poker unibet

Poker Unibet – cum mă joc?

De obicei, recenziile site-urilor de poker vor lista pur și simplu gama de jocuri disponibile și câți jucători sunt la fiecare masă. Pe JocuriCazinouri.com ne place să aruncăm o privire mai atentă și să aflăm exact ce face un site de poker mai special decât altele. La poker Unibet veți găsi un site care este adaptat în proporție de 100% atât jucătorului care vrea să se joace în scopuri recreaționale, cât și celui care vrea să facă niște extra cash.

Ia acum un bonus la casino online și dă start joc chiar acum!

Beneficii unice la poker Unibet

Unibet Poker are o gamă largă de promoții adaptate atât nevoilor clienților noi, cât și jucătorilor existenți. Accentul se pune, în mod special pe jucătorii de agrement cu misiuni de urmărit, unde vor câștiga bilete freeroll și oportunități de a intra în turnee virtuale, dar și pe teren.

Unibet este un site de poker în creștere, în care există o serie de opțiuni speciale pentru a păstra jocurile cât mai distractive.

În primul rând, semi-profesioniștii și „grinder”-ii nu pot să folosească HUD-urile pe site, care cu siguranță măresc nivelul de joc, deoarece puteți avea până la cinci identități de poker diferite, ce vor face o treabă bună în a-i confunda cei care doresc să facă o citire a jocului.

Odată ce Unibet este mai bine cunoscut pentru cazinourile și casele de pariuri sportive, veți găsi mulți jucători veniți la disrtacție, ceea ce va face ca unele jocuri să fie deosebit de ușoare.

Unibet Poker este disponibil pe un desktop și pe toate dispozitivele mobile printr-o aplicație specializată – Unibet poker app.

Cum sunt recompensați jucătorii Unibet?

Unul dintre cele mai bune aspecte ale Unibet Poker este opțiunea încercați înainte de a cumpăra, unde veți primi gratuit 10 EUR, fără a fi nevoie de vreun depozit, prin care puteți simți vibe-ul software-ului, înainte de a decide să jucați cu propriii bani .

După efectuarea unui depozit, veți putea depune până la 200 de euro în numerar bonus, sub formă de bonusuri progresive, în timp ce veți câștiga, de asemenea, patru bilete la freeroll-urile de 500 de euro. Dacă turneele live sunt chestia ta, atunci vei primi șansa de a câștiga un loc în la un Poker Tour.

Jucătorii existenți sunt la fel de bine pregătiți. Site-ul promovează turnee, unde puteți câștiga premii în bani reali. Nu mai sta pe gânduri și dă start joc la Unibet România!

Joacă limite hold’em sau Omaha și vei avea șansa de a câștiga 100 big blind-uri la fiecare 20 de minute, având cea mai bună mână pe site.

Joacă-te și vei câștiga bilete pentru a intra în turneele flip cu fonduri de premiere de € 400 și € 600. În timp ce, dacă ai o săptămână proastă, poți să dai niște pierderi înapoi, intrând într-un joc special freeroll.

Software, navigare și selecție de jocuri

Unibet ro este un site căruia îi place să fie simplu! Nu va trebui vreodată să vă faceți griji în ceea ce privește selecția mesei, deoarece pur și simplu veți apăsa butonul „Join”, pe orice joc de cash, sau veți sta până ce veți fi așezat la masă. Navigarea este simplă, deoarece veți găsi trei ferestre mari pentru Jocuri Cash, Sit & Gos și Turnee și, pur și simplu, veți apăsa butonul „join”.

Jocurile sunt pline de distracție! Probabil cea mai bună dintre acestea este varietatea mare de fundaluri de masă disponibile. Puteți juca pe o masă de biliard, o masă de lemn simplă, o masă de sticlă high tech, pe un prosop pe o plajă sau chiar pe o masă de air hockey.

Veți găsi, de asemenea, o gamă de distracții similare de avatare disponibile, deci dacă doriți să fiți un vârcolac, un om de știință nebun sau un cowboy, alegerea este a ta.

Veți găsi și opțiunile de chat disponibile și toate acestea vor face parte dintr-o experiență de poker care va atrage atenția tuturor, asigurându-vă astfel că există mulți jucători la mese.

Cum retrag banii la Unibet poker Android?

Unibet este unul dintre cele mai mari nume în jocurile de noroc, astfel încât să nu vă faceți griji cu niciun fel de tranzacții financiare către și de pe site sau aplicație. Unibet este licențiat integral de instituțiile de stat de jocuri de noroc din țară, așa că veți găsi o listă lungă de certificate de securitate.

Veți găsi toate opțiunile de plată legale disponibile, inclusiv cardurile de debit și de credit, transferurile bancare și paysafecard.

Unibet Poker 2019 – Sumar

În actuala climă de poker, nu există nicio îndoială că Unibet Poker este unul dintre site-urile care duc la distracția la un alt nivel.

Banii gratis pentru utilizatorii noi sunt o atracție plăcută, în timp ce promoțiile și provocările sunt orientate spre oferirea de bilete pentru o gamă largă de tipuri de turnee, inclusiv pentru evenimente mari de profil.

Dacă doriți să vă bucurați de poker de divertisment, fără prea mulți „rechini”, acesta este site-ul pentru tine!

Unibet Poker App Recenzie

Cele mai multe dintre caracteristicile pe care le găsiți la Unibet Poker Android pot fi găsite în altă aplicație mobilă, inclusiv:

  • Abilitatea de a juca pentru bani reali
  • Un casier online, astfel încât să puteți depune și retrage de oriunde
  • Abilitatea de a juca mai multe mese simultan – Puteți juca cinci mese simultan pe iPad cu Unibet poker app, patru mese pe toate celelalte dispozitive
  • Toate jocurile de noroc Hold’em și Omaha preferate, turneele sit ‘n’ go sunt disponibile pentru a juca ori de câte ori aveți date mobile sau semnale WiFi. Turneele cu mai multe mese nu sunt disponibile momentan.
  • Realizări unlockable
  • Modificați-vă identitatea de Poker pentru a-i împiedica pe adversari să ghicească
  • Avatare ușor de personalizat și fundaluri schimbătoare.

Recent am aflat că noile dispozitive Android sunt pre-instalate cu AVG Antivirus, ceea ce poate împiedica instalarea Unibet Poker pe dispozitivele Android. Dacă apare această problemă, vă rugăm să contactați echipa excelentă de suport, care vă va îndruma cu instalarea software-ului Unibet Poker pe dispozitiv.