pariuri virtuale Casa Pariurilor

Pariuri virtuale Casa Pariurilor online

Casa pariurilor online, una dintre cele mai vechi și mai renumite agenții de pariuri prezentă pe piața jocurilor de noroc din țara noastră, a introdus pe platforma sa online și opțiunea de virtual betting, dedicată tuturor pasionaților de meciuri și curse auto sau de animale organizate în mediul virtual. Deși această opțiune de pariuri virtuale Casa Pariurilor este disponibilă pe platforma online încă din anul 2017, anul curent a fost unul aparte, ce a favorizat evoluția acestui tip de pariere prin limitarea evenimentelor fizice și încurajarea competițiilor online. Nu mai pierde timpul și încearcă și tu experiența celui mai nou tip de pariere, disponibil pe Casa Pariurilor online.

100% până la 200 RON bonus Casa Pariurilor

Revendică bonusul de bun venit de la Casa Pariurilor și folosește-l pentru a te putea bucura de pariuri pe curse virtuale casa pariurilor care îți vor  oferi nu doar un plus de distracție, ci și câștiguri avantajoase.

Ce beneficii am la pariuri virtuale Casa Pariurilor?

Despre jocurile pe care poți paria în această secțiune a operatorului online îți vom vorbi puțin mai jos, dar până atunci să îți povestim cum poți revendica bonusul de bun venit oferit de cazinou, disponibil și pentru pariuri virtuale Casa Pariurilor. După cum probabil ești familiarizat cu criteriile de eligibilitate, nu o să fie o surpriză să afli că și la acest operator este necesar să îți creezi un cont Casa pariurilor online, pe care să îl validezi ulterior, pentru a-ți putea alimenta contul de jucător și pentru a avea dreptul să efectuezi retrageri Casa pariurilor acumulate de tine la jocurile sau pariurile online oferite de această platformă.

Bonusul de bun venit este valabil și pentru secțiunea de jocuri casa pariurilor virtuale și îți va fi creditat la scurt timp după efectuarea unei prime depuneri Casa pariurilor de până la 200 lei. Bonusul îți va dubla practic prima depunere, așa că este în avantajul tău să depui o sumă cât mai mare, în limita a 200 RON. De asemenea, dacă vrei doar să testezi serviciile Casa pariurilor, fără a investi prea mulți bani, operatorul nu specifică o sumă minimă de depunere, așa că te poți familiariza cu plasarea de pariuri virtuale Casa Pariurilor prin alimentarea contului de jucător cu 10-20 de lei. Trebuie să ai în vedere că acest bonus se acordă o singură dată, pentru prima depunere efectuată imediat după validarea contului de jucător.

Ce pot juca la pariuri virtuale Casa Pariurilor?

Dacă accesezi secțiunea „Virtuale” din meniul orizontal de pe platforma operatorului, vei observa că în partea dreaptă a ecranului ți se vor afișa 7 opțiuni de pariere, 3 dedicate jocurilor cu numere, iar 4 nișate pe curse moto sau de animale. Iată în ce constau aceste opțiuni de pariuri virtuale Casa Pariurilor:

pariuri virtuale Casa Pariurilor
  • Lucky Six – loterie virtuală unde se extrag 35 de numere din 48, iar tu câștigi dacă nimerești pe bilet minim 6 numere dintre cele extrase.
  • Lucky X – un alt tip de loterie virtuală, mai puțin cunoscută, disponibilă doar la Casa Pariurilor încă un operator din piață, care aplică aceleași principii, doar că de această dată, cu cât îți sunt extrase numerele mai repede, cu atât câștigul tău va fi mai mare.
  • Next six – în cazul acestui joc trebuie să aveți în vedere următorii pași: Selectează până la 2 numere pentru pariul “Următoarea bilă” și până la 3 numere pentru pariul “În următoarele 6”. Apoi ghicește culoarea următoarei bile sau pariază pe următoarea bilă pară/impară. După ce ai ales pariul, introdu miza și apasă butonul “Plătește”. Plasează pariuri înainte ca următoarea bilă să fie extrasă. Multă baftă!
  • Curse virtuale de câini – curse virtuale de 6 câini unde poți paria pe cel pe care îl consideri câștigător, pe cei care se vor clasa în topul 2 și 3, dar și pe cei care vor ocupa primele 2 poziții în ordine exactă
  • Curse de câini – și aici, precum în cazul opțiunii de mai sus, și aceste pariuri virtuale Casa Pariurilor se vor organiza tot curse de 6 câini cu durată de 3-4 minute, având aceleași opțiuni de pariere ca opțiunea de mai sus.
  • Curse virtuale de caicurse virtuale casa pariurilor de cai cu 8 concurenți pentru care se aplică aceleași criterii precum în cazul curselor celor cu câini.
  • Curse virtuale moto – de această dată se pariază pe motociclete iar opțiunile de pariere sunt tot: pe câștigător, pe cei care se vor clasa în topul 2 și 3, dar și pe cei care vor ocupa primele 2 poziții în ordine exactă

Alte informații casa pariurilor virtuale

Pentru acest tip de pariere este bine să știi că miza minimă este de 2RON per casa pariurilor bilet virtual, iar pe un bilet poți juca oricâte combinații vei vrea. Pentru a-ți monitoriza evoluția biletelor plasate, vei putea urmări extragerile și cursele virtuale doar folosind versiunea web a operatorului, accesând secțiunea LIVE VIDEO. Nu pierde din vedere faptul că și pariurile virtuale, precum și cele reale, sloturile sau jocurile de live casino sunt forme de divertisment bazate 100% pe noroc, deci orice strategie ai utiliza nu vei avea cum să îți influențezi șansele de câștig. Alege să joci responsabil și nu investi mai mult decât îți este confortabil pentru acest tip de divertisment.

Concluzie

Profită de perioada în care ne aflăm și familiarizează-te cu un nou tip de pariere – pariuri virtuale Casa Pariurilor. Acestea aduc aceeași satisfacție și adrenalină de joc și îți asigură la fel de multe șanse de câștig. Revendică bonusul de bun venit la Casa pariurilor și folosește-l cu încredere și la secțiunea de curse virtuale casa pariurilor pentru că, nu-i așa?!? nu poți ști niciodată de unde va veni norocul. Distrează-te la cote maxime și bucură-te de toate beneficiile oferite de toate secțiunile platformei operatorului.