pariuri virtuale Casa Pariurilor

Pariuri virtuale Casa Pariurilor online

Opțiunea de pariuri virtuale Casa Pariurilor este disponibilă pe platforma online încă din anul 2017, însă cum anul curent a fost unul aparte, acesta a favorizat evoluția bettingului online prin limitarea evenimentelor fizice și încurajarea competițiilor online. Nu mai pierde timpul și încearcă și tu experiența celui mai nou tip de pariere plasând un bilet virtual Casa pariurilor, disponibil în platforma Casa Pariurilor virtuale.

100% până la 200 RON bonus Casa Pariurilor

Revendică bonusul de bun venit de la Casa Pariurilor și folosește-l pentru a te putea bucura de pariuri pe curse virtuale casa pariurilor care îți vor  oferi nu doar un plus de distracție, ci și câștiguri avantajoase.

Ce beneficii am la pariuri virtuale Casa Pariurilor?

Despre jocurile pe care poți paria în această secțiune a operatorului online îți vom vorbi puțin mai jos, dar până atunci să îți povestim cum poți revendica bonusul de bun venit oferit de cazinou, disponibil și pentru pariuri virtuale Casa Pariurilor și cum poți plasa un bilet virtual Casa pariurilor.

După cum probabil ești familiarizat cu criteriile de eligibilitate, nu o să fie o surpriză să afli că și la acest operator este necesar să îți creezi un cont Casa pariurilor online, pe care să îl validezi ulterior, pentru a-ți putea alimenta contul de jucător astfel încât să poți plasa un Casa pariurilor bilet virtual și pentru a avea dreptul să efectuezi retrageri Casa pariurilor acumulate de tine la jocurile sau pariurile online oferite de această platformă.

Bonusul de bun venit este valabil și pentru secțiunea de jocuri casa pariurilor virtuale și îți va fi creditat la scurt timp după efectuarea unei prime depuneri Casa pariurilor de până la 200 lei. Bonusul îți va dubla practic prima depunere, așa că este în avantajul tău să depui o sumă cât mai mare, în limita a 200 RON.

De asemenea, dacă vrei doar să testezi serviciile Casa pariurilor, fără a investi prea mulți bani, operatorul nu specifică o sumă minimă de depunere, așa că te poți familiariza cu plasarea de pariuri virtuale Casa Pariurilor prin alimentarea contului de jucător cu 10-20 de lei. Trebuie să ai în vedere că acest bonus se acordă o singură dată, pentru prima depunere efectuată imediat după validarea contului de jucător.

Alte informații casa pariurilor virtuale

pariuri virtuale Casa Pariurilor

Pentru acest tip de pariere este bine să știi că miza minimă este de 2RON per casa pariurilor bilet virtual, iar pe un bilet poți juca oricâte combinații vei vrea.

Pentru a-ți monitoriza evoluția biletelor plasate, vei putea urmări extragerile și cursele virtuale doar folosind versiunea web a operatorului, accesând secțiunea LIVE VIDEO.

Casa pariurilor bilet virtual, precum și cel pe sporturi reale, sloturile sau jocurile de live casino sunt forme de divertisment bazate 100% pe noroc, deci orice strategie ai utiliza nu vei avea cum să îți influențezi șansele de câștig.

Alege să joci responsabil și nu investi mai mult decât îți este confortabil pentru acest tip de divertisment.

Ce pot juca la pariuri virtuale Casa Pariurilor?

Dacă accesezi secțiunea „Virtuale” din meniul orizontal de pe platforma operatorului, vei observa că în partea dreaptă a ecranului ți se vor afișa 9 opțiuni de pariere, 3 dedicate jocurilor cu numere, de tip lucky six Casa pariurilor, iar 4 nișate pe curse moto sau de animale pe care poți plasa orice bilet virtual Casa pariurilor dorești. Iată în ce constau aceste opțiuni de pariuri virtuale Casa Pariurilor:

Next six – selectează până la 2 numere pentru pariul „Următoarea bilă” și până la 3 numere pentru pariul „În următoarele 6”. Apoi ghicește culoarea următoarei bile sau pariază pe următoarea bilă pară/impară.

Lucky six Casa pariurilor– un tip de loterie virtuală, mai puțin cunoscută, disponibilă doar la Casa Pariurilor încă un operator din piață, care aplică aceleași principii, doar că de această dată, cu cât îți sunt extrase numerele mai repede, cu atât câștigul tău va fi mai mare.

Curse virtuale moto – de această dată se pariază pe motociclete iar opțiunile de pariere sunt tot: pe câștigător, pe cei care se vor clasa în topul 2 și 3, dar și pe cei care vor ocupa primele 2 poziții în ordine exactă


Curse virtuale auto
– curse virtuale cu mașini unde poți paria pe cea pe care o consideri câștigătoare, pe cei care se vor clasa în topul 2 și 3, dar și pe cei care vor ocupa primele 2 poziții în ordine exactă. Plasează un Casa pariurilor bilet virtual și simte intens adrenalina cursei.

Curse de câini – și aici, precum în cazul opțiunii de mai sus, și aceste pariuri virtuale Casa Pariurilor se vor organiza tot curse de 6 câini cu durată de 3-4 minute, având aceleași opțiuni de pariere ca opțiunea de mai sus.

Curse virtuale de cai – curse virtuale casa pariurilor de cai cu 8 concurenți pentru care se aplică aceleași criterii precum în cazul curselor celor cu câini. Plasează un bilet virtual Casa pariurilor și bucură-te de rezultat.

Concluzie

Profită de perioada în care ne aflăm și familiarizează-te cu un nou tip de pariere – pariuri virtuale Casa Pariurilor. Acestea aduc aceeași satisfacție și adrenalină de joc și îți asigură la fel de multe șanse de câștig. Revendică bonusul de bun venit la Casa pariurilor virtuale și folosește-l cu încredere pentru a plasa un Casa pariurilor bilet virtual la secțiunea de curse virtuale casa pariurilor pentru că, nu-i așa?!? nu poți ști niciodată de unde va veni norocul.