...
cum se joaca ticket to ride

Cum se joacă Ticket to Ride 2024?

Joc Ticket to ride 2024 este unul dintre cele mai tari jocuri de societate, creat în perioada modernă, potrivit pentru toate vârstele. Ticket to ride joc 2024 este cu siguranță unul dintre jocurile care instigă distracția și intelectul. Dacă vrei să afli cum joci Ticket to ride atunci te invităm să citești articolul nostru despre cum se joacă Ticket to ride pentru mai multe informații legate de regulament Ticket to ride 2024, setul special de reguli Ticket to ride și multe alte informații util despre Ticket to ride joc 2024.

De asemenea, poți afla ce versiuni de joc există și îți poți alege o extensie Ticket to ride 2024 potrivită pentru tine și camarazii tăi de joc din lista de extensii Ticket to ride 2024 prezentată și în articolul de astăzi. 

Număr de jucători2-5 jucători
Durată joc45-60 de minute
Vârstă minimă8+
Dificultateușoară

Îți punem la dispoziție mai multe ghiduri despre cum se joacă Activity joc, cum joci Scrabble sau cum se joacă Catan!

Despre joc Ticket to ride 2024

Ticket to ride joc 2024 este unul dintre cele mai incitante și aventuroase jocuri de societate moderne, având la bază creația literară “Ocolul Pământului în 80 de zile”, însă este adaptat pentru călătoria celor 5 prieteni aventurieri care decid să facă turul Americii de Nord în doar 7 zile.

În funcție de zona de pe glob aleasă, diferite versiuni au fost concepute, existând astăzi câte o extensie Ticket to ride 2024 pentru fiecare continent, dar și diferite versiuni pentru state, precum Ticket to ride United Kingdom. 

Cum se joacă Ticket to ride 2024

Dacă vrei să afli cum joci Ticket to ride 2024 atunci ai ajuns în locul potrivit. Conform setului de reguli Ticket to ride 2024, poți afla foarte ușor toate informațiile despre Ticket to ride cum se joacă, în funcție de strategiile pe care vrei să le aplici și căile alese pentru a călători pe tabla de joc. Pentru acest lucru există 3 modalități de reușită la acest boargame, mai ales dacă te întrebi cum joci Ticket to ride 2024 și cum se desfășoară o sesiune de joc Ticket to ride 2024:

Setul de cărți de joc Ticket to ride 2024 este ales în funcție de culoarea și lungimea traseului ales de către jucători. În cadrul rundelor de joc, este necesar, conform setului de reguli Ticket to ride despre cum joci Ticket to ride, să se marcheze punctajul în funcție marcarea traseului parcurs de trenul jucătorilor, dar și după numărul de vagoane utilizate, punctele vor fi atribuite astfel:

La final, jucătorul care deține 2 sau mai puține trenuri la sfârșitul rândului său este cel care încheie runda, astfel fiecare dintre ceilalți jucători va primi câte o tură în plus, iar ulterior se va trece la calculul scorului în funcție de biletele de destinație finalizate, dar și cele nefinalizate.

Tipuri de joc Ticket to ride 2024

După ce ai aflat cum joci Ticket to ride 2024 și setul de reguli Ticket to ride 2024, te invităm să citești câteva rânduri despre versiunile jocului, apărute în ultima perioadă și să descoperi care Ticket to ride extensie 2024 este pe placul tău.

Este jocul original apărut, având la bază o tablă de joc care ilustrează trasee și destinații către cele mai populare locații de pe continentul american.

Fiind jocul inițial toate versiunile următoare au la bază același set de reguli de joc Ticket to ride și aceleași informații despre cum joci Ticket to ride 2024, însă se diferențiază prin locațiile ilustrate pe tabla de joc. Aceste locații diferă, astfel că la o extensie Ticket to ride pot fi reprezentate ușor diferit comparativ cu altă Ticket to ride extensie, în funcție de continentul versiunii. 

De asemenea, există versiuni de joc care sunt dedicate special pentru anumite țări ale lumii. Și la aceste jocuri, fiecare extensie Ticket to ride 2024 diferă în funcție de specificul și tema abordată pentru acea Ticket to ride extensie. Însă cum se joacă Ticket to ride 2024 se bazează pe același set de reguli și principii indiferent de extensie Ticket to ride 2024. După cum ai observat, dacă ești curios să descoperi cum joci Ticket to ride 2024 cu anumite versiuni din diferite țări, totul este foarte clar.

Un alt criteriu de a cataloga fiecare extensie Ticket to ride 2024 în funcție de răspunsurile la întrebarea Ticket to ride cum se joacă 2024 sunt orașele pe care le reprezintă tabelele de joc ale versiunilor apărute recent:

Istorie joc Ticket to ride 2024

Acum că ai aflat cum joci Ticket to ride 2024, este interesant să știi și o mică parte de istorie legată de Ticket to ride joc. Acesta a fost publicat în anul 2004, în variantă originală de către publicația Days of Wonder, dar designer-ul jocului se numește Alan R. Moon, acesta fiind cel care a conceput în întregime interfața jocului, carnetul de reguli de joc Ticket to ride și a scris despre cum se joacă Ticket to ride 2024. Ulterior, pornind de la Ticket to ride extensie inițială au fost create și celelalte extensii prezentate mai sus.

Alte detalii despre Ticket to ride joc 2024

Ticket to ride joc 2024 aduce în viața fiecărui jucător care participă la rundele sale spirit aventurier și plăcerea călătoriei, alături de distracție și voie bună. Jocul vine împreună cu următoarele componente:

Aceste componente ale jocului Ticket to ride 2024 pot diferi în funcție de fiecare variantă prezentă în lista de extensii Ticket to ride sau în funcție de foaia de regulament Ticket to ride 2024 prezentă în fiecare cutie a jocului. Toate aceste elemente te vor ajuta să descoperi cum se joacă Ticket to ride 2024.

De asemenea, vezi și ghidurile noastre despre cum se joacă Uno sau cum joci Alias! Accesează și pagina noastră dedicată jocului de remi online!

Concluzie

Așadar, acum că știi mai multe detalii despre cum se joacă Ticket to ride 2024, dar și informații despre regulament Ticket to ride 2024 și alte extensii ale jocului, poți explora împreună cu cei dragi orice teritoriu necunoscut îți dorești, din trenul tău, de oriunde te afli. Joacă Ticket to ride alături de prieteni și familie, distrându-te pe cinste!

Autor

Ioana Stanciu

Editor JocuriCazinouri.com