Sloturi Play-n-go

Astăzi vă facem cunoștință cu Play-n-go – un producător de sloturi nelipsit din cazinouri, ale cărui softuri sunt utilizate atât în mediul online, cât și în cazinourile fizice. Din acest articol, vei descoperi istoricul brandului, reputația sa pe piața din România, portofoliul de produse și beneficiile oferite jucătorilor.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Jocuri Play 'n Go de la A la Z

Cu o istorie bogată, Play-n-Go este unul dintre pionierii gambling-ului online. Compania și-a început activitatea în 1997 în Suedia când proiecta și dezvolta diverse jocuri pentru diverși furnizori de software. Abia în anul 2004 Play-n-Go a trecut în etapa următoare și a devenit producător și furnizor independent. Odată făcut acest pas, compania a crescut de la an la an, ajungând în topul celor mai importante nume din gambling. 

AVANTAJE JOCULUI LA SLOTURI PLAY-N-GO

Un aspect apreciat de fanii jocurilor tip sloturi Play-n-Go este că toate lansările conțin atât versiunea clasică pentru desktop, cât și versiunea pentru dispozitivele mobile, indiferent că este vorba de Android ori de IOS și chiar de Windows pentru telefoane și tablete (spre deosebire de competiție care oferă versiuni doar pentru două sisteme de operare). De asemenea, compania este recunoscută pentru calitate, având cele mai puține probleme tehnice, fiind cotată printre cei mai buni furnizori de iGaming pentru mobil. Un aspect important despre această companie este că nu excelează doar în zona jocurilor de noroc, deși a fost prima companie care a cercetat și implementat pariurile în aplicații pentru ca jucătorii să folosească dispozitive mobile. Play’n’Go este un nume important în industria de iGaming, ocupându-se, în principal, de adaptarea online-ului tip desktop, în cel folosit pe dispozitive mobile. Anticiparea nevoilor jucătorilor a fost avantajoasă în 2010 când Play’n’Go a lansat aproape întregul său portofoliul în versiunea pentru telefon și tabletă, spre deosebire de competitori.

PORTOFOLIUL DE JOCURI PLAY-N-GO

 

  • În categoria de sloturi Play-n-Go vei avea parte de teme diverse din care să alegi, fiecare în parte având o grafică aparte ce te va transpune într-un univers perfect pentru a te distra și câștiga. Printre cele mai populare jocuri Play-n-Go slots se află: Book of Dead; Lady of Fortune; Aztec Idols; Fire Joker; Pearls of India; Pimped; Super Flip; Speed Cash; Spin Party; Eye of the Kraken; Samba Carnival; Fruit Bonanza.
  • În portofoliul de jocuri Play-n-Go se află atât sloturi cu jackpot progresiv, cât și cu jackpot static, astfel încât fiecare gambler să își aleagă preferatele în funcție de preferințele sale. În afară de sloturi Play-n-Go poți să încerci și jocurile de masă de la acest furnizor. Există nu doar variații de ruletă (Franțuzească, Europeană, Englezească) și Poker (Stud Poker, ci și de joc 21, BlackJack european și BlackJack MH). De semenea, valoarea crescută a RTP-ului la aceste jocuri este în medie între 98-99%.  Toate creațiile acestui furnizor sunt recunoscute pentru grafica impecabilă, inclusiv la jocurile de masă. 

SLOTURI PLAY-N-GO ROMÂNIA

În 2016 a reușit Play-n-Go România să obțină licență de funcționare și într-un timp extrem de scurt a reușit să ia premii și distincții, dar și să se mențină în top-ul preferințelor gamblerilor. Inovațiile aduse și calitatea creațiilor lansate constituie atuuri importante ale companiei, de aici și popularitatea sa.

CAZINOURI PLAY-N-GO

Play-n-Go România este disponibil la patru operatori de top la nivel național: Vlad Cazino; UnibetNetbetWinMasters. Toți operatorii parteneri Play-n-Go România sunt licențiați și își desfășoară activitatea legal, în conformitate cu impunerile Organizației Naționale a Jocurilor de Noroc (ONJN).