Sloturi IGT

IGT – producător frecvent întâlnit în ofertele cazinourilor, fie ele stradale sau online. Pe parcursul acestui articol îți vom prezenta în linii mari tot ce ai nevoie să știi despre evoluția brandului, succesul pe piața din România, jocurile și serviciile oferite, dar mai ales avantajele pe care acesta le oferă jucătorilor.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Jocuri IGT de la A la Z

JOCURI IGT – PORTOFOLIU ȘI ISTORIC PRODUCĂTOR

Legenda industriei de gaming și creatorul poker-ului video, William “Si” Redd, este cel care a pus bazele IGT. Prezent în industria de gaming încă din anii 70, IGT sau International Game Technology este fără îndoială unul dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri de casino. Intenția companiei a fost dintotdeauna cea de a dezvolta cel mai bun software, pentru a le da jucătorilor o experiență premium de gambling. Drept urmare, majoritatea acelor sloturi IGT disponibile pe piață impresionează printr-o grafică fabuloasă, tematici captivante inspirate din filme, seriale și jocuri celebre, și o mulțime de avantaje în timpul jocului, susținute de o cotă RTP (96%) în favoarea jucătorului.

Dacă ești familiar cu sloturile online, asta înseamnă că sigur ai jucat la un moment dat unul dintre cele mai faimoase sloturi IGT:

SLOTURI IGT

  • Noah’s Ark – un joc super interactiv și încărcat de premii și bonusuri
  • Siberian Storm, unul dintre acele sloturi IGT speciale care oferă până la 720 de linii câștigătoare
  • Crown of Egypt – slot care te atrage într-o aventură de zile mari în Egiptul Antic
  • Cleopatra – cel mai cunoscut slot progresiv dintre IGT slots.

Printre celelalte jocuri IGT de brand se numără Sex and the City, Ghostbusters, Monopoly, Elvis sau Treasure of Pandora, slot care poate ajunge la 7.776 de linii plătitoare. Dacă nu cauți doar sloturi IGT, trebuie să știi că și jocurile de masă create de aceeași companie sunt la aceeași calitate înaltă. O să ai de ales între jocuri de Blackjack, Poker, ruletă clasică dar și inovativele 3 Wheel Roulette și Triple Bonus Spin Roulette.

CAZINOURI IGT ROMÂNIA

IGT slots a încheiat parteneriate cu o mulțime de cazinouri online care vor să-și răsplătească jucătorii cu cele mai cool sloturi online. În ceea ce privește IGT România, află că un furnizor cu așa renume se regăsește în portofoliul unuia dintre cele mai prolifice cazinouri online din țară, NetBet.