și câteva dezavantaje în ceea ce privește parierea pe virtuale, iar acestea sunt:

 • Există riscul să pierzi bani mai rapid;
 • Vorbim despre evenimente virtuale, înregistrare, care pot avea rezultate neașteptate;
 • Nu poți da cash out pentru a închide un pariu.

Bonus 100% până la 900 RON

Bonusuri pariuri virtuale Excelbet 2023

Cei de la Excelbet nu oferă un bonus exclusiv pentru pariurile virtuale, însă poți profita de bonus sport de bun venit Excelbet oferit de agenție. Acesta este de până la 800 RON și 125 lei Freebet pentru prima depunere de minim 20 RON. Poți folosi aceste bonusuri la pariuri simple sau combo, prematch, după bunul plac!

Poți folosi acest bonus pentru a plasa la Excelbet pariuri virtuale sau poți realiza rulajul conform termenilor și condițiilor, ca mai apoi să utilizezi câștigurile la sporturile virtuale preferate!

Concluzie

Putem spune că Excelbet este o casă de pariuri potrivită pentru cei care își doresc să plaseze pariuri virtuale, deoarece oferta este una destul de bogată, iar mizele sunt permisive. Ai văzut de asemenea cât de ușor este să plasezi pariuri virtuale la Excelbet, deci nu-ți mai rămâne decât să îți deschizi cont dacă nu ai unul și să te distrezi! Nu uita să-ți iei bonusul de bun venit și să profiți la maximum de el.