cum joci kings joc de carti

Cum joci Kings Joc de Cărți 2023

În acest articol, vom discuta despre regulile jocului Kings, un joc cu cărți și băuturi care este popular printre tineri. Vei afla care sunt regulile de bază ale acestui joc Kings pentru a te distra la maxim cu prietenii tăi!

Număr de jucători3 – 14
Durată joc1 – 2 ore
Vârstă18+
Dificultateușoară

Am pregătit pentru tine și ghiduri despre cum se joacă Jenga, cum joci Dixit, regulament Țintar și reguli de joc Canastă, în cazul în care vrei să ai parte de și mai multe jocuri alături de prietenii și familia!

Despre joc cărți Kings 2023

Kings, cunoscut și sub numele de King’s Cup, este un joc de cărți și băuturi popular în rândul tinerilor. Kings joc este unul simplu, dar distractiv, care poate fi jucat de un număr mare de persoane. Scopul la Kings joc este de a face regulile și de a lua în permanență băuturi cu diferite grade de tărie.

Poți consulta și articolele noastre despre jocurile Monopoly, Nu te supăra frate, Table și Popa Prostul, special pentru cei care vor să se bucure de o seară uimitoare alături de prieteni și familie.

Cum se joacă Kings joc de cărți 2023

Pentru a joc cărți King, ai nevoie de următoarele lucruri:

 • Un set de cărți standard Kings joc.
 • Băuturi alcoolice.
 • Cupa regelui – un pahar mare.
 • O gască mare de prieteni cu care să începi  joc Kings.

Iată cum se joacă Kings:

 • Se așază cărțile Kings joc într-un cerc pe masă, cu fața în jos. Fiecare carte joc Kings are o acțiune asociată pe ea. În general, fiecare carte are o regulă asociată cu ea și fiecare jucător trebuie să respecte acele reguli Kings Cup pe parcursul reprizei de joc.
 • Primul jucător începe prin a întoarce o carte din cerc și urmează regulile la Kings joc de cărți asociate cu acea carte. De exemplu, o carte poate implica să alegi un partener de băut, atunci trebuie să alegi un alt jucător și să bei împreună cu el.
 • După ce jucătorul respectiv își îndeplinește King reguli, se trece la jucătorul următor în sensul acelor de ceasornic și se continuă în același mod.
 • Kings joc cărți continuă astfel până când toate cărțile din cerc au fost întoarse. La final, în centrul cercului va rămâne o carte, numită și „King’s Cup”. Jucătorul care întoarce ultima carte trebuie să toarne o parte din băutura sa în King’s Cup.
 • În cele din urmă, conform Kings reguli joc, jucătorii trebuie să ia fiecare un pahar și să bea conținutul King’s Cup-ului. Acesta poate fi un amestec cu toate băuturile care au fost adăugate în timpul acestui joc de cărți Kings și poate fi destul de puternic, așa că fii pregătit!

Consultă și ghidurile noastre de joc pentru Rentz, Domino, Remi și Macao, mai ales dacă nu ai jucat niciodată până acum aceste jocuri!

Kings reguli de joc 2023

După cum am specificat, fiecare carte din pachetul King joc de cărți are o semnificație. În continuare îți vom prezenta ce acțiune poți întâlni când te joci Kings joc:

 • Cartea 2 – Kings joc poate însemna „îți alegi un partener de băut.”
 • Cartea 3 – poate însemna „îți alegi un partener de băut și dai câte o băutură fiecăruia”.
 • Cartea 4 – conform Kings reguli joc înseamnă „toată lumea bea.”
 • Cartea 5 – Toți băieții trebuie să bea câte un pahar.
 • Cartea 6 – Toate fetele prezente la joc Kings trebuie să bea câte o băutură.
 • Cartea 7 – Conform King reguli, jucătorii trebuie să pună degetul mare la capătul mesei. Jucătorul care a ajuns ultimul trebuie să bea.
 • Cartea 8 – La Kings reguli de joc, este menționat faptul că cine trage cartea 8 trebuie să aleagă o altă persoană care este la joc Kings și să bea de fiecare data când acesta bea.
 • Cartea 9 – În Kings regulament este specificat faptul că această carte impune jucătorului Kings joc să găsească un cuvânt, iar persoana din dreapta să spună altul care rimează. Joc cărți Kings continuă până când unul dintre jucători nu găsește un cuvânt care să rimeze. Conform Kings reguli, persoana aceea trebuie să bea.
 • Cartea 10 – Kings reguli specifică faptul că atunci când această carte este trasă de un jucător, toți ceilalți participanți trebuie să bea.
 • Cartea J – Trebuie să faci o regulă sau să elimini una. De exemplu, poți impune ca la o anumită carte, toți jucătorii să stea într-un picior în timp ce beau la joc Kings. Poți creea orice regulă dorești.
 • Carte Q – Dacă ai tras regina, regulament Kings specifică faptul că trebuie să vii cu o categorie de lucru, iar persoana din dreapta ta trebuie să spună un lucru din acea categorie. Joc Kings continua până când unul dintre jucători nu știe să zică un lucru care se încadrează în categoria ta. Kings regulament spune că persoana respectivă trebuie să bea.
 • Cartea K – la această carte, regulament Kings spune că primii trei jucători care extrag cartea K trebuie să toarne băutură în cupa regelui. Al patrulea jucător care extrage această carte trebuie să bea toată băutura din cupa regelui.
 • Cartea A – Cine trage această carte trebuie să bea. Odată cu aceea persoană trebuie să bea și restul jucătorilor. Toată lumea se oprește din băut în momentul în care se oprește jucătorul care a tras cartea A.

Acestea sunt Kings reguli de joc pe care le vei regăsi atunci când împreună cu prietenii tăi decideți să vă jucați King joc. Mai poți juca cu prietenii și jocurile Activity, Scrable, Uno și Catan, pentru a diversifica metodele de divertisment!

Istorie Kings joc 2023

Kings joc cunoscut și sub numele de King’s Cup, Circle of Death sau Ring of Fire, are o istorie îndelungată și originea sa exactă este neclară, dar se crede că a început să fie jucat în Marea Britanie sau Statele Unite ale Americii încă din secolul al XIX-lea. 

Istoria joc Kings este ambiguă și, ca urmare, setul de Kings reguli variază în funcție de regiune. Kings joc a câștigat popularitate în rândul tinerilor, în special în rândul studenților, datorită simplității și versatilității sale. Reguli Kings Cup sunt relativ ușor de înțeles și pot fi adaptate la diferite gusturi și preferințe, ceea ce face ca joc cărți Kings să fie potrivit pentru o varietate de grupuri de prieteni.

Descoperă cum se joacă Ticket to Ride, reguli de joc Alias, regulament Toci, cum joci Biliard și cum se joacă Trombon!

Sfaturi și sugestii Kings joc de cărți 2023

 • Consumă mereu aceeași băutură.
 • Stabilește limite la Kings joc de cărți pentru cantitatea de băutură pe care o poți consuma.
 • Scopul la joc de cărți Kings este să te distrezi alături de prietenii tăi.

Concluzie

Acum că ai descoperit regulile de Kings joc de cărți, semnificația cărților și alte informații importante, tot ce mai ai de făcut este să încerci acum joc Kings și să te bucuri de unul dintre cele mai interactive jocuri.

Deși joc de cărți Kings este adesea asociat cu băutura și petrecerile, este important să joci responsabil și să nu depășești limitele personale. Joc cărți Kings poate fi o modalitate distractivă și socială de a petrece timpul cu prietenii, dar trebuie să fie abordat cu atenție și responsabilitate.