Sloturi Yggdrasil

Pentru un plus de relaxare și șanse reale de câștig îți recomandăm să încerci aceste sloturi Yggdrasil. Mai jos găsești informații despre producător, evoluția sa în industria gamblingului și cazinourile partenere pe platformele cărora poți găsi mai multe jocuri de masă și sloturi Yggdrasil.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Jocuri Yggdrasil de la A la Z

SLOTURI YGGDRASIL – INFO PRODUCĂTOR

Yggdrasil este un furnizor de servicii de cazinouri cu sediul în Malta. Compania a fost înființată în anul 2013 de către unul dintre foștii CEO NetEnt – Fredrik Elmqvist. Compania își are ca sursă de inspirație cultura nordică, motiv pentru care logoul producătorului este reprezentat printr-un copac, numit Yggdrasil, – simbol al conectorului celor 9 lumi existente în mitologia nordică. Cu alte cuvinte, logoul exprimă perfect rolul de intermediar al producătorului, acesta creând jocuri Yggdrasil concepute special pentru a transpune jucătorul din lumea reală în cea virtuală.

De-a lungul timpului, echipa de dezvoltatori Yggdrasil slots a creat produse de calitate, cu un mare succes pe piața gamblingului, efort care a adus companiei numeroase titluri și premii ce au propulsat-o rapid în rândul preferințelor jucătorilor și, implicit, a cazinourilor. Compania este licențiată în mai multe țări, printre care și România. La noi în țară, producătorul de sloturi Yggdrasil dispune de o licență clasa a II-a pentru jocuri de noroc. Produsele Yggdrasil sunt reprezentate de jocuri de ultimă tehnologie, ce dau dovadă de cele mai moderne elemente de grafică, efecte sonore și speciale, dar și inovații tehnologice rar întâlnite.

JOCURI YGGDRASIL – PORTOFOLIU

Portofoliul de jocuri Yggdrasil ia în calcul diversitatea jucătorilor și include jocuri care să satisfacă nevoile fiecăruia, acompaniate de RTP generos, de peste 96%, care le face și mai atractive. Mai mult, pe lângă varietatea opțiunilor de sloturi Yggdrasil, producătorul a creat jocuri adaptate ecranelor de orice dimensiune astfel încât să poată fi jucate de oriunde cu aceeași ușurință și să ofere satisfacție maximă. Lista Yggdrasil slots include titluri precum: Jumanji, Motorhead, Flowers, Hooks Heroes, Pumpkin Smash, Golden Monkey, Ozwin’s Jackpots, Beauty and the Beast, Orient Express, The Dark Joker Rizes, Valley of the Gods.

sloturi yggdrasil

CAZINOURI YGGDRASIL ROMÂNIA

Acum că ți-am stârnit interesul pentru unele dintre cele mai captivante și generoase sloturi existente pe piața autohtonă a jocurilor de noroc , mai vrem să îți spunem și care sunt cele două cazinouri Yggdrasil România. Netbet, Winmasters și Unibet sunt platformele de gambling online care îți pun la dispoziție numeroase sloturi Yggdrasil. Nu mai ezita, încearcă-le acum și bucură-te de distracție la cote maxime și șanse de câștig reale.