Superbet pariuri virtuale

Superbet pariuri virtuale – trebuie să le încerci!

Superbet este unul dintre cei mai apreciați operator de jocuri de noroc din România, printre primii apăruți în piață, care dă dovadă de profesionalism și oferă servicii de o calitate aparte. Bonusurile disponibile, portofoliul de jocuri, opțiunile de pariere și multe alte avantaje oferite fac ca Superbet să fie unul dintre liderii industriei gamblingului la noi în țară. Totodată, spiritul inovator și dorința de a oferi în permanență cele mai noi opțiuni de joc pentru clienții săi au determinat operatorul să dezvolte și secțiunea Superbet pariuri virtuale în platforma sa online. Platforma este perfect optimizată pentru ecranele tuturor dispozitivelor, fie că este accesată din browserul computerului sau al telefonului mobil. De asemenea, pentru un plus de confort, jucătorii pot folosi și aplicația mobilă Superbet dedicată, unde vor regăsi aceleași opțiuni de pariuri virtuale Superbet precum pe site-ul propriu-zis.

Bonus pariuri virtuale Superbet

Accesează oferta Superbet virtuale prin JocuriCazinouri și profită de satisfacția celor mai palpitante pariuri pe sporturi, curse de animale, curse moto sau numere, toate virtuale!

Bonusul Superbet pariuri virtuale

Înainte să îți oferim mai multe detalii despre opțiunile Superbet pariuri virtuale, vrem să te informăm că există o super ofertă de care poți profita pentru jocurile tale virtuale. Aceasta constă în bonusul de bun venit Superbet dedicat jucătorilor nou înregistrați pe platforma online. Astfel, dacă nu ți-ai creat încă un cont de jucător la Superbet, te poți înregistra chiar acum pe platforma operatorului și poți beneficia de această ofertă de bun venit. 

Noul bonus de bun venit Superbet se acordă în trei trepte, având un fond total de bonusare de 100% până la 500 RON, creditat la fiecare dintre primele tale trei depuneri de minim 50 RON. Prima treaptă îți aduce 50% bonus până la 200 RON, cea de-a doua te recompensează cu 50% până la 200 RON, iar a treia este la fel de generoasă și îți aduce 100% bonus până la 100 RON. Practic, îți dublează primul depozit de până la 100 RON. Revendică-l chiar acum și profită de el în secțiunea Superbet pariuri virtuale.

