Sloturi Everi

Încearcă gratuit sloturile Everi direct pe JocuriCazinouri, citește povestea companiei producătoare și evoluția ei în industria jocurilor de noroc, iar dacă îți stârnește interesul, accesează paginile cazinourilor partenere pentru mai multe sloturi Everi cu grafică vibrantă și câștiguri reale.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Jocuri Everi de la A la Z

3.7/5 - (3 votes)

Black Diamond

JOCURI EVERI – PREZENTARE PRODUCĂTOR

Spre deosebire de numele mari cu care colaborează cazinourile cu renume, Everi nu și-a creat o popularitate debordantă, dar asta nu se datorează faptului că Everi este o companie nouă ci pentru că reprezintă parteneriatul a doi mari dezvoltatori din industria de gambling. În 2014, furnizorul Global Cash Access, Inc. (GCA) cumpără dezvoltatorul de jocuri Multimedia Games, Inc. (MGAM) și câteva luni mai târziu, ele fuzionează sub numele de Everi. După recenta achiziție a MGT, Everi slots se îmbarcă într-o aventură la fel de plină de entuziasm ca jucătorii care aleg să parieze la cele mai cool sloturi Everi.

În prezent, majoritatea acelor sloturi Everi atât de îndrăgite în întreaga lume, se găsesc în peste 1000 de cazinouri stradale, la nivel internațional. Prezența lor în mediul online de gambling este încă la început dar chiar și așa, te poți bucura de diverse sloturi Everi și alte jocuri Everi de masă. Dintre cele mai cunoscute titluri, amintim: Black Diamond, Blue Ribbon, Cash Machine, El Dorado The Lost City, Double Wolf sau Double Leopard. Vestea bună este că majoritatea acestor jocuri Everi sunt disponibile online, în varianta demo, pentru cei care vor să le încerce înainte de a face o investiție în bani reali.

CAZINOURI EVERI ROMÂNIA

sloturi everi

Deși Everi slots deține peste 300 de licențe de funcționare la nivel internațional, pe piața autohtonă, Everi România se află încă la nivel de dezvoltare, urmând să pună bazele unor noi parteneriate cu cele mai cunoscute cazinouri online din România, cum ar fi Netbet casino.

Un detaliu care scoate Everi în evidență este sistemul implementat în cazinouri, numit TournEvent, prin care un număr impresionant de jucători poate paria la diverse sloturi Everi, în cadrul unui turneu, în care aceștia concurează împotriva altor jucători reali. Mai mult de atât, de curând, Everi a spart recordul Guinness World pentru cel mai mare turneu de sloturi organizat vreodată.