netbet gratis

Cum să joci sloturi la NetBet gratis

NetBet este unul din cele mai importante cazinouri online din România, și oferă un portofoliu foarte variat, cu o mulțime de sloturi de toate tipurile. În plus, au frecvent oferte foarte avantajoase și acordă tot felul de bonusuri care te pot ajuta să îți crești șansele de profit. În cazul în care nu ești încă decis, dar ai vrea să le testezi platforma, în articolul de azi îți voi arăta cum poți să joci sloturi la NetBet gratis!

Cum poți accesa sloturile NetBet gratis

Dacă ai mai citit recenzii despre NetBet, probabil ai auzit multe lucruri bune despre ei și te-ai gândit că ai vrea să încerci câteva dintre jocurile lor. Cu toate astea, nu avem de fiecare dată posibilitatea să depunem bani la un cazino online oricând ne-am dori. Dar asta nu înseamnă că nu poți încerca sloturile din oferta NetBet! După cum vei vedea în acest articol, poți să testezi toate jocurile NetBet gratis, și cu puțin noroc, poți chiar să câștigi și niște bani, așa cum vei vedea în articol!

Ai la dispoziție două metode prin care poți testa jocurile din oferta celor de la NetBet. Poți fie să folosești funcția de „Joc Demo”, care îți va permite să încerci toate sloturile complet gratuit, sau să profiți de bonusul fără depunere avantajos oferit de ei, pe care cu puțin noroc îl poți tranforma în câștiguri reale! După cum vei vedea, dacă te înregistrezi la ei pornind de pe JocuriCazinouri vei putea să beneficiezi de un bonus fără depunere mult mai bun, și să îți mărești și mai mult șansele de câștig.

Faptul că poți testa jocurile gratuit înainte să joci pe bani e o oportunitate foarte bună să încerci cât mai multe sloturi diferite și să vezi care îți place mai mult. Chiar și dacă vei face o depunere la un moment dat, tot poate fi o strategie bună să testezi sloturile NetBet pe gratis înainte să le joci cu bani reali. În plus, jucând în modul demo sau cu bonusul fără depunere poți încerca o grămadă de strategii diferite, fără să te temi că ai putea pierde bani.

Rămâne la alegerea ta pe care din cele două metode vrei să o folosești. Părerea mea e că cel mai bine te înregistrezi și revendici bonusul fără depunere – pentru că astfel ai șansa să faci și niște profituri!

1.Înregistrează-te și revendică bonusul fără depunere

Prima metodă prin care poți să joci sloturile NetBet gratis, și după părerea mea și cea mai avantajoasă, este să îți deschizi un cont de jucător la ei și să revendici bonusul fără depunere. Nu durează decât câteva minute, și nu trebuie să plătești nimic.Îți recomand să pornești de la unul dintre link-urile de pe site-ul nostru, pentru că astfel vei avea parte de un bonus fără depunere mult mai avantajos. În mod normal, cazinoul oferă 25 de rotiri gratuite jucătorilor nou înregistrați, dar în cazul în care te înregistrezi pornind de pe JocuriCazinouri, vei putea să beneficiezi de 50 de rotiri, deci ai de 2 ori mai multe șanse!

Tot ce trebuie să faci este să accesezi secțiunea “Netbet” din meniul de sus al site-ului. Vei găsi NetBet pe prima poziție în meniu. Odată ajuns în pagină, dă click pe oferta fără depunere și vei fi redirecționat pe pagina cazinoului. Completează formularul de înregistrare și asigură-te că ai codul OFERTA50 la câmpul de cod promoțional.

Vei primi rotirile gratuite imediat după înregistrare, și nu e nevoie nici măcar să îți validezi contul ca să poți beneficia de ele. După ce te-ai înregistrat, tot ce mai trebuiefaci ca să primești rotirile esteaccesezi unul din jocurile următoare:

Părerea mea e că bonusul fără depunere poate fi foarte avantajos. E o oportunitate foarte bună să testezi platforma NetBet pe gratis, și prin această metodă poți chiar să câștigi și niște bani! Rotirile gratuite sunt runde pe care tu le joci gratis, dar cu o miză reală, plătită de cazino – deci câștigurile pe care le obții vor fi creditate în contul tău!

Citește mai multe despre oferte bonus casino 2018 în link!

2.Folosește funcția “Joacă Demo” și încearcă orice slot NetBet gratis!

A doua metodă prin care poți testa gratuit sloturile din oferta cazinoului este prin funcția de joc demo. Ca să îți apară această opțiune, e nevoie să nu fii logat pe site – deci, dacă ai deja un cont, asigură-te că te-ai delogat înainte.

Tot ce trebuie să faci este să găsești un slot pe care vrei să îl încerci și să dai click pe el. Ți se va deschide apoi fereastra de unde vei putea să te loghezi, și în partea de jos a ferestrei vei vedea un buton gri, pe care scrie “Joacă Demo”. Apasă-l, și jocul se va încărca în modul demo, unde vei avea o sumă fictivă de bani cu care vei putea să joci. Apoi, dacă îți place jocul și vrei să îl încerci pe bani, înregistrează-te prin unul din link-urile noastre, așa cum am explicat mai sus, ca să fii sigur că beneficiezi de cele mai bune promoții. Eventual, poți întâi să te folosești de cele 50 de rotiri gratuite!

Ambele metode funcționează la fel de bine și te pot ajuta să îți faci o idee despre jocurile oferite de cazino înainte să faci un depozit. Sfatul meu e să încerci cât mai multe jocuri NetBet gratis, ca să descoperi sloturi noi, și să le alegi pe cele care ți se par mai proftabile. După ce ți-ai făcut o idee despre ce jocuri îți plac, dacă vrei, poți face și un depozit și să le încerci cu bani reali.

După cum spuneam, NetBet este unul din cele mai importante cazinouri online din România, fiind iubit de mii de jucători pentru serviciile extrem de calitative pe care le oferă. Dacă te gândeai să le testezi platforma, o poți face foarte ușor, așa cum ai văzut în articolul acesta! Și dacă te vei decide ulterior să te înregistrezi, îți recomand cu încredere să o faci, pentru că sigur nu vei regreta!