Sloturi Quickspin

Quickspin – un al partener de nădejde al operatorilor de jocuri de noroc ale cărui servicii software și jocuri sunt utilizate atât în mediul online, cât și în cazinourile fizice. Află din acest articol istoricul brandului, imaginea sa în industria gamblingului românesc, portofoliul de jocuri și, totodată, cazinourile pe care le poți accesa pentru mai multe sloturi Quickspin.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Jocuri QUICKSPIN de la A la Z

Această companie suedeză este unul furnizorii de bază ai industriei jocurilor de noroc, care asigură atât servicii pentru cazinourile fizice, cât și pentru cele online. Quickspin a fost fondată în anul 2011, iar din 2016 aceasta a fost preluată sub umbrela Playtech PLC, alături de care produce în continuare cele mai impresionante jocuri Quickspin. Pentru cele din urmă, producătorul a creat chiar și o serie de jocuri Quickspin gratuite, disponibile pe rețelele de social media, pentru simplul amuzament al jucătorilor. Având o imagine atât de apreciată în piața gamblingului, putem caracteriza compania producătoare drept unul dintre ginganții jocurilor de noroc, ce se remarcă prin tehnologie de ultimă generație, calitate înaltă și dedicare față de jucătorii care îi accesează produsele.

În cazul ofertelor de sloturi Quickspin accentul este pus pe calitatea, nu pe cantitatea jocurilor, motiv pentru care portofoliul, deși este variat, nu este la fel de stufos precum cele ale competitorilor Quickspin. Cele trei puncte forte ale companiei, ce pot fi sesizate și la nivelul sloturilor sunt acuratețea serviciilor software, pasiunea pentru crearea unei experiențe de joc inegalabile și cât se poate de confortabilă și de plăcută, alături de ingeniozitatea tematicilor abordate în toate opțiunile Quickspin slots.

PORTOFOLIUL DE JOCURI QUICKSPIN

Cum am spus și în paragraful anterior, portofoliul de sloturi Quickspin nu se remarcă prin numărul impresionant de sloturi oferite, ci prin calitatea inegalabilă a acestora. Astfel, pentru a te bucura de o grafică vibrantă, de fundaluri sonore intrigante, opțiuni speciale de nerefuzat și un RTP avantajos, îți recomandăm cu căldură să încerci următoarele jocuri Quickspin: Gonzo’s Quest, Mega Fortune, Supernova, Big Bad Wolf, The Wild Chase, Vampire Sempai, Arcane Gems, Sakura Fortune, Sticky Bandits, Ghost Glyph, Artemis vs Medusa, Eastern Emeralds, Dragon Chase, Treasure Island, Goldolocks, Sticky Bandits – Wild Return etc. 

quickspin slots

CAZINOURI QUICKSOFT ROMÂNIA

Dat fiind faptul că jocurile sunt cât se poate de captivante și oferă șanse impresionante de câștig, acestea și-au făcut loc repede printre ofertele cazinourilor licențiate din România. Astfel, când vine vorba de cazinouri Quicksoft, ne putem baza cu încredere pe operatori precum NetbetWinmasters sau Unibet care, pentru a-și satisface pe deplin jucătorii, au inclus în ofertele lor și apreciatele jocuri Quicksoft.