pariuri live casa pariurilor

Pariuri live Casa Pariurilor

Casa Pariurilor este una dintre cele mai vechi agenții de pariuri sportive existente în România, ce a funcționat exclusiv online până în anul 2015. Începând cu anul 2015, Casa Pariurilor a oferit alternative și de pariere online utilizatorilor, alăturându-se platformelor de pariuri sportive licențiate din România. Inițiativa de a activa și în online a fost încununată cu succes, pentru că mulți utilizatori, cunoscând sau având deja experiența din sălile de pariere stradale, au decis să își deschidă un cont pe acest site. Bonusurile de bun venit și oferta variată de pariere (sportive, virtuale și pariuri livee Casa Pariurilor), precum și cotele avantajoase, au propulsat această platformă în totul preferințelor pariorilor la scurt timp după apariția în mediul online și continuă să o facă!

200 LEI BONUS la prima depuenre

Fii și tu #băiatdeCasa și revendică bonusul de 200 RON acordat pentru prima depunere, iar apoi bucură-te de el la cele mai palpitante jocuri din secțiunea de live casino a operatorului Casa Pariurilor online.

Oferta de pariuri live casa pariurilor

Pe această platformă te poți bucura de posibilitatea de a plasa pariuri Live Casa Pariurilor, pe o gamă variată de sporturi și evenimente sportive sau de altă natură. De-a lungul timpului, această platformă de pariere online, și-a dezvoltat prortofoliul de jocuri disponibile pentru pariere, de la fotbal, până la bashet sau chiar hokey, oferind varietate pariorilor. Cu toate acestea, secțiunea de pariuri Live Casa Pariurilor reprezintă unul dintre avantajele incontestabile ale acestei platforme online, fiind și una dintre cele mai pupulare și accesate secțiuni. 

În ceea ce privește oferta de pariere, la Casa Pariurilor Live, vei putea găsi destul de multe versiuni și posibilități de a paria, acoperind cu succes opțiunile principale, prezente pe majoritatea platformelor, dar având și posibilități de pariere pe care nu le vei găsi în altă parte. Unul dintre punctele forte ale ofertei de pariuri live Casa Pariurilor constă în faptul că se pune accentul pe pariurile de top, pe competiții la nivel destul de ridicat, ce sunt adresate mai degrabă profesioniștilor, pariorilor care și-au format deja anumite strategii.

În același timp, vei putea accesa și competiții obișnuite, ce se pot adresa în special persoanelor care abia și-au deschis un cont pe acest site de pariuri sportive, oferindu-le posibilitatea de a învăța cât mai multe lucruri despre secțiunea de pariuri Live Casa Pariurilor și pentru a își putea pune bazele unei strategii care să le aducă câștiguri din ce în ce mai mari. Descoperă, în continuare, o parte dintre competițiile de natura sportivă, la care poți să îți cumperi un bilet live Casa Pariurilor și la care poți să fii câștigător!

  • Competiții de fotbal ce pot și clasate în top disponibile: Liga Campionilor,, Campionatul Mondial (Cupa Mondială), Cupa Confederațiilor sau chiar Campionatul European de Fotbal, dar și altele
  • Echipe de fotbal secundare(din România, dar nu numai): Astra Giurgiu, West Ham, Poli Iași, Universitatea Craiova,cetc

Deși opțiunile anterioase sunt axate doar pe forbal, trebuie să știi faptul că vei putea face pariuri live Casa Pariurilor, inclusiv pe meciurile amicale de fotbal, cât și pe alte sporturi, ca de exemplu tenisul de masă, baschetul sau chiar tenisul clasic (de teren)

pariuri live casa pariurilor

Cum plasez un live bet la casa pariurilor?

Pentru a putea sa joci pe această platformă și pentru a putea achiziționa de la Casa Pariurilor bilet live, este necesar să ai un cont de jucător Casa Pariurilor activ. În cazul în care nu ai încă un cont, poți parcurge procedurile pentru înregistrarea unui cont, proceduri ce sunt extrem de simplu și de rapid de îndeplinit. În mai puțin de 5 minute vei reuși să îți deschizi un cont de jucător, iar după ce acesta va fi validat, nu doar că vei putea accesa jocurile și meciurile preferate, dar vei beneficia și de un Casa Pariurilor bonus avantajos de bun venit. Această ofertă promoțională se adresează pariorilor noi și este menită să ofere un plus de încredere, de curaj acestora, inclusiv mai multe șanse de a paria pe meciurile sau evenimentele preferate și de a se bucura de câștiguri mai mari. 

Odată ce ai îndeplinit acești pași minimi, nu trebuie decât să intri în secțiunea pariuri live Casa Pariurilor și să alegi un eveniment sportiv cu transmisie live la care să poți paria. Următorul pas este să aplici pentru un bilet live Casa Pariurilor, să alegi cotele de joc și să faci pronosticuri în ceea ce privește scorul sau desfășurarea meciului cât mai apropiate de rezultatul final sau chiar asemănătoare cu acesta, pentru a te putea bucura de câștig. 

Alte informații utile despre secțiunea de pariuri Live Casa Pariurilor

Unul dintre principalele avantaje ale oportunității de a paria pe meciuri live constă în faptul că, poți privi în timp real modul în care se desfășoară jocul, la fel cum au fi pe un stadion sau la o competiție sportivă. În același timp, acest avantaj poate fi mai de folos decât atât, pentru că, în funcție de evoluția jocului, îți poți închide biletul, chiar și în timpul desfășurării unui meci, în cazul în care ți se pare că lucrurile nu funcționează așa cum ai anticipat. Acest aspect îți va aduce posibilitatea de a evita și de a amortiza unele pierderi, mai mici sau mai mari, în funcție de situație. Un alt aspect demn de menționat este faptul că, în secțiunea Live, pe lângă pariurile de natură sportivă Casa pariurilor, vei găsi și jocul de Loto, la care poți paria, de asemenea, cumpărându-ți bilet și îndeplinind cerințele pentru câștigarea acestui joc. 

Dacă nu dispui tot timpul de un calculator sau un laptop la îndemână, te poți bucura de pariuri live Casa Pariurilor chiar și de pe telefonul mobil. Poți accesa platforma direct din browser sau poți descărca aplicația pentru mobil, ce este compatibilă atât cu versiune de Android, cât și cu iOS. Este ușor de folosit și este extrem de intuitivă, putând să accesezi secțiunea live, să vezi transmiterii ale competițiilor sportive și să cumperi bilete pentru pariere. Această aplicație îți va fi de folos chiar și atunci cînd ai un bilet fizic, deoarece poți scana codul QR de pe acesta, putând să fii tot timpul la curent cu momentele desfășurării jocului. De asemenea, un alt element inovator la această aplicație îl constituie posibilitatea de a crea un bilet virtual. Dacă dorești să pariezi la o agenție stradală, aplicația îți va indica în permanentă cele mai apropiate locuri față de locația în care te afli, chiar și într-un oraș nu atât de cunoscut de tine.

Concluzie

Casa Pariurilor este o platformă online de pariere ce pune la dispoziția utilizatorilor o gamă largă de jocuri și competiții sportive. Fără dar și poate, cea mai interesantă secțiune este cea Live, în special pentru faptul că poți viziona competiția pentru care ai decis să pariezi și pentru că îți oferă posibilitatea de a lua unele decizii chiar și în ultimul moment, astfel încât să ai mai multe șanse de câștig sau, dimpotrivă, să nu acumulezi pierderi prea mari.