Sloturi Everi

├Äncearc─â gratuit sloturile Everi direct pe JocuriCazinouri, cite╚Öte povestea companiei produc─âtoare ╚Öi evolu╚Ťia ei ├«n industria jocurilor de noroc, iar dac─â ├«╚Ťi st├órne╚Öte interesul, acceseaz─â paginile cazinourilor partenere pentru mai multe sloturi Everi cu grafic─â vibrant─â ╚Öi c├ó╚Ötiguri reale.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Jocuri Everi de la A la Z

JOCURI EVERI – PREZENTARE PRODUC─éTOR

Spre deosebire de numele mari cu care colaboreaz─â cazinourile cu renume, Everi nu ╚Öi-a creat o popularitate debordant─â, dar asta nu se datoreaz─â faptului c─â Everi este o companie nou─â ci pentru c─â reprezint─â parteneriatul a doi mari dezvoltatori din industria de gambling. ├Än 2014, furnizorul Global Cash Access, Inc. (GCA) cump─âr─â dezvoltatorul de jocuri Multimedia Games, Inc. (MGAM) ╚Öi c├óteva luni mai t├órziu, ele fuzioneaz─â sub numele de Everi. Dup─â recenta achizi╚Ťie a MGT, Everi slots se ├«mbarc─â ├«ntr-o aventur─â la fel de plin─â de entuziasm ca juc─âtorii care aleg s─â parieze la cele mai cool sloturi Everi.

├Än prezent, majoritatea acelor sloturi Everi at├ót de ├«ndr─âgite ├«n ├«ntreaga lume, se g─âsesc ├«n peste 1000 de cazinouri stradale, la nivel interna╚Ťional. Prezen╚Ťa lor ├«n mediul online de gambling este ├«nc─â la ├«nceput dar chiar ╚Öi a╚Öa, te po╚Ťi bucura de diverse sloturi Everi ╚Öi alte jocuri Everi de mas─â. Dintre cele mai cunoscute titluri, amintim: Black Diamond, Blue Ribbon, Cash Machine, El Dorado The Lost City, Double Wolf sau Double Leopard. Vestea bun─â este c─â majoritatea acestor jocuri Everi sunt disponibile online, ├«n varianta demo, pentru cei care vor s─â le ├«ncerce ├«nainte de a face o investi╚Ťie ├«n bani reali.

CAZINOURI EVERI ROMÂNIA

sloturi everi

De╚Öi Everi slots de╚Ťine peste 300 de licen╚Ťe de func╚Ťionare la nivel interna╚Ťional, pe pia╚Ťa autohton─â, Everi Rom├ónia se afl─â ├«nc─â la nivel de dezvoltare, urm├ónd s─â pun─â bazele unor noi parteneriate cu cele mai cunoscute cazinouri online din Rom├ónia, cum ar fi Netbet casino.

Un detaliu care scoate Everi ├«n eviden╚Ť─â este sistemul implementat ├«n cazinouri, numit TournEvent, prin care un num─âr impresionant de juc─âtori poate paria la diverse sloturi Everi, ├«n cadrul unui turneu, ├«n care ace╚Ötia concureaz─â ├«mpotriva altor juc─âtori reali. Mai mult de at├ót, de cur├ónd, Everi a spart recordul Guinness World pentru cel mai mare turneu de sloturi organizat vreodat─â.┬á