Superbet bilet virtual – jocuri și opțiuni de pariere

Superbet pariuri virtuale
  • Fotbal virtual Superbet – cel mai popular bilet virtual superbet este plasat de jucători tocmai pe acest tip de joc virtual. Durata unui astfel de meci este de 3-4 minute fiecare. Îți vor fi arătate cele mai importante faze ale meciului, fie că este vorba despre goluri, cartonașe sau ocazii mai mari. Pariurile pentru orice meci vor fi: Final (1, X, 2), Șansă Dublă (1X, X2, 12) și Primul Gol (1, X, 2).
  • Lucky Six Superbet – scopul acestui joc este să nimerești 6 numere din 48, un fel de Loto, dar la un nivel foarte rapid. Jocul îți oferă mai multe opțiuni de pariuri pe acest joc: Primul număr (par/impar), Primul număr (Sub 24.5/Peste 24.5), Primele 5 numere (par/impar), Suma primelor 5 numere (Sub 122.5/peste 122.5) și desigur alegerea celor 6 numere pe care le vei considera câștigătoare.
  • Lucky X Superbet – la acest joc ai de ales 10 numere din 50 care vor fi extrase dintr-o urnă digitală. Pariurile pe care le poți plasa seamănă cu cele precedente: Suma primelor 6 numere (Sub 153/Peste 153), Culoare prima bilă (roșu, albastru, verde, galben sau mov), Primul număr (par/impar) și Primul număr (Sub 25.5/Peste 25.5)
  • Next Six Superbet – un alt tip de joc cu bile, care se împarte în două secțiuni de pariuri diferite. Practic există două jocuri într-unul singur deoarece poți paria pe următoarele 6 numere, sau pe următorul număr. În ceea ce privește următoarele șase numere ai ocazia să pariezi pe: Următoarele 6 – Mai multe pare sau impare (par/egal/impar) sau pe extragerea a următoarelor 2 sau 3 numere. Aceste pariuri dispun de variantele: Culoarea următoarei bile (albastru, verde, mov, roșu, galben sau negru) și Următoarea bilă (par/impar), iar aici poți totodată alege, voit sau aleatoriu, următoarea bilă ce se va extrage.
  • Tenis virtual Superbet – Printre cele mai căutate Superbet pariuri virtuale se numără și cele plasate pe meciurile de tenis virtual. Poți să pariezi virtual pe: Câștigător (Câștigă game-ul x din setul y, Câștigă setul x, Câștigă meciul), Total game-uri (Impar/Par, Total game-uri setul x, Total game-uri în meci), Scorul game-ului (Scor corect game-ul x din setul y), Scor corect set (Scor corect setul x) și Scor corect meci (2:0, 2:1, 0:2, 1:2)
  • Curse câini Superbet – în fiecare rundă vor concura 6 câini, iar tu poți plasa pariuri pe fiecare dintre aceștia pe: Câștigător, Locul 1-2 sau Podium. De asemenea, un alt avantaj este că poți urmări întrecerea de oriunde te-ai afla, la orice oră dorești, fără a fi condiționat de programul unui eveniment fizic.
  • Curse cai Superbet – asemănătoare curselor de câini Superbet, și la cele de cai poți plasa pariuri virtuale Superbet. Poți plasa pariuri pe diferite categorii, fiind 8 călăreți care se vor întrece pentru prima poziție în aceste curse. Pariază pe fiecare cal, pe Câștigător, Locul 1-2 sau Podium.
  • Curse moto Superbet – o altă categorie de Superbet pariuri virtuale apreciate de jucători sunt și cursele moto virtuale. Acestea sunt extrem de interesante deoarece poți urmări în timp real fiecare șofer sau fiecare depășire etc. Poți plasa mai multe pariuri, pe fiecare motocicletă: Câștigător, Locul 1-2 sau Podium, dar și Confruntare Directă între șoferi.

Ce avantaje oferă pariurile virtuale Superbet?

Cursele și jocurile virtuale sunt varianta digitală a celor mai populare întreceri și sporturi pe care se plasează pariuri. Practic, plasând un bilet virtual superbet, poți paria pe cele mai tari sporturi, disponibile acum și în format digital, fără participanți real, ci pariind pe caractere virtuale. Dată fiind situația economică actuală, Superbet pariuri virtuale reprezintă o oportunitate ideală, deoarece meciurile se desfășoară neîntrerupt, independent de măsurile luate de autorități în privința desfășurării evenimentelor fizice. În ceea ce privește miza minimă pe care poți paria astfel încât un bilet la pariuri virtuale Superbet să fie valabil, aceasta este accesibilă și variază în funcție de jocul pe care vrei să plasezi un pariu. Pentru cursele virtuale și pariuri virtuale Superbet pe sporturi, miza minimă de pariere este de 2 RON, însă, în cazul pariurilor pe numere (Lucky Six, Lucky X și Next Six), această miză este ceva mai mică, de numai 1 RON.

Concluzii

Acestea sunt opțiunile de pariere oferite de operator în cadrul secțiunii Superbet pariuri virtuale. Oferta este una generoasă, iar meciurile se desfășoară din 4 în 4 minute, motiv pentru care îți garantăm că nu te vei plictisi niciun moment cât timp accesezi Superbet online. Nu ezita să revendici oferta de pariuri virtuale Superbet pentru a îți spori șansele de câștig când plasezi un bilet pe Superbet virtuale.