pariuri winmasters

Winmasters pariuri sportive – ofertă și bonusuri

Nimic nu ne face să trăim un meci mai intens decât un pariu plasat pe acesta. Fie că pariem pe echipa câștigătoare, rezultat la pauză, numărul de goluri, cartonașe sau orice altă opțiune, vom fi ținuți în priză pe parcursul meciului de pariul inițiat. Așadar, este important să pariem în cadrul unei agenții care ne oferă posibilități multiple de pariere pe orice ligă pentru a ne putea duce la bun sfârșit strategiile. Oferta Winmasters bonus pariuri sportive îți va depăși cu siguranță așteptările, oferindu-ți tot ce ai nevoie pentru o sesiune exact așa cum ți-o doreșți. Pe lângă multiplele opțiuni de pariere și avantajele aduse de free bet Winmasters bonus, vei putea beneficia și de un bonus de bun venit care îți va oferi un avantaj încă de la început. 

110% bonus până la 550 RON + 5 pariuri GRATUITE

Realizează prima depunere de minim 50 de lei și bucură-te de șanse sportie de căștig cu 110% bonus până la 550 RON + 5 pariuri GRATUITE!

Winmasters bonus Pariuri Sportive 

Bonusul de bun venit Winmasters este un lucru des întâlnit în cadrul agențiilor de pariuri, însă, un bonus Winmasters diferă prin faptul că nu va mai fi necesar să parcurgi condițiile de rulare complexe și greu de îndeplinit. Practic, la prima depunere de minim 50 RON vei beneficia de bonus 110% până la 550 RON, suma de care te vei bucura pariind pe meciurile tale preferate în cadrul secțiunii “Pariuri Sportive”, iar bonusul ce va fi constituit din pariuri gratuite. 

Pași revendicare bonus pariuri sportive Winmasters

 1. Primul lucru pe care trebuie să îl faci atunci când vrei să revendici un bonus este să îți creezi un cont de jucător Winmasters, sau, dacă deja deții unul, să te asiguri că este validat. Astfel vei putea profita la maxim de noul bonus pariuri Winmasters de 110% până la 550RON fără cerințe de rulaj!
 2. Următorul pas constă în efectuarea procesului de depunere Winmasters și alimentarea contului cu minim 50 RON. Numai în acest fel te califici pentru bonus Winmasters pariuri, iar imediat după realizarea depozitului vei primi primul pariu gratuit. Acesta va reprezenta 30% din suma primului depozit.
 3. Imediat după ce ai rulat suma a fost rulată de 0.5 ori, vei beneficia de al doilea pariu gratuit. Acesta este egal cu 20% din suma primei depuneri efectuate.
 4. Mai departe, dacă rulezi depunerea de 1.5 ori, Winmasters te răsplătește cu un 3-lea pariu gratuit egal cu 20% din suma primei depuneri efectuate.
 5. Primești cel de-al 4-lea free bet winmasers bonus (20% din suma primei depuneri) după ce rulezi depozitul de 3 ori suma depusă inițial.
 6. La final, ultimul pariu gratuit îți va fi acordat imediat ce ai rulat depozitul de 5 ori. Acest freebet este egal cu 20% din suma primei depuneri efectuate.

Parcurge toate aceste etape și profită la maxim de Winmasters bonus pariuri sportive! Nu mai ezita și amplifică-ți acum șansele de câștig!

