Sloturi Novomatic

Novomatic – un al partener de nădejde al cazinourilor, ale cărui softuri sunt utilizate atât în mediul online, cât și în cazinourile fizice. Citind acest articol, te vei familiariza cu istoricul brandului, reputația sa pe piața din România, portofoliul de produse și, totodată, motivele poziționării în topul preferințelor jucătorilor.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Dezvoltatorul de produse de cazino – Novomatic – se bucură de apreciere atât din partea jucătorilor, cât și s cazinourilor partenere, nu doar pentru produsele software furnizate, cât și pentru cabinetele sale, dotate cu cele mai populare serii de jocuri, dintre care amintim de Novomatic Gaminator.

Un aliat excelent al gamblingului remote, Novomatic se diferențiază de ceilalți producători prin grafica impecabilă și optimizarea remarcabilă a celor peste 250.000 de sloturi Novomatic, acesta având aceeași fluiditate indiferent de dispozitivul de pe care sunt accesate. O altă caracteristică a produselor novomatic recunoscută la nivel mondial este calitatea superioară și diversitatea produselor oferite, în special a jocurilor ca la aparate – secțiunea de produse considerată punctul forte al companiei. 

SCURT ISTORIC NOVOMATIC

Fondată în anul 1980 de către Johann Graff, Novomatic avea să devină în scurt timp una dintre cele mai populare companii producătoare de software pentru jocuri de noroc. Deși a fost înființată în Austria și s-a extins apoi și în Germania, Franta, Elvetia și Olanda, companiei nu i-a trebuit mult timp să cunoască succesul și în afara granițelor europene, în scurt timp răspândindu-și oferta de produse în peste 80 de țări de pe întreg mapamondul.  

La doar zece ani după lansare, în 1990, Novomatic și-a făcut simțită prezența și pe piața jocurilor de noroc din țara noastră, unde oferă și astăzi aceleași tehnologii și produse de joc de înaltă calitate. Deoarece oferă servicii de calitate, Novomatic se asociază doar cu cazinouri care îndeplinesc aceleași standarde, condiția principala a colaborării dintre producătorul de softuri și cazinou fiind ca acesta din urmă să fie licențiat ONJN (al Oficiului Național pentru Jocurile de Noroc din România).

Totodată, dezvoltatorul de sloturi novomatic ține cont și de siguranța jucătorilor săi, nu doar de satisfacerea nevoilor de joc ale acestora, motiv pentru care se numără printre companiile ce sprijină și promovează inițiativa „Joc responsabil” – program ce informează jucătorii în privința importanței de a deține controlul asupra pasiunii pentru gambling și care îi sprijină pe cei ce manifestă dependență să își depășească această problemă. Revenind la succesul internațional, în anul 2010 compania a mai atins încă o etapă a evoluției sale, devenind acționar major la Greentube – o companie care se ocupă cu dezvoltarea software. 

 

PORTOFOLIUL DE JOCURI NOVOMATIC ȘI RTP-UL ACESTORA

Jocurile novomatic ca la aparate sunt produsele cele mai apreciate ale companiei cu același nume, motiv pentru care portofoliul cu astfel de produse este și atât de stufos. Dacă vă numărați printre pasionații de sloturi, cu siguranță, de-a lungul experienței de jucător ați încercat cel puțin un produs marca Novomatic. Producătorul de softuri se poate mândri cu numeroase titluri, care mai de care mai populare și mai căutate de cazinourile online. Mai jos vă prezentăm o listă de sloturi novomatic dezvoltate minuțios, cu un RTP foarte atractiv:

Plenty on twenty

Pentru „gurmanzii” jocurilor de noroc, Plenty of Twenty este produsul novomatic cel mai potrivit. Acest slot surprinde un cocktail de fructe și de simboluri retro, pe gustul oricărui pasionat de jocuri de noroc. Structura acestuia este tipică sloturilor producătorului austriac (cinci role, trei rânduri și 20 de linii de plată) și care prezintă o rată avantajoasă de întoarcere a investiției inițiale. Procentul de bani care se poate întoarce la jucător (RTP-ul) în cazul acestui joc este de 95,61.

