sloturi online

Încearcă sloturi online la Admiral păcănele

ADMIRAL este numărul 1 în Europa la divertisment  premiun de tip cazino, datorită celor peste 1.500 de locații fizice din întreaga lume. Toate luate la un loc – cazinourile moderne, cele electronice și platformele de pariuri sportive – îți oferă o varietate de jocuri atât de interesantă încât parcă nu ai vrea să mai ieși vreodată din această lume, cu ambianță sofisticată. Noi vă recomandăm să trăiți niște experiențe autentice, din confortul locuinței dumneavoastră. Așa că, bucurați-vă de jocurile live  și de sloturi online într-o atmosferă relaxată și încercați-vă norocul la Admiral slots!

Joacă aici Sloturi Online Admiral!

La această platformă, sunt stabilite standarde de vârf, nu numai referitore la oferta de jocuri, ci și la personalul specializat  și instruit, iar utilizarea celor mai noi tehnologii asigură și cel mai înalt nivel de protecție a datelor jucătorilor. Trăiți aventurile pe care le-ați visat, în timp ce căutați comoara ascunsă din templele egiptene antice cu Admiral slot, Book of Ra. Dacă îți cauți norocul, las-o pe Lucky Lady’s Charm să te ghideze pe drumul spre victorii și premii. Sau, pentru un plus de adrenalină, simte că pământul tremură sub picioarele voastre cu puternicul Buffalo Thunder. Acestea sunt doar câteva dintre cele mai populare pacanele Admiral.

Desigur, suntem interesați, în special, de sloturile pe care Novomatic le oferă și vestea bună este că are un catalog de sute de oferte de înaltă calitate. Fără a fi împotmolit în detalii tehnice, toate sloturile rulează pe Procesorul Coldfire al companiei Motorola, care oferă o platformă excelentă pentru dezvoltarea de sloturi online de înaltă calitate. În cele ce urmează îți vom prezenta câteva exemple.

Admiral slots și cel mai mare bonus fără depunere

  1. Book of Ra Deluxe este unul dintre cele mai cunoscute sloturi, în special pentru cei care sunt deja membri ai cazinourilor online, pe care le puteti găsi pe site-ul nostru jocuricazinouri.com. Book of Ra a fost un slot fizic extrem de popular, înainte de a deveni un slot Admiral virtual, iar jucătorii au rămas loiali. Calitatea graficii și gameplay-ul clasic vă oferă o idee despre ce să vă așteptați de la alte sloturi Novomatic.
  2. Captain Venture este un clasic. Cu 5 tamburi și 10 linii de plată, acesta poate fi redat orice dispozitive. Luați cârma și porniți în căutarea unor cufere pline de comori din aur. Te vei bucura  de nave, hărți și ancore, pirații și căpitanul Venture însuși, ca simboluri. Căutați căpitanul Venture, deoarece el este cel mai valoros simbol – 5 astfel de simboluri, pe o linie de plată, vă vor recompensa de 10.000 de ori miza depusă. Este și mai plăcut datorită funcției Free Games, cu șansa de a mări de 80.000 de ori pariul pe linie, pentru 5 simboluri specifice! Funcția Free Games este declanșată atunci când obțineți 3 sau mai multe mișcări de tip scatter, împrăștiate oriunde pe role. Aceasta vă va recompensa cu 10, 12, 14, 16, 18 sau 20 de rotiri gratuite. Mai important, toate câștigurile gratuite vor fi supuse unui multiplicator masiv de 4x! Simbolul Capitan Venture este, de asemenea, important, deoarece va înlocui toate simbolurile, cu excepția scatterului  și va multiplica suma câștigată de 2x! Aceasta înseamnă că o combinație câștigătoare, care conține simbolul căpitanului, va fi supusă unui multiplicator de 8 ori. Mai mult, 3 sau mai multe scatter-uri, pe o rotație gratuită, vor declanșa din nou caracteristica, oferindu-vă un potențial de 40 de rotiri gratuite!
  3. Gorilla, un slot Admiral cu tematică de junglă. Mergeți într-o călătorie cu regele junglei, puternicul primat gigant și argintiu, și află unde sunt ascunse comorile. Între florile magnifice și copacii imenși se află câștigurile. Întrebarea este: puteți să le găsiți? Gorila este puțin mai învechită, din punct de vedere estetic, dar acest lucru adaugă farmecul acestui tip de păcănele Admiral, în opinia mea. Coloana sonoră nu este tipică, fapt ce dă o nuanță răcoritoare jocului. Gorilla  are și funcția Free Spins, care este activată atunci când obțineți 3 hărți africane (simbolul scatter) oriunde pe role. Acest fapt va genera 10 rotiri gratuite. Acum, puteți obține și o suplimentare de 5 rotiri gratuite, atunci când obțineți 3 scatters în timpul rotirilor gratuite; ceea ce înseamnă un total de 15 rotiri gratuite. Ceea ce face ca această caracteristică să fie și mai interesantă este faptul că un simbol sălbatic suplimentar (masca) va fi plasat pe role, pe fiecare rotire liberă. Astfel, simbolul va apărea pe fiecare rolă 2, 3, 4 sau 5 pentru a crește șansele de a câștiga mare.

Să nu uităm faptul că la pacanele Admiral ai și o rată de plată foarte foarte mare. După niște analize atente, specialiștii noștri au descoperit că, în medie, la nivel global, rata de plată este de 95,66%. Mai mult, dacă ești curios, află că cele mai mari rate de plată le au Columbus Deluxe (97.03%), Dolphins Pearl Deluxe (96.18%)  și Mega Joker (96%). De ce? Pentru că ai o mulțime de runde bonus, în care se pot strânge sute de rotiri gratuite! Să nu uităm și de dublaje, care și acestea pot crește exponențial câștigurile tale la sloturi online, astfel încât să poți aduna o sumă foarte frumoasă!

Jackpot la pacanele Admiral

Jackpoturile sunt cele mai atractive aspecte la sloturi online! Noi te încurajăm să-ți încerci neapărat destinul la un astfel de premiu, care ar putea să îți schimbe viața în totalitate! Nici nu știi cum îți surâde norocul și revendici un premiu colosal! Astăzi, cel mai mare Jackpot la Admiral slots este la Golden Sevens – 1.051.052 RON pot fi ai tăi, chiar acum! Imaginează-ți ce sentiment ai avea!

Bonus 200 RON fără depunere și 75 Rotiri Gratuite

Distracția și adrenalină încep acum! Pe această platformă vei găsi cele mai populare și interesante sloturi online. Ai totul de la sloturi clasice, la cazino live sau chair pariuri sportive. Bonusurile pe care ți le punem la dispoziție sunt special negociate pentru tine, astfel încât să te poți bucura de cele mai frumoase aventuri atât la casino, cât și la pariuri. Nu mai sta pe gânduri. Dă-ți o șansă la câștiguri și poți lua acasă un jackpot de peste 1 milion de RON. Hai pe pagina cazinoului Admiral, acum!