Termenii și condițiile Winmasters bonus pariuri sportive: 

winmasters bonus pariuri
 • Campania este dedicată persoanelor de peste 18 ani, cu domiciliul în România care vor face primul depozit de minim 50 RON într-o locație Winmasters. 
 • Depunerile prin Skrill și Neteller nu se vor lua în calcul.
 • Winmasters Bonus constă în pariuri gratuite și va ffi acordat după cum urmează: după prima depunere jucătorul primește un pariu egal cu 30% din suma depusă. După 0.5x rulaj al sumei depuse, jucătorul va primi un nou pariu bonus egal cu 20% din suma primei depuneri. Dacă va rula suma depusă de 1.5x va beneficia de un nou pariu egal cu 20% din suma primei depuneri. Cel de-al patrulea pariu se acordă pentru rulajul de 3x al sumei depuse. Ultimul bonus, pentru 5x rulaj al primei sumei depuse se va răsplăti cu un pariu egal cu 20% din valoarea primei sume depuse. 
 • Pentru a putea efectua o retragere winamsters trebuie respectate condițiile de rulaj pentru toate pariurile primite bonus.
 • Condițiile de rulaj au termen de 60 de zile pentru a fi îndeplinite. 
 • Termenul maxim de valabilitate al unui pariu gratuit este de 7 zile.
 • Suma maximă ce poate fi câștigată în urma unui pariu Winmasters este de 5 ori valoarea acestuia. 
 • Winmasters pariu gratuit poate fi plasat pe cote de minim 2.00, cu o limită de câștig de 150 RON.
 • Pariurile Sistem / Pulse Bet / Pariul Tău (Your Bet) / Tipurile de pariu handicap de orice fel / Miză rambursată la egal și Forecast/Tricast nu se încadrează în această promoție. 

Oferta free bet Winmasters bonus

Winmasters casino online reprezintă locul ideal de relaxare pentru orice fan al sporturilor și pariurilor. Cu o gamă de peste 20 de sporturi, cele mai importante ligi, o gamă variată de Winmasters bonus pariuri sportive și nu numai, suntem siguri că fiecare utilizator își va găși cel puțin o oferta avantajoasă de care să se bucure. Secțiunea “Meciurile Zilei” te va pune rapid la curent cu cele mai importante evenimente din ziua curentă, în timp ce secțiunea “Scoruri Live” te va înștiința cu scorul meciurilor tale preferate în timp real. De asemenea, pentru întocmirea biletelor perfecte secțiunea “Statistici” îți stă la dispoziție. Aici vei putea analiza situația echipei pe care dorești să pariezi, rezultatele din meciuri anteriore, dar și echipele de start și dificultatea meciului următor. 

Selecția de sporturi Winmasters 

De la fotbal, la baschet și handal și până la pariurile virtuale, Winmasters pariuri sportive reprezintă alegerea excelentă. Indiferent că eșți fanul pariurilor live sau dorești să plasezi un bilet înainte de meci, aici vei putea să îți aplici toate tacticile. Opțiunile nelimitate de pariuri sportive Winmasters te vor face să creezi biletele câștigătoare cu mult timp înaintea începerii meciurilor alese. Alege-ți echipa favorită din campionatul preferat și suntem siguri că vei găși cel puțin o opțiune care să te aducă aproape de câștigul dorit. Revedică oferta Winmasters bonus pariuri sportive și plasează chiar acum pariurile dorite! Poți opta pentru parierea pe eSports, pe DOTA, League of Legends și Counter Strike: Global Offensive , sau pe pariurile virtuale care te așteaptă la orice oră din zi și din noapte. 

Tipuri de pariuri 

Este de la sine înțeles faptul că parierea înaintea meciurilor aduce mult mai multe opțiuni disponibile. Fie că doreșți să prezici echipa câștigătoare, scorul, marcatorii, numărul de goluri, cartonașe, cornere s.a.m.d. cu Winmasters pariuri sportive vei avea parte de opțiunile dorite.  

Concluzie 

Winmasters este o agenție de top în ceea ce privește pariurile sportive. Winmasters bonus pariuri sportive este unul dintre cele mai ușor de folosit și valorificat. Totuși, acest cadou oferit de agenție nu ar fi însemnat nimic dacă opțiunile de pariere ar fi fost reduse, însă, această casă de pariuri excelează la acest capitol și oferă posiblitatea îndeplinirii multor strategii și bilete.