Admiral Rotiri Gratuite

Cum să profiți de Admiral bonus de bun venit

Deja devenit un obicei comun în rândul cazinourilor online de top, bonusul de bun venit este primul lucru care ar trebui să te preocupe după finalizarea procesului de înregistrare. Din câțiva pași simpli, ai ocazia să te bucuri de beneficii care îți vor transforma experiența la jocuri de noroc online într-o oportunitate de a aduna câștiguri incredibile. Dacă ești interesat de premii substanțiale la sloturi sau vrei pur și simplu să pornești la joc cu o sumă de bani ceva mai mare, atunci nimic mai simplu decât înscrierea pe site și finalizarea acesteia cu un prim depozit.

Procesul de înregistrare pentru Admiral bonus de bun venit

Cei care aveau impresia că vor pierde zeci de  minute la rând cu o metodă de înregistrare lungă, care necesită completarea a sute de câmpuri cu informație, pot să stea liniștiți. Pe site-ul celor de la Admiral întregul proces nu durează mai mult de 5 minute, în cazul în care nu te poți decide asupra pseudonimului sub care vrei să-ți desfășori activitatea. După completarea câtorva detalii stadard cum sunt vârsta și domiciliul, valabile pentru orice cazinou online acreditat de Oficiul Național al Jocurilor de Noroc, tot ce te desparte de pachetul promoțional de bun venit este efectuarea unei depuneri de început.

În general, suma pe care trebuie să o depui ca să intri în posesia unui Admiral bonus de bun venit de 100% până la 800 de RON este de minim 30 de RON. Asta înseamnă că ești liber să faci o tranzacție în cont de orice valoare mai mare de aceată sumă, însă banii îți sunt dublați până la limita menționată. Cu alte cuvinte, dacă faci o depunere de 900 de RON sau mai mare, primești în continuare Admiral bonus de bun venit de 800 de RON.

Condițiile de rulaj și promoții suplimentare

Cu bonusul în cont și pregătit de profituri, tot ce îți rămâne de făcut este să parcurgi termenii și condițiile aferente ofertei. De regulă, bonusul de bun venit sau orice alt tip de bonus e valabil un anumit număr de zile. În perioada în care e activ, jucătorul trebuie să își aleagă un joc și să ruleze suma de bani din bonus pentru ca ea să fie tranformată în numerar gata de retras din cont. Conversia bonusul se va realiza treptat, până când jucătorul va epuiza întreaga sumă din bonus.

Alături de bonusul de bun venit, cei care se înscriu pe platforma Admiral online și completează procesul de validare al contului, prin încărcarea unei copii după actul de identitate și după o factură recentă, sunt răsplătiți cu 200 de RON bani de joc. Cazinoul online e recunoscut pentru premiile avantajoase pe care le pune la dispoziție clienților care respectă regulile și care sunt activi. Vrei și mai multă distracție la sloturi? Fiecare rundă de joc se traduce printr-un bonus Admiral rotiri gratuite! Toate avantajele de care aveai nevoie ca să câștigi sunt acum în contul tău de jucător, iar la final de lună se adună adevăratele promoții de fidelizare. Admiral rotiri gratuite sunt atribuite și în funcție de performanțele tale, așadar țintește cât mai sus și fii cel mai bun!