article-image

Oferta Poker Unibet de 200 euro

Te-ai întrebat vreodată de ce Pokerul este cel mai popular joc de noroc din lume? În momentul în care ne uităm la trăsăturile jocului și la impactul său asupra jucătorilor, putem spune că motivul pentru care masa de poker este mereu plină la orice cazinou ai merge, stă în nivelul ridicat de entertainment pe care acesta îl oferă. Pokerul este o activitate socială care presupune o interacțiune complexă cu ceilalți și un accent pus pe strategiile atât de importante pentru a câștiga.

Bonus Poker Unibet de 200 euro

Revendică Bonusul Unibet dedicat secțiunii poker și bucură-te de până la 200 de euro pentru mai multă distracție și mai multe șanse de câștig.

Iar cum pokerul stârnește acest masiv interes în pariori, cei pasionați de poker online se pot înscrie la diferite evenimente și competiții, din confortul casei lor. Din 2007, Unibet Open oferă cel mai entuziasmant turneu de poker din lume, la care participă atât amatori cât și jucători profesioniști, care se întrec în strategii pentru a ajunge la câștigurile impresionante puse la dispoziție de Unibet. Ți-am stârnit interesul? Atunci află că la înscrierea ta pe site-ul Unibet te așteaptă un incredibil bonus Poker Unibet. Citește în continuare pentru a descoperi cum poți intra și tu în posesia acestui bonus Poker Unibet 200 euro. 

În ce constă acest Bonus Poker Unibet?

În momentul în care te-ai decis să te înregistrezi cu un cont de jucător pe platforma online Unibet pentru a miza la poker, cazinoul te premiază. Astfel, ai parte de un bonus Poker Unibet ce constă în nu unul ci trei premii substanțiale. Prima parte a acestuia este un bonus Poker Unibet 200 euro, ce te încântă alături de un bilet Unibet Open în valoare de 10 euro. Dar oferta promoțională Unibet nu se termină aici, pentru că o să beneficiezi și de 4 bilete la freeroll-ul de bun venit de 500 euro. Te-ai convins, e timpul să intri și tu în comunitatea jucătorilor fericiți și super răsplătiți Unibet. 

Bonus Unibet Poker – cum îl pot revendica?

Pentru a revendica acest valoros bonus Poker Unibet este necesar să începi procesul de înregistrare. Acesta este foarte simplu și se derulează rapid la Unibet iar singurele condiții pe care trebuie să le îndeplinești ca să fii eligibil sunt:

bonus poker Unibet
  • Să ai 18 ani împliniți în momentul înregistrării
  • Să ai domiciliul în România

După ce te-ai înregistrat ca membru Unibet iar contul ți-a fost validat, poți intra în posesia acelui bonus Poker Unibet menționat mai sus. Pentru asta este necesar să accepți manual oferta bonus Unibet Poker la înregistrare și să faci prima ta depunere Unibet în bani, de minim 10 euro. Imediat după prima depunere o să ai acces la un bonus Poker Unibet 200 euro, pe  care-l poți găsi în contul tău de client. Tot în contul de client poker Unibet o să găsești și celelalte componente ale acestui bonus Poker Unibet – un bilet Unibet Open în valoare de 10 euro și 4 bilete la freeroll-ul de bun venit de 500 euro. Tot ce mai rămâne de făcut este să te bucuri la maxim de ele și de magia pokerului la Unibet. 

Ce trebuie să știi despre condițiile de rulaj pentru Bonus Poker Unibet 

Înainte de a merge mai departe spre a-ți începe incredibila experiență de poker la Unibet, mai sunt câteva detalii pe care trebuie să le cunoști despre acest bonus Poker Unibet de bun venit adresat pasionaților de poker. După cum ai observat, orice bonus Poker Unibet este acordat în euro. Această conversie funcționează la cursul fix de 1 euro = 4,6 RON, fără să suporte modificări în funcție de fluctuația cursului pe perioada disponibilității ofertei.

  • Bonus Unibet Poker de 200 euro. Bonusul incremental oferit de Unibet se activează după ce ai făcut prima ta depunere, cu o valoare minimă de 10 euro. Acesta este eliberat treptat și este creditat în bani reali balanței tale din contul de client poker. Pentru a te bucura de cei 200 de euro și de a finaliza condițiile de joc și de rulaj, ai la dispoziție 60 de zile. După acest termen, banii din bonus rămași nejucați, sunt pierduți, iar câștigurile generate nu mai pot fi revendicate prin procesul de retragere Unibet. Pentru a înțelege cum poți intra în posesia acestui bonus, trebuie să te uiți la rake-ul necesar per nivel – asta îți aduce recompensarea în funcție de nivel, după cum urmează: 2 € 1 1 €, 10 € 2 4 €, 50 € 3 15 €, 150 € 4 40 €, 588 € 5 140 €. Ca să poți retrage câștigurile provenite din acest bonus, se califică rake-ul de la toate tipurile de jocuri de poker Unibet. 
  • 1 Bilet Unibet Open de 10 euro. După ce ți-a fost acceptată prima depunere în contul de client Unibet, biletul Unibet Open în valoare de 10 euro îți va sta la dispoziție. Găsește-l în contul tău de utilizator – clientul de poker. Acesta este valabil 7 zile de la creditare. Profită de biletul Unibet Open de 10 euro pentru a te așeza la cele mai captivante mese de poker în cadrul celor mai incitante turnee Unibet. 
  • Nu uita de cele 4 bilete la freeroll-ul de bun venit de 500 euro. Această ultimă parte din bonus Poker Unibet se acordă fiecărui membru nou, după validarea contului de client de poker. Freeroll-urile de bun venit de 500 euro încep în fiecare duminică și au loc săptămânal. Valabilitatea lor este de 35 de zile așa că îți propunem să te grăbești spre a pune mâna pe acele premii în bilete sau cash disponibile la freeroll-urile Unibet. 

Concluzie 

Unibet vine spre iubitorii de poker cu o platformă ce le oferă mult beneficii atât de căutate de aceștia. Lobby-ul de jocuri cu bani cu aşezare rapidă impune un joc curat și ușor de accesat pentru fiecare jucător. Norocul la mesele de poker continuă, indiferent de unde te găsești, deoarece Unibet dispune de un software performant ce lasă magia pokerului să ajungă la tine, pe telefon sau orice dispozitiv mobil. Nu în ultimul rând, Unibet ți-a pregătit pe lângă ofertele personalizate de loialitate și oferta de bun venit, bonus Poker Unibet progresiv de 200 euro + 1 Bilet Unibet Open de 10 euro + 4 bilete la freeroll-ul de bun venit de 500 euro. Cumulate, aceste premii te vor pune pe harta marilor câștigători la Unibet Poker.