Spinning Stars 

Un joc clasic marca novomatic, Spinning Stars bucură jucătorii printr-o savuroasă structură de fructe, gata să le crească apetitul pentru câștig. Acesta este un slot video foarte popular în rândul cazinourilor online de peste hotare și care câștigă teren chiar și în România. Din punct de vedere al structurii, jocul este împărțit în 5 role x 3 rânduri + 10 linii de plată și are o rată de returnare a mizei destul de atractivă. RTP-ul Spinning Stars este de 95,11%.

Sizzling hot

Unul dintre cele mai populare jocuri novomatic România cu șeptari, Sizzling Hot este un joc video de 5 linii cu 5 role și 5 linii de plată online, bazat pe clasica tematică a fructelor. Printre simbolurile jocului regăsim prune, pepene verde, lămâie, portocale, cireșe și struguri, numărul 7, precum și o stea galbenă, iar ceea ce este cu adevărat fascinant la grafica acestora este modul în care izbucnesc în flăcări de fiecare dată când se formează o linie câștigătoare.  Pentru a forma un combo câștigător, jucătorul trebuie să completeze o linie de 2 – 5 simboluri potrivite, în funcție de simbolul specific. Un alt aspect diferit al acestui joc, dincolo de atmosfera incendiară adusă de câștig, este și faptul că acest slot novomatic nu include niciun simbol WILD. Pentru acest joc, procentul de bani care poate fi rambursat jucătorului este de 95,66.

Dolphin Pearl

În portofoliul novomatic se regăsește și Dolphin’s Pearl – slot cu cinci role și zece linii de plată, dispuse pe un fundal vibrant, ce surprinde un peisaj marin, acoperit cu numeroși corali și alte plante de mare multicolore, vizitate de câte o rază de soare ce străbate apa oceanului. Cărțile de joc sunt împărțite în două categorii de valori: mici (9, 10, J, Q, K și A) și mari (o serie de animăluțe acvatice precum pești tropicali, căluți de mare, plătici și homari). Potrivit standardelor de calitate novomatic, nici grafica acestui joc nu se lasă mai prejos, iar simbolurile bonus atrag și ele atenția, de această dată fiind reprezentate de un delfin sălbatic și de o perlă.  RTP-ul Dolphin Pearl este de 96,17%.

Lord of the ocean

Lord of the Ocean este un joc novomatic ca la aparate, oferit gratuit, care dispune de 5 role și 40 de linii de plată, creat de dezvoltatorul de produse pentru cazinouri, Novomatic. Slotul își are inspirația în mitologie, motiv pentru care oceanul și zeii mărilor sunt elementele sale centrale. Grafica sa este una spectaculoasă, iar aspectul este unul fluid –indiferent de pe ce dispozitiv este accesat jocul- tocmai pentru a întări și mai mult ideea de mare, idee subliniată și prin fundalul albastru pe care sunt dispuse rolele. Printr-o simplă rotire puteți fi chiar dumneavoastră cel care preia cârma câștigului.  Procentul de rambursare către jucător pentru Lord of the ocean este de 95,10.

Columbus deluxe

Un alt slot novomatic de succes este și Columbus Deluxe, joc inspirat din celebra călătorie de peste ocean a lui Cristofor Columb, ce aduce în fața jucătorului aceleași personaje din povestea istorică a descoperirii lumii noi. O continuare a jocului Columbus, noul slot online duce mai departe povestea exploratorului, implicând jucătorul într-o călătorie plină de adrenalină și entuziasm. Slotul cu 5 tambururi și 10 linii de plată oferă jucătorilor șansa de a reconstitui aventura lui Columb și de a naviga, de această dată, în căutarea propriei comori, mi concret a câștigurilor. RTP-ul acestuia este de 97,10%.

