turnee pokerstars

Turnee PokerStars de Poker

PokerStars este cea mai mare rețea de poker din lume cu cele mai populare și importante turnee. Site-ul a fost lansat în 2001 și are o imagine puternică și de încredere în rândul jucătorilor. Aceste turnee Pokerstars sunt de neegalat, oferind premii de 1 milion de dolari săptămânal. 

Cod bonus
RO40

$40 + 50 Spins PokerStars Gratis

Cod bonus: RO40

Revendică oferta și profită de $30 gratis și 50 free spins la Diamond Stars Classic.

Zilnic sunt prezentate evenimente noi la fiecare câteva minute. Chiar și micile buy-in-uri de 10 USD pot avea fonduri de premii care depășesc 50.000 de dolari. În zilele noastre, este singurul site care oferă o experiență completă de poker online, jocuri cu numerar, evenimente live și promoții excelente, toate acestea pot fi găsite la Pokerstars.

Cele mai bune Turnee Pokerstars

De îndată ce ai parcurs procesul de creare cont Pokerstars și ai efectuat și o depunere Pokerstar care să îți sprijine pofta de joc, e musai să te înscrii și în cele mai palpitante turnee oferite de operator.

Traficul de turnee PokerStars este constant ridicat și există evenimente importante care se desfășoară pe parcursul săptămânii. Numărul de jucători activi crește în weekend, atunci când au loc cele mai populare evenimente, cum ar fi Sunday Storm și Sunday Million.  Sunt necesare parole turnee freeroll pokerstars pentru anumite tipuri de competiții. 

Numărul de turnee pe mai multe mese disponibile la PokerStars este excelent. Gama MTT variază de la evenimente cu miză mare, precum Sunday Million, la concursuri cu buy-in redus, precum Sunday Storm. Există o listă turnee PokerStars mai dezvoltată decât există pe orice alt site. 

Turnee de Poker Pokerstars

Campionatul de primăvară al pokerului (SCOOP)

Campionatul de primăvară al pokerului online (SCOOP) este unul dintre cele mai importante turnee Pokerstars. SCOOP s-a dezvoltat enorm de la inaugurarea sa în anul 2009, adunând tot mai mulți jucători. Conține zeci de evenimente cu buy-in-uri mici, medii și mari

Spin & Go 

Turneele de tipul Spin & Go au fost lansate la Pokerstars în 2014. Jocul are o structură obișnuită: turnee cu trei mâini, format ritm rapid, unde fondul de premii este determinat aleatoriu la începutul turneului. Spin and Go este un format de poker rapid pentru trei persoane, în care jucătorii au șansa de a câștiga sume uriașe de bani. 

Turnee de poker Knockout

Turneele de poker Knockout sunt un format din ce în ce mai popular al jocului. Fiecare jucător primește recompense atunci când reușește să elimine un alt jucător de la masă. Este recomandat să joci agresiv și să încerci să câștigi jetoane chiar de la început în cadrul acestor turnee Pokerstars. 

Poker Zoom

Zoom Poker este un mod captivant de a juca poker online. Regulile sunt aceleași cu cele ale unui joc de poker standard. Însă, în loc să stai la o singură masă cu aceiași adversari și să rămâi acolo până când pierzi, intri într-un alt grup de jucători, la o altă masă.

Campionatul Mondial de Poker Online (WCOOP)

Campionatul Mondial de Poker Online, cunoscut și sub numele de WCOOP a fost fondat în 2002 de PokerStars. WCOOP este cea mai mare serie de evenimente de turnee Pokerstars online din lume. Se desfășoară anual online la PokerStars. 

Omania

Omania este o serie de turnee Omaha care se desfășoară pe tot parcursul săptămânii și prezintă o gamă largă de formate. Unele dintre aceste evenimente se desfășoară cu mize mari, în timp ce altele răspund și nevoilor jucătorilor cu mize mici. Prin câștigarea acestui tip de turneu poți câștiga parola turneu freeroll pokerstars.

Sunday Million

PokerStars Sunday Million este unul dintre cele mai renumite turnee regulate din lumea poker-ului online. Are loc în fiecare duminică și este cel mai mare turneu de poker săptămânal din lume, cu un fond de premii garantat de 1 milion de dolari, dar și un premiu de 150.000 de dolari

Sunday Warm-Up

Dacă vrei să te antrenezi înainte de marele turneu, poți juca și la Sunday Warm Up, un turneu garantat de 500.000 de dolari cu un premiu de 70.000 de dolari pentru câștigător. Câștigarea Warm-Up-ului este o modalitate sigură pentru un jucător în devenire de a fi observat de comunitatea profesionistă de poker.

Avantajele participării la turnee Pokerstars

În afară de turneele online garantate, acesta este singurul loc unde puteți câștiga locuri în evenimentele Pokerstars European Poker Tour (EPT) și APPT. Ca să nu mai vorbim de calificările pentru un Platinum Pass la masivul PSPC – Poker Stars NLH Championship

La fel ca în cazul jocurilor cu numerar, turneele sunt, de asemenea, o parte esențială a unui site de poker. Opțiunile de turnee Pokerstars sunt cele mai cunoscute și pe bună dreptate. Acestea prezintă avantaje pe care nu le vei întâlni la un alt site de acest gen.

 • Site securizat de poker online;
 • Foarte multe turnee Pokerstars potrivite pentru fiecare tip de jucător;
 • Oportunitate masivă pentru jocuri;
 • Asistență pentru clienți de calitate;
 • PokerStars are multe promoții speciale pe tot parcursul anului;
 • Oportunități promoționale excelente;
 • Obține acces la Pokerstars turnee gratis;
 • 1 milion de dolari GTD Sunday Million;
 • Obținerea unor parole turnee freeroll Pokerstars;
 • Disponibilitatea coduri turnee Pokerstars;
 • Turnee pokerstars freeroll.

Concluzie

Pokerstars rămâne unul dintre site-urile indispensabile din industria jocurilor de noroc online. De la selecția lor de jocuri până la plăți garantate impresionante și turneele cu premii excepționale, Pokerstars este cel mai popular site din această industrie.

Este dovedit faptul că Pokerstars este lider în industria pokerului online. Acesta combină un software de top cu o selecție de turnee pe diferite mize și cu servicii excelente pentru clienți.