unibet oferta

Unibet oferta de jocuri – Blackjack, ruletă și ofeta bingo la Unibet

În articolul trecut am discutat despre Unibet oferta de sloturi pe care cazinoul online ți-o pune la dispoziție. În articolul prezent vom discuta despre alte trei jocuri și variantele acestora, ce pot fi jucate pe Unibet online. Astfel, ne vom concentra atenția pe ruletă, blackjack și Unibet bingo!

Unibet oferta de blackjack

Cu cinci mâini, caracteristici complete de redare automată și o animație lină, European MultiHand Blackjack îți aduce multe moduri de a câștiga cu stil. Este una dintre cele patru versiuni clasice ale Blackjack-ului european și unii ar spune că vă oferă cele mai mari surse de divertisment. „Modul Expert“ vă oferă posibilitatea de a juca sute de mâini de European Blackjack MultiHand fără a fi la cârmă. Expert Mode vă permite să vă creați strategia perfectă și să lăsați cărțile să cadă acolo unde acestea pot, permițându-vă să vă uitați la distanță sau să nu priviți deloc. Planul stategic al mesei este destul de ușor de configurat (chiar dacă pare complicat, la început), și este umplut cu opțiuni prestabilite, rămânând să stabiliți doar combinațiile de cărți pe care le. Regulile europene Blackjack sunt puțin mai restrictive decât versiunea americană. Astfel, se joacă cu două pachete standard de 52 de cărți. Dealerul nu se uită și trebuie să stea peste 17 puncte. Dublarea poate apărea numai atunci când primele două cărți au un total de 9, 10 sau 11. Splitting-ul poate avea loc numai cu perechi exacte și numai câte una per mână, per joc. Așii pot fi împărțiti și vor fi permise mai multe cărți. Pariurile de masă sunt puțin mai mici. Dimensiunile cipurilor variază de la 1 la 25, iar pariul maxim este de 200 de credite.

Unibet online stie că Blackjack-ul european este popular. De aceea, Unibet oferta de blackjack îți aduce, alături de versiunea clasică Multihand,  varianta Europeană, cea Double Exposure Multihand și Single Deck Blackjack.

Tipuri de ruletă ce pot fi găsite pe Unibet online

Unibet oferta de ruletă este, de asemenea, atractivă. Ruleta este unul dintre cele mai populare jocuri de cazino și este jucat la nivel mondial, dar regulile și bonusurile diferă de la o țară la alta și chiar de la un cazinou la altul. Nu toate roțile și machetele sunt identice. Pentru că există multiple variante și diferențe, asigurați-vă că știți opțiunile și regulile înainte de a vă risca banii! Unibet online îți oferă trei opțiuni de ruletă din care să alegi – ruleta clasică, ruletă Europeană și ruleta Franceză La Partage.

Regula „La Partage” („regula de împărțire”) este una din regulile noastre preferate la ruleta. Datorită acestei norme, puteți reduce avantajul casei până la 1,3% pe pariuri și pe bani. Prin urmare, iată cum funcționează La Partage! Pornind de la nume, vă dați seama că, în general, îl veți găsi la variantele de ruletă franceză. În cazul în care mingea ajunge la zero, toate pariurile se împart instantaneu în două și jumătate din pariul original depus vă este returnat. Aceasta regulă reduce avantajul casei, pentru toate pariurile egale, la 1,35%, ceea ce poate face mare diferența dacă jucați startegii, precum sistemul de ruletă 1326.

Unibet oferta bingo

Bingo-ul este joc foarte simplu de jucat și extrem de atractiv. Regulile sunt ușor de învățat, iar distracția este garantată. Există mai multe tipuri de bingo. Pe Unibet la secțiunea bingo poți juca 75 Ball Bingo și 90 Ball Bingo.

În bingo-ul american, fiecare cartonaș este imprimat cu o grilă de 5×5, ce conține litere și cifre. Literele B-I-N-G-O sunt scrise în partea superioară a cartonașului. Sub fiecare literă se află o serie de numere. În bingo-ul american, tabelul are 75 de numere. Cartonașele de bingo englez și australian au 90 de numere. Aceste numere sunt tipărite la întâmplare pe fiecare cartonaș. Când un număr este selectat, jucătorul verifică dacă are numărul anunțat. Dacă îl are, va pune o bifă pe el. Atunci când o persoană completează cartonașul cu numerele câștgătoare, jocul se termină. Ceea ce înseamnă că este posibilitatea de a exista mai mulți câștigători, la același joc. Această caracteristică transformă bingo-ul într-un joc cu potențial mare de câștig.

Așa cum spuneam, mai devreme, numerele de bingo sunt asociate cu literele din cuvântul BINGO. Numerele de sub fiecare coloană sunt întotdeauna în același interval: B = 1 – 15, I = 16 – 30, N = 31 – 45, G = 46 – 60 și O = 61- 75. În 75 Ball Bingo, fiecare bilet este o rețea de 25 de pătrate formate din 5 rânduri și 5 coloane. Fiecare pătrat conține un număr, cu excepția pătratului central. Pătratul central al fiecărui bilet este numit „pătrat liber” și are o pictogramă pe acesta, mai degrabă decât un număr. Cele 24 de numere din pătrate plus pătratul gratuit vă oferă un total de 25 de numere pe fiecare bilet. Există de obicei 5 premii care pot fi câștigate în fiecare joc de bingo, pentru fiecare linie. Primul jucător care are toate numerele ghicite pe o linie orizontală, verticală sau diagonală câștigă va câștiga prima linie. Pentru a câștiga următoarele premii de linie, doar numere numite în linii orizontale pe se vor califica.

Varianta 90 Ball Bingo presupune ca fiecare bilet este format din 3 rânduri și 9 coloane. Fiecare rând conține 5 numere (și 4 spații libere), cu un total de 15 numere pe fiecare bilet. Fiecare bandă conține toate numerele de la 1 la 90, fără a se repeta. Există 3 premii de câștigat în fiecare joc: un premiu de primă linie, un premiu de 2 linii și un premiu complet (3 linii).

Concluzie

Unibet oferta de jocuri este foarte variată. Pe Unibet online poți găsi toate jocurile pe care le dorești: sloturi, ruletă, blackjack, poker, precum și Unibet oferta bingo. Tot ce trebuie să faci este să intri pe pagina cazinoului și să profiți de bonusurile exclusive disponibile, acum! Ai două oferte care te așteaptă – bonusul 100% până la 1000 RON și 20 de rotiri gratis sau bonusul 200% până la 300 RON și 20 de rotiri gratis. În articolul următor vom discuta despre jocurile live pe care le poți încerca pe Unibet online. Însă, până atunci, intră pe pagina de Bonus Casino, ia-ți bonusul și câștigă bani reali!