Golden monkey

Acest slot novomatic ne introduce în lumea misteriosului Orient unde ne vom relaxa și vom câștiga premii pe măsură.  Golden monkey este un joc cu tematică mistică și o grafică de-a dreptul surprinzătoare. De asemenea, jocul oferă celor ce îl accesează o grămadă de facilități bonus. Acesta este un slot novomatic dispus pe 5 role a câte 3 rânduri și cu o structură de tipul „toate căile” care ne permite să formăm victorii în orice poziție a rolelor, cu condiția să avem 3 simboluri adiacente. Pentru acest joc, rata retun to player este de 97,09%.

Super flip

Îmbinând un design modern cu seriozitatea acordată șanselor de câștig, acest joc reprezintă cea mai bună alegere pentru jucătorii care vor să câștige sume consistente, cu ajutorul bonusurilor și premiilor oferite pe liniile de plată, 5 la număr. Pe lângă grafica încântătoare și muzica jocului care vă va menține atenția trează, jocul oferă și o sumedenie de premii, prin intermediul cărora puteți obține între 40 și 80 de monede (aduse de trifoiul cu 4 foi sau potcoavele norocoase) sau chiar 250 (dacă nimeriți un diamant norocos). Procentul RTP pentru Super Flip este de 96,67.

Super Lady luck

Acest slot novomatic are cinci role și dispune de 243 de posibilități de câștig, ceea ce înseamnă că, atât timp cât apare un simbol pe trei tambururi consecutive de la stânga la dreapta, vi se garantează câștigul. Cele 243 de modalități de câștig au costul de 50 de credite, iar dumneavoastră trebuie să alegeți suma pariată și valoarea monedei pentru a stabili miza totală pentru fiecare rotire. Simbolul care atrage cea mai mare plată este, după cum era de așteptat, Ladybug close up, dar acesta nu este singurul motiv pentru care merită să încercați acest joc. Super lady luck de la novomatic vă va captiva, în egală măsură, prin grafica sa vibrantă și tematica inedită a jocului. Procentul de bani care se pot întoarce la jucător este de 95,13.

Hot and cash

Opțiunea Hot & Cash oferită de novomatic sloturi online reprezintă unul dintre cele mai potrivite jocuri Novomatic pentru momentele în care vreți să vă relaxați. Optați pentru o alegere clasică și bucurați-vă de fructele dispuse pe cele 5 role și 20 de linii de plată, ce sunt la fel de încântătoare indiferent că le accesați pe de dispozitivul mobil sau de pe computer. Fundalul galben al jocului aduce zilele însorite de vară direct în confortul casei dumneavoastră, iar efectele sonore care acompaniază grafica vă vor relaxa și mai tare. Miza poate fi stabilită chiar de dumneavoastră, iar valorile dintre care puteți alege se încadrează între 20 și 400 de monede. RTP-ul pentru acesta este de 96,14%.

ALTE SLOTURI NOVOMATIC

Pe lângă Novomatic slots prezentate mai sus, domeniu în care putem afirma cu convingere că brandul Novomatic excelează, acesta a dezvoltat și pachete de jocuri de masă și de cărți.  Atent la dorința jucătorilor de a-și diversifica „meniul de joc”, compania a realizat o serie de jocuri Novomatic captivante care să acopere și dorința de a juca la ruletă sau cu cărți, a anumitor clienți.

Astfel, Novomatic a dezvoltat 5 variante de ruletă European Roulette, Royal Crown Roulette, Roulette Multiball, Globe Roulette și Admiral Roulette – creată special pentru Admiral, principalul cazino partener al acestui producătorului de softuri de joc. În ceea ce privește jocul de cărți, Novomatic oferă 3 opțiuni de blackjack – una clasică, una mai complexă numită Royal Crown Blackjack și una dezvoltată special pentru cazinoul Admiral. Toate cele 3 opțiuni funcționează după regulile standard ale jocului de Blackjack, însă aduc și câteva plusuri pentru parior, pe care le veți descoperi de îndată ce încercați acest tip de joc.

