Sloturi cu speciale

Dacă te numeri printre împătimiții jocurilor de noroc dornici șă genereze câștiguri spectaculoase, sloturile cu speciale sunt soluția ideală pentru tine ⌛ Încearcă-le gratuit prin JocuriCazinouri, iar, dacă ți-au stârnit apetitul de joc, accesează paginile cazinourilor partenere pentru mai multe sloturi cu speciale ca la aparate.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Sloturi cu speciale pentru toate tipurile de jucători

Sloturile cu speciale de regăsesc în topul preferințelor jucătorilor deoarece opțiunile oferite de acestea nu le aduc doar câștiguri remarcabile, ci și un plus de adrenalină pe întreaga durată a jocului. Sloturile cu speciale sunt sloturile care, pe lângă grafica si tematica impresionante, se remarcă și prin simboluri precum wild și scatter, free rounds, jackpot-uri și free spins, menite să ducă experiența jucătorului la un alt nivel.

  • Simbolul Wild este cel care dinamizează jocul și favorizează generarea de câștiguri mai mari. Acesta are rolul de a înlocui orice alt simbol prezent în joc pentru a crea o linie de plată. În marea parte a jocurilor cu speciale, simbolul wild este ales ținând cont de tematica slotului. 
  • Simbolul Scatter este cel care îți facilitează diferite bonusuri sau free spins care te pot ajuta să câștigi premii. Avantajul simbolului scatter este că acesta nu trebuie să fie parte a unei linii câștigătoare, ci doar să apară pe role de minim 3 ori astfel încât să poată declanșa bonusurile.
  • Rundele bonus apar ca o consecință a simbolului scatter. În majoritatea situațiilor aceste runde bonus implică un anumit număr de rotiri gratuite, însă sunt și sloturi ale căror runde bonus trimit jucătorul pe o nouă pagină, unde poate juca un alt joc cu premii, pentru un plus de dinamism și o experiență de joc mult mai complexă.
  • Jackpot-urile sunt un alt element atractiv când vine vorba de sloturile cu speciale. De regulă, acestea sunt de 2 tipuri: fixe și speciale (cel fix fiind mai greu de câștigat decât cel din urmă) și sunt extrem de apreciate pentru câștigurile generoase pe care le oferă.

Cazinourile din România la care poți juca sloturi cu speciale

JocuriCazinouri îți pune la dispoziție titluri de joc precum: 7 Monkeys, Archangels: Salvation, Amazon Fierce, Ace Ventura, Black Diamond, Captain’s Treasure, Bollywood Story, Blue Heart, Columbus deluxe, Drive Multiplier Mayhem, Fairytale Legends, Dolphin Pearl, Dwarven Gold, Circus Brilliant, Football Champions Cup etc. pentru a te familiariza cu toate avantajele sloturilor cu speciale ca la aparate. Printre companiile producătoare de sloturi cu speciale menționăm IGT, NetEnt, Playtech, Novoamtic, WMS gaming, RGT, Microgaming, Pragmetic Play și EGT, producători care se regăsesc și în oferta de joc a următoarelor cazinouri: Unibet, Nexbet, Maxbet și 888 casino .