Sloturi iSoftBet

Testează gratuit sloturile iSoftBet prin JocuriCazinouri, derulează pagina pentru a afla povestea din spatele companiei, descoperă portofoliul de produse și servicii pe care le oferă și, dacă te-am convins că merită, accesează cazinourile partenere pentru un plus de distracție și bonsuri iSoftBet.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Jocuri iSoftBet de la A la Z

PRODUCĂTORUL DE SLOTURI ISOFTBET

Compania de gaming iSoftBet a apărut pe piața internațională a industriei de gambling în 2010. Portofoliul inițial de sloturi iSoftBet se compunea din 100 de jocuri, ceea ce arată faptul că fondatorii companiei au strâns ceva experiență în spate înainte de lansare. Sediul central este astăzi în Londra însă iSoftBet are birouri în mai multe țări precum UK, Italia, Spania, Belgia dar și la noi în țară, reprezentat prin iSoftBet România. Pe lângă acele iSoftBet slots pe care le putem regăsi pe platformele online ale diferitelor cazinouri online, trebuie să menționăm că iSoftBet oferă și servicii de suport tehnic. Importanța acestora este dată de parteneriatele dezvoltate în timp de iSoftBet, cu nume mari ca EGT sau PragmaticPlay. 

JOCURI ISOFTBET

Să trecem la partea distractivă și să vorbim puțin despre portofoliul de sloturi iSoftBet. Printre cele mai celebre titluri de jocuri iSoftBet se numără cele de brand –  Platoon, Basic Instinct și Rambo și 24, ceea ce scoate în evidență capacitatea furnizorului de a miza pe povești celebre care să atragă jucătorul, alături de caracteristici importante adăugate funcțiilor acestor sloturi iSoftBet. Dintre ele menționăm Prosperity Ox, slot pe 6 role și cu până la 4.096 de linii câștigătoare, Fortune Diamond, care debordează de simboluri de multiplicare și rotiri gratuite sau Macau High Roller, unul dintre acele sloturi iSoftBet care îți aduc atmosfera de cazinou real chiar la tine acasă. Oferta de jocuri iSoftBet de masă presupune 6 variații de Blackjack, Baccarat, o variantă de Poker – Joker Vegas 4UP și până la 7 variante de Ruletă, care să mulțumească fiecare tip de jucător. 

jocuri isoftbet

CAZINOURI ISOFTBET

Dacă vrei să încerci și tu oricare dintre spectaculoasele iSoftBet slots, poți face asta datorită prezenței iSoftBet România în Timișoara. NetBet și Winmasters sunt cazinourile online din România unde o să te poți distra la sloturi ca Basic Instinct, Egyptian King, Hot Spin, Book of Immortals sau Shaolin Spin