CAZINOURI NOVOMATIC ROMÂNIA

  • Admiral casinoeste partenerul principal al producătorului austriac de softuri de joc, acesta având în portofoliul său doar produse marca Novomatic. Ttilurile oferite exprimă fidel preferințele jucătorilor români și acoperă o multitudine de tematici și stiluri de joc. Sloturile precum Book of Ra, Lord of the Ocean, Shooting Stars oferite de Admiral, sunt la mare căutare în rândul clienților care trec pragul sau accesează site-ul cazinoului Admiral. 
  • Unibet casinoeste un alt cazinoul online a cărei ofertă de joc pune la dispoziția jucătorilor și produse ale producătorului prezentat în acest articol. Dacă accesezi site-ul cazinoului și răsfoiești pagina dedicată păcănelelor, cu siguranță vei regăsi acolo o grămadă de sloturi Novomatic care să te mențină în priză. Book of Dead, Super Flip, Pyramid – Quest for Immortality, Lucky Lady’s Charm Deluxe, Leprechaun Goes to Hell sunt doar câteva titluri care să te convingă. Iar odată ajuns pe pagina cazinoului, nu uita să accesezi și rubrica dedicată bonusurilor, pentru a-ți multiplica șansele de câștig. 
  • Vlad casinosingurul cazino cu specific 100% românesc, Vlad casino online se numără și el printre cazinourile colaboratoare, care au înțeles că oferta de joc nu ar fi fost completă, dacă nu ar fi inclus și câteva dintre produsele Novomatic România, în materie de grafică, efecte sonore și tematică de joc. Flame Dancer, Rumpel wildspins, Mystic Secrets, African Simba, Flamenco Roses, Garden of Riches, Faust, Aztec Power, Plenty on Twenty sau Dolphins Pearl Deluxe sunt unele dintre sloturile Novomatic care te vor face să nu te mai poți dezlipi de site-ul cazinoului și te vor distra de minune. Alături de atractivele oferte de sloturi Novomatic, jucătorii pot beneficia și de o multitudine de bonusuri, care să le amplifice șansele de câștig.

DISPONIBILITATEA PE MOBIL

Deși ne plac cazinourile stradale, cred că fiecare dintre noi poate recunoaște că ne încântă și mai tare ideea unui „cazino portabil”. Cum nu ne putem permite mereu să vizităm cazinourile fizice, sau se mai întâmplă să fim comozi ori să nu avem suficient timp la dispoziție, telefonul mobil este cel mai de preț aliat al nostru pentru astfel de situații. Pentru că înțelege foarte bine nevoile jucătorilor, Novomatic și-a optimizat jocurile astfel încât acestea să poată fi accesate de oriunde, oricând, prin simpla folosire a telefonului sau a tabletei. Ba mai mult, există 2 opțiuni prin care se poate interacționa cu toate opțiunile de sloturi Novomatic:

  • Prin descărcarea aplicației dedicate din PlayStore sau App Store, în funcție de sistemul de operare al dispozitivului;
  • Prin accesarea jocurilor direct din browserul dispozitivului dumneavoastră mobil.

În acest fel, tot ce vă mai trebuie sunt o conexiune stabilă la internet și un nivel al bateriei dispozitivului cât mai mare, care să vă permită să vă relaxați în voie, jucând cele mai populare sloturi Novomatic. De asemenea, nici în privința tranzacțiilor nu trebuie să vă faceți griji. Chiar dacă alegeți să jucați de pe dispozitivul mobil, acestea se pot efectua cu ușurință și în condiții de deplină siguranță, fiecare cazino partener Novomatic deținând cele mai performante tehnologii de plată, tocmai pentru a nu periclita confortul și siguranța jucătorilor lor. 

CONCLUZIE

Acum că v-am prezentat în linii mari evoluția companiei din 1980 până în prezent, sperăm că v-am stârnit interesul și veți încerca și mai multe sloturi novomatic online. Softurile marca Novomatic sunt spectaculoase, iar grafica lor inconfundabilă, efectele sonore intrigante, specialele și multitudinea tematicilor de joc abordate sunt doar câteva motive pentru care produsele Novomatic reprezintă o alegere ideală. Nu mai pierde timpul și începe chiar acum  să te bucuri și tu de ele.