Sloturi Microgaming

Microgaming este unul dintre furnizorii de servicii de online casino nelipsiți de pe platformele cazinourilor din România. Încearcă aici câteva dintre sloturile producătorului, citește despre evoluția acestuia în industrie și accesează paginile cazinourilor partenere pentru mai multe bonusuri și jocuri Mircogaming.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

PRODUCĂTORUL DE SLOTURI MICROGAMING

Cele mai bune cazinouri online din lume au în portofoliile lor sloturi Microgaming. Dezvoltatorul Microgaming slots a ajuns la nivelul celor mai celebre nume din industrie datorită calității jocurilor sale dar mai ales pentru că a jucat rolul de pionier în a crea sloturi Microgaming cu o cotă RTP incredibilă. Pe piață încă din 1994, Microgaming deține în prezent peste 850 de jocuri Microgaming unice și alte 1200 de variații. Numărul acestora optimizate pentru platforma mobilă de gambling ajunge la peste 350. 

JOCURI MICROGAMING

Unele dintre cele mai cunoscute sloturi Microgaming au un număr mare de linii plătitoare, ca în cazul slotului Immortal Romance, cu 243 de linii, jackpot-uri care să te captiveze complet, precum Mega Moolah sau mize flexibile, simboluri de multiplicare și multe rotiri gratuite, cum găsești la jocul Thunderstruck 2.

Pentru și mai multă aventură la cote RTP în jurul a 96%, încearcă și Jurassic Park, Lucky Leprechaun sau Terminator 2. În același timp, te poți așeza la o masă virtuală pentru o sesiune de Ruletă – Franceză sau Americană ori European Roulette Gold și Multi-Wheel Roulette. Cei care caută varietate pot alege să parieze la jocuri Microgaming de Blackjack, ele fiind disponibile în 5 variații: Classic Blackjack, Atlantic City Blackjack, Premier Blackjack, Vegas Strip și Double Exposure. Tot la Microgaming poți încerca varianta de video poker, All Aces Poker și un joc de Baccarat.

CAZINOURI MICROGAMING

Vestea bună este că, așa cum găsești sloturi Microgaming pe site-ul marilor cazinouri online din lume, și cele din România au dezvoltate parteneriate cu acest distribuitor. Microgaming România există în cadrul a doi importanți operatori: Winmasters și NetBet. Aici o să te întâmpine unele dintre cele mai cool sloturi Microgaming care cu siguranță te vor ajuta să creezi o atmosferă autentică de cazinou la tine acasă, sau pe mobil. În plus, cazinourile te așteaptă cu diverse pachete de bun venit și multe premii în bonusuri, cu care să te distrezi la sloturile preferate de la Microgaming.